Відгуки покупців про Чохол для прасувальної дошки Мій Дім 120х38 см Синій (MM10263/Bl)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Класний чолох, щільний, об'ємний, рівненько лягає на прасувальну дошку, зручний у використанні.
- Недоліки:
- Можна було трішки краще продумати систему з фіксацією чохла шнурками, бо вони не легко затягуються, декілька хвилин треба було заморочитись, поки зафіксували її, але це не критично.
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Відмінно виконує своє призначення. Хороший і практичний.
- Переваги:
- Добре затягується на гладилтній дошці.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Стецюк М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чехол сам не плохой, но когда стал стягивать веревки, то они просто порвались внутри чехла в нескольких местах.
- Недоліки:
- Порвалась веревка
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Все підійшло, такий самий як на фото, якісний і ціна була за знижкою
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Качество хорошее и цена
- Переваги:
- удобный
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Пришел быстро, красивый, приятный на ощупь, цвет очень насыщеный.
Сначала подумала, что просто сверху кладется на доску, но потом заметила шнурочки и стянула чехол по доске неплохо, но на резинке было бы лучше.- Переваги:
- Качество ткани, цвет
- Недоліки:
- Отсутствие резинки, даже стянутый нужно постоянно подтягивать, т.к расходиться и не плотно прилегает к доске
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чохол для прасувальної дошки "Мій Дім" дуже гарний, красивий, сподобався, крім того матеріал дуже якісний.
- Переваги:
- Дуже красивий, матеріал якісний.
- Закликовская И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якісна тканина /гарний пошив
- Переваги:
- Якість/колір
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Норм
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Чохол акуратно зроблений, гарна кольорова гама, матеріал якісний. Прасувальна дошка навіть прикрашає гардеробну кімнату :)) Але дуже тонкий. Тож довелось натягнути його зверху старого чохла - і вийшло дуже зручно.
- Недоліки:
- тонкий
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Отличный чехол!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Отличный чехол. Если правильно измерить свою гладильную доску, то нареканий на чехол не будет. Пользуюсь уже полгода и очень довольна.
- Недоліки:
- Нет.
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Ну на троечку. Размер соответствует. Но стягивается плохо, швы трескаются. Подкладка тонююююсенькая. Нужно доп.подложку делать. Кое-как держится. Посмотрим сколько прослужит.
- Переваги:
- Симпатичная расцветка. Соответствует размеру.
- Юрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Пришло быстро.
- Переваги:
- Крепкая ткань. Интересная расцветка.
- Швачкина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Отличный чехол!
- обісі К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
я не можу читати українською, тому замовив чохол для прасувальної дошки, думаючи, що це прасувальна дошка. я хочу повернути товар. я зробив помилку, я подумав, що малюнок означає прасувальну дошку
- Недоліки:
- будь ласка, я хочу повернути товар
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Дякую
- Переваги:
- Гарний чохол, доступна цiна, швидко доставили