- AI аналіз відгуків160 відгуків: позитивні 65%, нейтральні 10%, негативні 25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Томашевская Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Гарна ковдра , рекомендую , все супер !!! Дякую
- Переваги:
- тепла , легка
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Гарна якість за адекватні гроші.
Рекомендую!- Переваги:
- Гарна якість за адекватні гроші.
Рекомендую! - Недоліки:
- Не виявив
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Запаковано прийшло в фірмовому пакуванні.Замолення чекала довше чим звичайно так як це ковдра і вона достатньо велика.Але в принципі задовлена покупкою,буду при користуванні бачити яка якість на тривалий час.
- Переваги:
- Відповідне пакування.Брала вперше продукцію даного виробника.
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Тільки забрав з Розетки відразу же дружина застелила.Не дорого як по мені ціна зовсім не велика.
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Легке тепле якісний покрой
- Переваги:
- Ціна якість тепле
- Недоліки:
- Не має
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Ещё не пользовались
- Переваги:
- /
- Недоліки:
- /
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Своїх грошей не варте
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Сушельницька Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Дуже тонке, холодно під таким одіялом, не відповідає опису , найгірше із усіх моїх в наявності
- Переваги:
- Недоліки:
- Надто тонке
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Одеяло полностью, ну кроме размера не соответствует ничему. В розетке на фото приведено одно одеяло, получено другое. При получении можно только проверить этикетку. Да, на ней отмечена зима. Размеру, по крайней мере ширине одеяло соответствует. Но оно не соответствует ни картинке, ни весу. Согласно данным на розетке оно должно весить 2 с хвостиком кг. Оно весит от силы 1кг 700 гр
прострочено не так как на фото.
Жаль, что его нельзя было развернуть в пунке выдачи, вероятно для этого оно просто в запаяном кульке. Жалею, что не купила на рынке гривень на 400 дешевле, а заказала здесь.
Прикладываю фото с розетки с видом одеяла, фото с указанным весом и фото, какое у меня.- Переваги:
- Одеяло
- Недоліки:
- Всё
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Анна П***
В мирсон я позвонила, с ними оказалось очень просто связаться, в отличие от представителей розетки. Но они ответили, что это вопрос розетки. И кстати я его покупала за 1140 грн. Сейчас цена 757грн. Да, такую цену оно вероятно стоит. Но я покупала за иную цену и ожидала, что все параметры будут соответствовать. В данный момент одеяло с 01.10 на экспертизе у розетки.
- Сушельницька Л***
Скажіть будь-ласка чи Вам допоміг представник постачальника у заміні ковдри, тому що мені нажаль не допомогли, Я відправила постачальнику свою ковдру, яка не відповідала вазі ( при заявлених 2100 гр. моя важила 1400 гр.), пообіцяли обміняти і обміняли на таку саму , але вже з вагою 1700 гр. Я зробила висновок,що Мірсон це шарлатани.
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдра хороша, але ... Надіслали не якісно пошиту продукцію
- Переваги:
- Доставили бистро.
- Недоліки:
- Не якісне пошиття, за таку ціну!
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Гарна ковдра.
- Переваги:
- Легка та тепла
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Чудова не важка та тепла ковдра))Супер,вдячна!)
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
ковдра тепленька)
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
спасибо большое за качество товара,все понравилось)ткань мягкеая и наполнитель хорошего качества
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
В целом, заказом пока удовлетворен
- Переваги:
- Одеяло теплое. Швы прострочены хорошо. Заказ выполнен и доставлен оперативно и в срок
- Недоліки:
- Жесткость одеяла. Такое впечатление, что листом поролона укрываешься. Я так понял, что это общий недостаток подобного типа
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Сушельницька Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Купляла зимове одіяло, прийшло демісизонне напевне, тому що дуже тонке, вага не відповідає заявленому( на сайті вказана вага 2100 гр., по факту 1400 гр.) а на бірці сезонність ковдри не вказана. Я розчарована.
- Переваги:
- Не побачила!
- Недоліки:
- Якість не відповідає ціні
- Олена
звертались у підтримку?
- Сушельницька Л***
Так , звернулась до постачальника, відправила товар на обмін, обміняли на таке саме, отже виходить що Розетка виставляє товар , який не відповідає опису, тому що фактична вага ковдри 1400 гр., а не 2100 гр. як заявлено на сайті.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
покупкой очень довольна, одеялко тёплое, мягкое, приятное на ощупь
- Переваги:
- Хорошее качество, ткань и наполнитель
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
одеяло хорошего качества,лёгкое, отлично прошито и быстро согревает!)
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
ковдра сподобалась! якість супер)
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Раньше покупал продукцию и была на много качественнее, сейчас очень тонкая, жесткая, я бы сказал совсем не соответсвует тому что было.
- Переваги:
- Недоліки:
- Написано что вес составляет 3400 а на самом деле и 2000 не составляет!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
ковдра чудова!
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Пришло без сумки.
- Переваги:
- Всё ок
- Недоліки:
- Отсутствие сумки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вікторія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
ковдра гарно простьобана, не буде збиватись
сама тканина якісна, без ниток, приємна на дотик
спати під такою ковдрою одне задоволення,тому що швидко зігріває)
- Шевченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
качество класс!
- Даша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
класна ковдра, якість як на таку ціну доволі хороша
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Заказывали зимнее размером 172x205 см., прислали летнее (согласно бирке, на одеяле) весом 1,2 кг., хотя на кульке стоит отметка зима. Как быть не знаю. Придётся, наверное пере заказывать у другого производителя, так как зима уже близко.
- Переваги:
- Не обнаружил, так как прислали не то что заказывал
Представник постачальникаКомплект постільної білизни MirSon Бязь Premium 17-0252 Princess
- Сергей Н***
По рекомендациям представителя поставщика связался компанией MirSon. После недолгих переговоров мой вопрос был решен, путем поставки в течении нескольких дней нового одеяла, качество которого оказалось на высоте. Спасибо представителям компании MirSon за оперативность в решении вопроса. Рекомендую всем, кто столкнулся с какими-то либо вопросами относительно качества и/или комплектации изделий компании MirSon обращаться напрямую в отдел контроля качества и ваш вопрос с большой вероятностью будет решен положительно.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
ковдра легенька та приємна на дотик,дуже задоволена якістю за такі кошти
- Переваги:
- легка,приємна на дотик
- Басюк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Легка, приємна на дотик, тримає температуру.
- Переваги:
- Якість ціна
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Взагалі рекомендую, але для тих, хто любить м'які пухкенькі ковдри не підійде
- Переваги:
- Велике, тепле
- Недоліки:
- Наповнювач дуже твердий, ковдра не приймає жодної форми
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Отличное одеяло за свою цену. Не тяжёлое, достаточно мягкое, тепло держит отлично, не потеешь под ним. Для зимы - то, что нужно. Осенью и весной, когда отопление отсутствует или ещё слабое, очень спасает)
- Переваги:
- Очень теплое, спали под ним всю зиму.
- Недоліки:
- Не заметили за полгода использования
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Не покупайте никогда "одеяла" этого производителя. Это отстой, сколько бы оно не стоило. Одеялком укрыться невозможно, оно "деревянное".
Попадос в том, что это "изделие" вернуть нельзя, только в помойку. Гадкая покупка.- Переваги:
- Недоліки:
- очень плохое качество
- Дубицкая М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Очень жалею о покупке. Жалею, что понадеялась на ТМ и не почитала отзывы. Одеяло реально «деревянное», как пишут во многих отзывах. Укутаться им невозможно, поскольку оно не мягкое. Выброс денег на ветер. До этого было Одеяло антиаллергенное MirSon EcoSilk Royal Pearl Hand Made 0553 деми 220x240 см (2200000018199) Подробнее: посилання- так вот оно невероятное, мягкое, воздушное и тёплое. Это же - почти полная противоположность
- Переваги:
- Недоліки:
- «Деревянное», выброс денег на ветер
- Инесса Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Одеялко классное. качество идеальное! Покупкой я очень довольна. Спасибо огромное! Рекомендую!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Хорошее одеяло, теплое и уютное, буду рекомендовать!
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Приємне на дотик, тепле. Спочатку було "дерев"яне", але через 2-3 тижні стало м"яким
- Переваги:
- Легке, дуже тепле
- Недоліки:
- Не всі шви прошиті, край взагалі не прошитий
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Ковдра якісна, товаром задоволена