Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Подушка антиалергенна MirSon Carmela 119 середня 40x60 см (2200000016034)

Оцінка користувачів 4.34/5
  • Юлія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Спочатку була дуже зручна, думала брати на всю сім'ю. Але потім почала збиватися, братися грудочками, з якими нічого неможливо зробити. Стала плоскою, постійно додаєш наповнювач, місцями прогалини, місцями великі грудки наповнювача. Не рекомендую.

Переваги:
    Є блискавка - можливість регулювати кількість наповнювача.
    Недоліки:
    Швидко збивається і стає незручною.

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Ви можете докупити окремо наповнювач до подушки та повністю замінити його і продовжити використання. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості нашої продукції.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

М'яка та пухка антиалергенна подушка. Добре прошита, розмір та вага відповідають зазначеним характеристикам.

Переваги:
    Не викликає алергії, акційна ціна
    Недоліки:
    З часом наповнювач трохи зминається

• Андрiй
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Брали двi. Подушки якісні, багаторазові. Дружині нормальна, а ось мені недостатньо наповнювача. Чоловіча версія подушки має бути більш пружною.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45x45

Брала перед цим подушку MirSon Premium Eco Aloe Vera, вона була придатна до сну близько року. А цієї навіть на півроку не вистачило, швидко збивається і стає твердою

Переваги:
    Дешева
    Недоліки:
    Швидко злежується

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже сподобалась подушка, в міру м'яка, зручна, сподіваюсь, довго прослужить

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Поки немає

• Валентина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Придбала подушки і розчарувалась, так як спочатку було все прекрасно, подушки були дуже зручними, але згодом вони стали плоскими і їх можна тепер легко скласти вдвоє(
    Маємо цієї фірми покривала (літнє та зимове), ортопедичні подушки - норм.

Переваги:
    В перші 2 тижні дуже зручна, гарна
    Недоліки:
    Через 2-4 тижні подушка стає пласкою

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Чудова подушка, підлітку подобається.

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Купувала дві подушки у травні по відгукам(бо вони дуже хороші на ці подушки).
    У використанні трохи більше двух місяців. Одразу була в захваті-пухкі,м'які і дуже зручні. Але пройшов час і вони збилися. Якщо моя збилася десь на 20% і своїх якостей подушка не втратила,вона стала не високою і мені це навіть зручно то інша подушка то просто жах. Вона збилася на 50%,реально стала в два рази менша,така тонка що навіть не розумієш чи вона взагалі є під головою,збилася в грудки які навіть не можливо розрівняти чи спушити. І все за два місяці,тож я не задоволена.

Недоліки:
    Збилася в грудки,стала тонкою і не зручною.

• Чайка Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x40

Гарний декор. М'яка, приємна, красива наволочка, можна і не одягати зразу якусь декоративну. За розмірами більш опукла, не така пласка, як на фото.

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже зручна, як на мене, якісна. Здавалось, що буде зависока, але ні, середньої м'якості, саме те що потрібно. Рекомендую.

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    не знайшла

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Задоволена подушкою.
    Якісна, спочатку здалася начебто високою, хотіла навіть наповнювач трохи витягти. Але за пару днів вляглася.

Переваги:
    Якісна, зручна.
    Недоліки:
    Не виявила.

• Натали К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Гарна подушечка, для тих хто любить високі. Хоча можна відрегулювати висоту самому, витягти трішки наповнювача.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x40

Зручна.

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Покупаю второй раз такую подушечку, предыдущая прожила 5 лет. Высокая, хорошая и упругая, не сбивается в комки.

Переваги:
    Упругая

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Я давно перехожу с перьевых подушек. Поэтому это не первая моя купленная подушка. Но первый раз мне сразу всё понравилось. Чехол приятный, выглядит действительно натуральным, хорошо прошит, по первым ощущениям парить не будет, чем часто подушки грешат. Понравилась упаковка в виде большой сумки, которую можно использовать в хозяйстве)) Наполнителя много. Судя по всему, именно этими подушками я заменю весь остаток подушек)

Переваги:
    чехол, упаковка
    Недоліки:
    за первый день пользования не нашла

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Подушка средней плотности,приятного цвета.

Переваги:
    Замок сбоку,качественно прошита.
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Товар и качество соответствуют заявленному.

Переваги:
    Есть молния сбоку для доступа к наполнителю.
    Недоліки:
    очень плотно наполнена.
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Очень аккуратная и удобная.Я очень довольна покупкой!!!!!

Переваги:
    Летом спать не жарко
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Татьяна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Зоряна К***
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Зоряна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Катенька Ф***

Благодарю, я довольна!

Переваги:
    Подушка удобная, приятный цвет, можно стирать при 40°,главное не вызывает аллергии. И цена низкая.
      Представитель бренда

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Олександ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Наповнення таким має бути?

• Виктория Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Подушки покупала дочке в подарок в 2016 году. И даже в 2019 году слышу слова благодарности. Очень довольны качеством. Отзыв села писать потому, что пришлось искать свой заказ в истории, чтобы узнать бренд этих подушек. Рекомендую!!! Покупайте! Дочка сказала, что ТОЛЬКО ЭТИ ПОДУШКИ классные!!! Я то же спала и подтверждаю - отличное качество!

Переваги:
    Хорошая ткань, мягкая, удобная, не слеживается.
    Недоліки:
    Не нашла.
  • Андрей Н***

как по мне слишком мягкая

Переваги:
    антиаллергенная
    Недоліки:
    как по мне слишком мягкая
  • Белозерцева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Понравилась тем,что отлично держит форму,голова не проваливается,спать не жарко.

Переваги:
    Держит форму
  • Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
    Переваги:
    удобная, в меру мягкая
  • Кондратюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Получили посилку,доставка на висоте, бистро, хорошо упаковано

Переваги:
    Мягкая
    Недоліки:
    Наполнитель немного скомкан,не так все гладко как на картинке,по размеру меньше чем заявлена, второй раз би не купила
    • Валентина

Она еще распрямится, они все после транспортировки кажутся меньше

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Получили подушечки, доставили бистро, приятние, мягенькие

Переваги:
    Мягкая, приятная
    Недоліки:
    Розмер оказался меньше 58:58 см , что очень огорчило
  • Инна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Купили 3 подушки этой фирмы. Сначала были очень довольны, мягкие, удобные, красивые. Но через 1.5-2 месяца они сбились в большие шарики внутри,подушка выглядит кривой, спать неудобно. Брали еще одеяло этой фирмы, оно хорошее.

Переваги:
    Возможность регулировки, начальный внешний вид
    Недоліки:
    Сплошной недостаток после 2 месяцев использования
  • Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Брала раніше дві такі подушки на пробу чоловіку і сину. Чоловіку підійшла, а синові взяла з цієї серії мяку. За два місяці експлуатація подушка у чоловіка злегка вже примялась під нього звик.

Переваги:
    Подушка якісна беремо вже третю таку саму. Справді середня по твердості і висоті.
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Viktoriia
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Вчера получили. Семье всей на НГ под ёлочку типа. Выглядят добротно, в меру мягкие, материал качественный, товарный вид- супер. В действии проверим потом :-)

Переваги:
    Качество, цена.
    Недоліки:
    Пока нет
  • Светлана

Нормальная подушка, заказала 3 шт. Пользуюсь месяц, пока не сбилась

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Купили не так давно, пока все устраивает. Подушка очень удобная, не рыхлая, но и не жесткая. Хорошо поддерживает спину или голову.

Переваги:
    Упругая, не сминается, хорошо держит голову, мягкая
    Недоліки:
    Пока не нашли :)
  • Алексей Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Разочарован. После 2-ух!!! недель использования,наполнитель теряет упругость и уже меньше восстанавливается. Ни о каких улучшенных показателях степени восстановления и речи быть не может. Не рекомендую.

• Юлия

все супер

Переваги:
    Чудесна подушка за свої гроші!Рекомедую
  • Виговський А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Доречі, може хто підскаже як розпушити наповнювач цієї подушки? Дякую.

Переваги:
    Нічого нового.
    Недоліки:
    Все теж.
  • Виговський А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Придбав на заміну подушки з овчини - та дуже збилася та стала твердою та невисокою. Сьогодні рівно 3 місяці з дати придбання цієї подушки. Подушка збилася в "комки" по центру. Спати поки що досить комфортно, якщо порівнювати зі старою. Не знаю навіть, чи рекомендувати для покупки.

Переваги:
    Не знаю.
    Недоліки:
    Зарання збилася.