Відгуки покупців про Ковдра антиалергенна MirSon EcoSilk Premium Valentino 013 зима 140х205 см (2200006476849)

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Легка, в міру тепла ковдра, дитині приємно і тепло спати.

Переваги:
    Легка, в міру тепла
    Недоліки:
    ціна

• Екатерина Ч***

Дуже крута ковдра!

Переваги:
    Легенька і дуже тепла!
    Недоліки:
    Не виявлено за рік користування

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Першу зиму пройшла. Претензій немає.

Переваги:
    Тепла, якісно пошито, гарні матеріали

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240

Класна ковдра

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Ожидала, что одеяло будет более теплое

Переваги:
    Легкое
    Недоліки:
    Не слишком теплое, скорее «деми», чем «зима»

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Любов М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205

Прийшла не та ковдра,що я звказувала.

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Даже не шукала.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240

Ковдра не погана, проте є нюанси

Переваги:
    Гарно пошита, цікавий на дотик матеріал
    Недоліки:
    Вага менше, ніж вказано (не 4кг, а до 3кг разом з упаковкою).

• Мария

Шикарное одеяло.

Переваги:
    Теплое, приятная ткань, хорошо пошито. Цвет великолепный.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

• Роман М***
      Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Замечательное одеяло. Аккуратно прострочено, для зимы вполне норм.

• SwitLANA P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Сегодня пришло долгожданное одеяло!!! Оно просто СУПЕР!!! Не ожидала, что вызовет такой восторг!!! Упакованно замечательно в фирменной упаковке, нежно голубое - очень красивый цвет , качественный сатин, очень хорошо простегано!!! Пушистое и легкое!!! Надеюсь будет хорошо согревать, долго служить и радовать!!! СПАСИБО, РОЗЕТКЕ !!!

• Любов М***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Ковдра не така як на рекламній картинкі,тоненька,синтепоновий наповнювач.

Переваги:
    Не бачу
    Недоліки:
    Не те замовлення,що я чекала.шкодую
    Що не відмовилася.Воно не коштує того і по акціях.!!!

• Дана

а яка? є фото?

• Кардашова О***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Очень легкое, теплое и мягкое одеяло. Пользуюсь им третий год, осталось таким же воздушным .

Переваги:
    Воздушное
  • Николайчук И***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Хоть и большое, но очень легкое и теплое. Красивого небесно-голубого цвета ткань, мягкая и прочная. После стирки цвет не поменяло, наполнитель не сбился.

Переваги:
    Масса
  • Миронюк Т***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205

Одеяло очень легкое, зимой под таким одеялом не мерзну. Наше любимое и теплое одеяло.

Переваги:
    Качественное и теплое
    Недоліки:
    Не нашла
  • Киреева К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Воздушное и легкое одеяло. Совсем не парит и очень теплое.

Переваги:
    Качество
  • Вероника
    Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240

Наконец- то одеяла нам с мужем хватает. УРА!!! Теплое, цвет нежнее, чем на картинке и прострочка волнами, а не квадратами. Пользуемся и радуемся.

Переваги:
    большое
  • Марина П***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Одеялом очень довольна - красивый голубой цвет, полностью простегано, наполнитель не лезет, даже пододеяльник не хотелось одевать) Уже стирали и все ок, не сжалось, не сбилось - супер!

Переваги:
    красивое, шикарное и не парит!