- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Легка, в міру тепла ковдра, дитині приємно і тепло спати.
- Переваги:
- Легка, в міру тепла
- Недоліки:
- ціна
- Екатерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Дуже крута ковдра!
- Переваги:
- Легенька і дуже тепла!
- Недоліки:
- Не виявлено за рік користування
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Першу зиму пройшла. Претензій немає.
- Переваги:
- Тепла, якісно пошито, гарні матеріали
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Класна ковдра
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ожидала, что одеяло будет более теплое
- Переваги:
- Легкое
- Недоліки:
- Не слишком теплое, скорее «деми», чем «зима»
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Прийшла не та ковдра,що я звказувала.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Даже не шукала.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Ковдра не погана, проте є нюанси
- Переваги:
- Гарно пошита, цікавий на дотик матеріал
- Недоліки:
- Вага менше, ніж вказано (не 4кг, а до 3кг разом з упаковкою).
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Шикарное одеяло.
- Переваги:
- Теплое, приятная ткань, хорошо пошито. Цвет великолепный.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Представитель поставщикаДобрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Замечательное одеяло. Аккуратно прострочено, для зимы вполне норм.
- SwitLANA P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Сегодня пришло долгожданное одеяло!!! Оно просто СУПЕР!!! Не ожидала, что вызовет такой восторг!!! Упакованно замечательно в фирменной упаковке, нежно голубое - очень красивый цвет , качественный сатин, очень хорошо простегано!!! Пушистое и легкое!!! Надеюсь будет хорошо согревать, долго служить и радовать!!! СПАСИБО, РОЗЕТКЕ !!!
- Любов М***Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра не така як на рекламній картинкі,тоненька,синтепоновий наповнювач.
- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Не те замовлення,що я чекала.шкодую
Що не відмовилася.Воно не коштує того і по акціях.!!!
- Дана
а яка? є фото?
- Кардашова О***Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Очень легкое, теплое и мягкое одеяло. Пользуюсь им третий год, осталось таким же воздушным .
- Переваги:
- Воздушное
- Николайчук И***Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Хоть и большое, но очень легкое и теплое. Красивого небесно-голубого цвета ткань, мягкая и прочная. После стирки цвет не поменяло, наполнитель не сбился.
- Переваги:
- Масса
- Миронюк Т***Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Одеяло очень легкое, зимой под таким одеялом не мерзну. Наше любимое и теплое одеяло.
- Переваги:
- Качественное и теплое
- Недоліки:
- Не нашла
- Киреева К***Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Воздушное и легкое одеяло. Совсем не парит и очень теплое.
- Переваги:
- Качество
- ВероникаПродавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Наконец- то одеяла нам с мужем хватает. УРА!!! Теплое, цвет нежнее, чем на картинке и прострочка волнами, а не квадратами. Пользуемся и радуемся.
- Переваги:
- большое
- Марина П***Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Одеялом очень довольна - красивый голубой цвет, полностью простегано, наполнитель не лезет, даже пододеяльник не хотелось одевать) Уже стирали и все ок, не сжалось, не сбилось - супер!
- Переваги:
- красивое, шикарное и не парит!