- Ілля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Купив собі таку і вирішив придбати ще одну в подарунок. Подушка справді якісна і варта своїх грошей
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка настільки вам сподобалась, що ви вирішили придбати ще одну в подарунок
Раді, що її якість повністю виправдала ваші очікування та вартість
Користуйтесь із задоволенням, нехай дарує вам і вашим близьким комфортний, м’який та приємний сон
- Марк Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Купував як подарунок. Отримав позитивні відгуки від тих, хто ним користувався) Дуже дякую!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка стала вдалим подарунком і принесла позитивні враження тим, хто нею користується
Нехай і надалі дарує комфортний сон, м’якість та приємні емоції
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
На вигляд подушка гарна, але це тільки на вигляд. Далі почала швидко збиватися і втрачати об'єм. Але найгірше - це постійно вилазить пір'я!!! Дуже неприємно, коли в голову або обличчя врізається пір'їна. Якість не відповідає ціні однозначно
- Переваги:
- Не помітила
- Недоліки:
- Втрата об'єму та наповнювача
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності.Інформацію вже передали відповідальним особам.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Валерия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60
Подушка не відповідає опису, віднесла в реставрацію подушок замінити напірник- всередині пірʼя, нанизане на якусь силіконову нитку. Не задоволена подушкою
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності. Для подальшого вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Прокурена( спочатку не помітила, але вночі відчула, що вона воняє, мабуть, коли зім'ялась, нагрілась. Вже кілька разів по тижню вивітрювала на балконі, але після використання запах знов відчутний, навіть на волоссі зранку деякий час тримається. Трохи вилазить пір'я, але щоб не кололось - це можна вирішити додатковим чохлом, а от із запахом поки гірше - не можу на ній спати. Засмучує, бо вона недешева. Мають же бути правила зберігання та транспортування таких товарів. Мабуть, краще купувати подушки у виробника
- Переваги:
- Розмір, склад
- Недоліки:
- Жахливий запах, лізе пір'я
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Прочитала багато відгуків про пір'я, яке лізе. Не звернула на них увагу і замовила подушку цієї копанії не у самому дешевому варіанті. Одразу вдягнула чехол від Руно. Через тиждень помітила, що моя дитина весь час використовує пір'я у поробках. Не одразу зрозуміла звідки вона його бере.
Другий день отримую дуже негативні відчуття. Бо починає колоти обличя ніби у подушці голка чи у мене якась ранка на обличчі. Дивлюся, а це пір'я лізе тією стороною де "паличка". Доводиться видирати його щоб повернути комфорт.
Спиться на ній теж не дуже.
Раджу пошукати ще.- Недоліки:
- лізе пір'я навіть через чехол
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60
Подушка гарна, м'яка. Але після 3х тижнів використання почало вилазити пір'я. Не думаю що далі буде краще. За таку ціну очікувала кращого
- Переваги:
- Красива та м'яка.
- Недоліки:
- Пір'я почало вилазити після 3х тижнів використання
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Пользуемся две недели, мужу очень нравится. Средняя, не плоская и не бугром.
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
#моєрозпакування
Не жесткая, но и не блинчик. Золотая середина.
Запаха нет абсолютно. Немного шелестит, но на вторую ночь уже привык.- Переваги:
- Привлекательная цена
- Недоліки:
- Не заметил
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
После многолетнего пользования наша семья пришла к выводу, что самые качественные и долговечные подушки это подушки с наполнителем пух-перо, причем пуха должно быть в процентном соотношении больше, чем пера, иначе подушка будет жесткой и тяжелой. Подушка мне понравилась, пошив у нее хороший, качественный. Все швы обработаны хорошо. Подушка не тяжелая, хорошо держит форму, довольно пышная.
- Переваги:
- Удобная
- Станислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Купил две подушки несколько недель назад.
По комфорту все хорошо, спать удобно.
Но обе подушки с первых дней имеют не очень приятный запах. Нужно придумать как от него избавится, такого не ожидаешь от покупки :(- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Неприятный запах
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Начитавшись отзывов,купила подушку мужу. Смог он на ней полежать буквально мин 20.Сказал что неудобно. Чехол плотный и шумный(наволочку конечно же я одела),поворачиваешь голову и по комнате шум такое впечатление что кульком кто то шуршит) Жалко потраченных денег на нее (((
- Переваги:
- не нашли
- Недоліки:
- лично для нас,один сплошной недостаток
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60
Всего заказывал 4: 2 упругих, 1 среднюю и 1 мягкую. Подушки отличного качества. Разница в упругости очень заметна. Противоалергенность товара дала понять, что пора избавляться от старых подушек. Чувствую себя намного лучше после отдыха. По цене: не дёшево, но по акции получал скидку. Спасибо Розетке.
- Переваги:
- Противоалергенные материалы, малый вес, красивые и качественные материалы.
- Недоліки:
- Не дёшево. :)
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Довольно жёстко как для средней.
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Качество оправдало все мои ожидания, подушка соответствует описанию (ни высокая, ни низкая), а именно средняя, в "блинчик" не сбивается, но и в меру мягкая. Спасибо розетке за 25% скидку.
- александрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка, мягкая и умеренно упругая, хорошо восстанавливает форму. Подходит для сна и на спине и на боку.
- Переваги:
- Мягкая и умеренно упругая, хорошо восстанавливает форму. Качественный чехол. Без постороннего запаха.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Полностью оправдала ожидания, не сбивается, хорошо держит форму.
- Переваги:
- покупка оправдала ожидания
- Недоліки:
- не обнаружено
- Торохтий М***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка хорошо пошита,Покупала около месяца назад,подушка хорошо распушивается.Спать мне очень удобно,пух ,перо через ткань не проходит и ничем не пахнет.
- Переваги:
- Качество
- Жуга А***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Покупала специально для дочери, хотела натуральную пуховую и что бы на вид была красивая. Мои ожидания полностью оправданы, на фото видно, она имеет приятный отблеск, воздушная и пушистая. По высоте как раз нормальный вариант.
- КаролинаПродавець: Rozetka. Розмір: 50x70
подушку брала в подарок, спасибо большое что оперативно доставили, видимо заказывала не в сезон, потому как бывает долговатая доставка. Благодарна за то что именинник меня поблагодарил, поэтому благодарна и вам за качество, брала не себе поэтому ощущения передать не могу. спасибо.
- Переваги:
- В качестве подарка можно брать
- ЕленаПродавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушками очень осталась довольна. Очень удивило качество продугции, подушки мягкие, легкие, прекрасно держат свою форму. Я сама часто слышала, что пуховые подушки могут провоцировать аллергию,но на искуственных спать просто не могу и не хочу. Спасибо большое за высококачественную продукцию и любовь к вашим потребителям. С уважением, Елена.
- Переваги:
- подушка достойна похвалы
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка не теряет своей формы и создаёт комфорт на всю ночь. Я просыпаюсь отдохнувшим и в отличном настроении, а для меня это самое главное.
- Переваги:
- Качество