- AI аналіз відгуків86 відгуків: позитивних — 65%, нейтральних — 10%, негативних — 25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Розмір ідеально підійшов для односпального ліжка. Дякую!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ковдра вовняна MirSon 055 ідеально підійшла за розміром і виправдала ваші очікування.
Дякуємо за довіру — нехай дарує тепло й комфорт щодня!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Надзвичайно задоволена покупкою! Ковдра ідеально зберігає тепло, але при цьому «дихає», тому під нею ніколи не буває спекотно.
- Переваги:
- якiсть топ!
Представник постачальникаДуже дякуємо за такий приємний відгук!
Раді, що ковдра повністю виправдала ваші очікування — зберігає тепло, дихає та дарує максимальний комфорт.
Нехай радує вас кожної ночі!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Переваги:
- Легке,тепле
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо вам щиро за чудовий відгук!
Раді, що ковдра MirSon 055 вас повністю задовольняє — легка та тепла, без недоліків. Ваші слова надихають нас працювати ще краще!
З повагою,
команда MirSon
- ДимаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Не понравилось(
- Недоліки:
- Но под ним: зимой холодно, а летом жарко(
Представник постачальникаДоброго дня!
Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Просимо Вас написати нам на пошту [email protected], та більш детально розписати, причину даного відгуку. А ми в свою чергу розглянемо Ваш лист та обов'язково вирішимо дане питання. Будемо вдячні за зворотній зв'язок. Зробимо все можливе аби Ви залишились задоволені від нашої продукції та обслуговування.
- Дмитрий .***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Пришли забирать в отделение и при осмотре с внешних сторон ( одеяло запаяно в пакет, но полиетилен прозрачный и все видно). Было видно, что строчка в некоторых местах отсутствует, нитка висит, но не просроченная в ткань. Видимо производственный брак. Освещение не очень на фото,, но ситуацию видно. Заказываем второе такое, надеемся на качественный товар в этот раз
- Переваги:
- Не нашли
- Недоліки:
- Не прострочено
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності. Ми вживатимемо заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Дмитрий .***
Забрали сегодня дубль два. В общем и целом, вид и качество хорошее. Слегка показалось тонковатым для зимнего. Дома обнаружилось несоответствие размера. По длине не хватает 10 см. Вместо 2150 по факту 2050. Лучше пододеяльник к этому одеялу заказывать не сразу, а после обмерки рулеткой
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Легке та тепле
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Тепла, м'яка, сподобалася
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Подобається, тепла.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Прошито нормально, доволі здивований цим. Нормальна ковдра
- Алик Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Начебто і нічого, але очікування були більшими. Якість хороша, проте хотілося щоб було тепліше.
- Переваги:
- Ідеально тримає форму з підковдрою.
- Набока В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Розмір відповідно заданому.
- Переваги:
- Пухке, тепле.
- Недоліки:
- Ще не знаю
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
За эти деньги,по моему, лучше е.
- Панченко Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Не сподобалося
- Переваги:
- Недоліки:
- Е
Дякуємо за Ваш відгук!
Чи могли б Ви більш детально описати причину Вашого негативного відгуку?
- Руслана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеялом довольна! Пользовались всю зиму, теплое, не тяжелое.
- Переваги:
- Не тяжелое,теплое)
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Мірсон не рекомендую.Товар не відповідає дійсності.Прошивка замість ромбів,великі квадрати....
- Переваги:
- Так собі
- Недоліки:
- Вище згадане.....
Дякуємо за відгук!
Перепрошуємо за незручності.Маємо зазначити, що вид стібка може змінюватися.Стосовно вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Валерий С***
квадрат теж ромб
- Валерий С***
Квадрат как частный случай ромба
Из определения квадрата, как четырёхугольника, у которого все стороны и углы равны, следует, что квадрат — частный случай ромба. Иногда квадрат определяют, как ромб, у которого все углы равны.
- Краснощок Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Все чудово. Перевіремо взимку.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра якісна, гарна, тепла, легка. Ціна акційна. Вітчизняний виробник. Рекомендую
- Переваги:
- Легка, ціна за акцією, дуже якісно пошита, тепла. Вітчизняний виробник
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Ковдра дуже тепла і приємна.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Зігріє родину при відключенні тепла....
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
дуже легка та тепла ковдра
- Переваги:
- легка та тепла
- Жанна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Гарна ковдра
- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
- Не помічено
- Марія Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Мені сподобалась
- Переваги:
- По багатому
- Краснощок Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Все добре.
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Чудова якісна ковдра.
Користуємось вже кілька місяців, не збивається, не кошлатиться. Легка та тепла.
Замовила ще й літній варіант.- Переваги:
- Якість, вага
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Чудова ковдра. Приємна на дотик, м'якенька,тепленька.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Тоненьке і легке.На теплу зиму.
Представник постачальникаДоброго дня!
Ми дуже вдячні за Ваш відгук.
Дана ковдра дійсно є легкою та теплою так як у складі натуральна вовна.
Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Ковдрою задоволена
- Переваги:
- Легка, тепла ковдра
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
тепла ковдра запах якийсь посторонній відсутній
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеяло очень качественное, тёплое и лёгкое.
- Переваги:
- Качество
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Я очень довольна
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Легкое и тёплое одело.Не знаю на счёт состава 70% шерсть,очень хотелось бы верить! В него не влезешь,сколько там распушителя,наполнителя и прочей синтетики не подсчитаешь! Немного парит,не пойму от чего
- Переваги:
- Легкое и тёплое!
- Недоліки:
- Пока нет
- Ігор
Согласен. Сильно лёгкое и тонкое, аж прозрачное. Вместо 2100 г, в нем где то 800 г. При прощупывании чувствуется что то тонкое и скользкое и все. Где там шерсть непонятно. И непонятно за счёт чего реально тепло под ним, но большие сомнения, что из за гипотетической шерсти, может из за шерстепона. И вопрос к производителю а где же там шерсть и почему такое несовпадение в весе и плотности.
- Оля Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Хочу щоб ще тепліша була
Дякуємо за Ваш відгук.
- Давид К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Одеяло 240х205 приехало, в след раз буду мерять в отделении розетки! Заранее купил пододеяльник, теперь еще под такие размеры покупать второй! Как всегда, розетка топ и продаваки ее тоже!
- Переваги:
- _
- Недоліки:
- _
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
пппп
- Нонна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240