Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни MirSon Сімейний 2 x 160 x 220 см Royal Soft Stripe 30-0023 Snow Joy Сатин (2200009073755)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дизайн у смужку виглядає стримано й стильно, колір Snow Joy легко поєднується з інтер’єром спальні.

Дякуємо за ваш відгук! Нам, як виробнику, дуже приємно, що ви оцінили стильний дизайн та універсальний відтінок комплекту. Раді, що постільна білизна гармонійно доповнила інтер’єр вашої спальні. Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана Г***

Якість офігенна і ціна бомба! Взяла відразу два набори і не пожалкувала

Переваги:
    100% бавовна, на змійці

Щиро дякуємо вам за такий яскравий відгук
      Нам неймовірно приємно, що комплект постільної білизни MirSon Royal Soft Stripe 30-0023 Snow Joy Сатин настільки сподобався вам своєю якістю та вигідною ціною

Особливо раді, що ви оцінили 100% бавовну та зручну блискавку на підковдрі — саме такі деталі роблять користування ще комфортнішим
      Дуже тішить, що ви взяли одразу два набори і залишилися задоволені вибором
      Нехай вони і надалі дарують вам затишок, ніжність сатину та розкішний вигляд спальні щодня

• Дарія Л***

класна білизна не за всі гроші світу. тканина щільна, не просвічується, я задоволена

Переваги:
    гарне пакування
    Недоліки:
    ні

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що комплект постільної білизни Вам сподобався та повністю виправдав очікування. Особливо раді, що Ви відзначили щільність тканини, її якість та гарне пакування. Саме такі стильні сатинові комплекти у смужку створюють атмосферу справжнього готельного комфорту вдома. Бажаємо Вам ще більше затишних і приємних снів разом із MirSon!

• Лещищак В***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

В назві товару подана тканина Stripe Сатин, а на фото постіль з серії Cotton Twill. В цьому можна переконатись зайшовши на сайт даного бренду.

Недоліки:
    Не співпадіння

Вітаємо!

Дякуємо вам за відгук та зауваження.

Дана модель виготовлена із сатинової тканини на основі 100% бавовни. Наразі на офіційному сайті проводиться оновлення фото та частини контенту, тому деякі зображення можуть тимчасово не співпадати з актуальною серією товару.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на це питання