Відгуки покупців про Мікрофон бездротовий петличний для айфона андроїда з подавленням шуму вітрозахистом зарядним кейсом для телефону планшета смартофона пк одна міні петличка Type-C і Lightning для блогера стрімів тікток M3 OnePro Чорний 73719
- Соня М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
За свої гроші — суперовий варіант. Звук пише добре, голос чіткий і без луни. Єдине — варто зважати на фоновий шум, але загалом якістю контенту дуже задоволена!
- Переваги:
- Ціна=якість
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона. Раді, що співвідношення ціни та якості, а також чіткість запису звуку виправдали очікування. Зауваження щодо фонового шуму беремо до уваги. Бажаємо приємного користування та якісного контенту!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все зроблено якісно, щойно почали користуватися, поки що все влаштовує
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого мікрофона. Рады, що якість виконання та перші враження відповідають очікуванням і все вам підходить. Нехай пристрій служить довго та допомагає створювати якісний контент. Завжди відкриті до ваших подальших вражень.
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар хороший беріть
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що мікрофон вам сподобався і виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна, це допомагає покращувати асортимент і сервіс. Бажаємо комфортного користування та якісного звучання у всіх записах і стрімах.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Діти задоволені
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що діти задоволені мікрофоном і він виправдав очікування. Нехай пристрій допомагає створювати цікаві відео, стріми та контент. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Софія Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
все працює
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон працює справно та відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай пристрій допомагає створювати якісний контент і дарує лише приємний досвід користування.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороший микрофон, отлично работает, доставили быстро.
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку мікрофона! Раді, що він добре працює та що доставка була швидкою. Ваша довіра дуже цінується. Нехай мікрофон допомагає створювати якісний контент і тішить стабільною роботою під час зйомок та стрімів.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Менеджер доступно та інформативно надав повну інформацію про товар! Швидка відправка!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук! Раді, що менеджер надав вичерпну інформацію, а відправка була швидкою. Бажаємо комфортного користування мікрофоном і вдалих записів!
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
- Єгор Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Klass
- Влада Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дякую за мікрофон!
Звук якісний за таку ціну, в комплекті присутні всі аксесуари.- Продавець kidsDM
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Купляв на подарунок, користувались 3 рази, поки все подобається, недоліків поки не помітили. Відправку отримали швидко!
- Богдана К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товаром задоволена!
- Переваги:
- Дуже хороший мікрофон, який має декілька режимів, звук запису сподобався.
- Недоліки:
- Якщо у вас лайтнінг до IPhon, то перехідник трошки незручний, завжди треба носити з собою, трохи страшно загубити. Але загалом все працює добре
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все чудово працює! Рекомендую!
- Продавець kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все працює добре! Дякую!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Вже був у виконанні, легкий у використанні, гарний звук, є вся комплектація, рекомендую
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний мікрофон, мені сподобався! Звук хороший, добре підʼєднується і чудово працює! Рекомендую)
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все сподобалось, звук чистий, заряд тримає дуже довго. За свою ціну ТОП! Рекомендую!
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець kidsDM
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Завтра випробую в польових умовах, бо цікаво саме з вітром як він впорається. Доповню потім
- Переваги:
- Виглядає достойно
- Продавець kidsDM
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все чудово, мікрофон швидко прийшов.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дитині сподобався
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороший мікрофон, мені вистачає заряду на декілька відео. Іноді звук відстає у відео, гадаю це коли я відходжу далеко від телефону. Покищо не зрозуміла чи це був одноразовий баг, чи затуп телефону, чи дійсно так працює.
- Переваги:
- Кейс, вітрозахист, гарний звук
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Варвара М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все чудово працює швидко доставили все супер
- Продавець kidsDM
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Мікрофон добре працює але тільки через type c, якщо підключати через лайтинг до айфон, то перехідник не допомагає, звуку немає. Спробувала з різними пристроями і там, де потрібен перехідник, звук йде не з мікрофону. При тому, що я придбала 2шт і ця проблема прослідковується на обох.
Що робити у такому випадку?- Переваги:
- Чудовий звук, швидке підключення на андроїд та айфон з type c.
- Недоліки:
- Перехідник до айфон у комплекті не підтримує мікрофон
- Продавець kidsDM
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Андріана Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Покупкою задоволена ,вже підключила мікрофон і зняла декілька відео Якість звуку дуже навіть хороша .Все працює ,лише трішки засмутила якість захисного кейсу , закривається і відкривається з незначними дефектами ,ніби ось ось зламається
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Зарядний кейс
- Продавець kidsDM
Дякуємо, Андріано! Раді, що мікрофон сподобався і якість звуку не підвела. Дякуємо за зауваження щодо кейсу — цю інформацію беремо до уваги.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Микрофон после заказа пришел очень быстро. Все работает хорошо. Большое спасибо продавцу за быстрое обслуживание. Покупкой доволен.
- Переваги:
- Микрофон на данный момент полностью устраивает.
- Недоліки:
- Не выявеленно.
- Продавець kidsDM
Дякуємо, Сергію! Раді, що мікрофон прийшов вчасно і все працює до вашого задоволення. Приємного користування!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Спасибо. Качество понравилось, никаких лишних шумов, хорошeе крепление, качественный микрофон, заряда с учётом кейса хватает на 5 дней пользования ~ по 4 часа в день.
- Переваги:
- Компактность, комплектация, качество микрофона, хорошее шумоподавление
- Продавець kidsDM
- Сахань Е***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Отримала мікрофон. Дуже швидка доставка і гарні менеджери. Мікрофон якісний, легко розібралася в інструкції. Підключається все швидко. Звук якісний. Дякую вам
- Переваги:
- Легкий в користуванні і гарний звук
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Тільки отримала,тому користуюсь недовго.
Зняла пару рілзів.
Звук чистий,без шумів трохи є «ляльковості»,але вона незначна.
Брала для айфону 16+,підійшов ідеально.
Поки ніяких нарікань
Дякую- Продавець kidsDM
- Руслана Х***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер, звук якісний
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Задовонила. Ціна якість! Швидка доставка. Поки все добре.
- Переваги:
- Все працює
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже задоволена покупкою. Придбала дитині на подарунок. Все дуже сподобалось!
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Мікрофон просто супер. Одна із моїх вимог, це був запис у повністю пустому приміщенні без ехо і цей мікрофон повністю з цим впорався. Підключити дуже просто, шумоізоояція чудова, можна записувати на достатньо далекій відстані і звів буде чудовим. Тому однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Відсутність ехо при записі в пустому приміщенні , шумоізоляція, простий у використанні, можна записувати на відстані від телефону.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець kidsDM
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все сподобалось, якість звуку гарна на відео