Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Папір туалетний Mildi Excellence Silk Touch 4 шари 32 шт (4820032451931)

Оцінка користувачів 5/5
  • Марта С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Файний папір. Мені б вистачило і 3 шари.

Добрий день, Марта! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Задоволений товаром та виробником!! Супер пропозиція та якість!

Переваги:
    Ціна, рекомендую!

Добрий день, Антон! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Олена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила вдруге хороший папір. Ціна якість

Добрий день, Олена! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Співвідношення ціни та якості просто відмінне. Дуже задоволений покупкою! Рекомендую!

Переваги:
    Якість перевершує вартість
    Недоліки:

Добрий день, Володимир! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже хороший та щільний папір! Приємно, що українське виробництво не поступається в якості зарубіжним аналогам.

Переваги:
    Ціна та український виробник

Добрий день, Леся! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нічим не гірший, але в рази бюджетніший туалетний папір. На фото порівнюю з двошаровим папером зева

Добрий день, Оксана! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Христина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий папір! Для такої якості ціна просто супер, навіть не очікувала. Покупкою дуже задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Якість

Вітаємо, Христина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!