- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
тепла ковдра запах якийсь посторонній відсутній
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Очень странно рулеткой меряю 200х220 брал как 220х240, самое интересное, что и отдельный постельный комплект подошёл 220х240 или чтот меряю не то ?
- Переваги:
- Теплое
- Андрей В***
Перемерял без пододеяльника 203х230 =)
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Гарна ковдра. Пройшли тест-драйв цією зимою.
Купила дві зимові євро ковдри перед блекаутом, бо в нас була полегшена верблюжа ковдра від Billerbeck і восени без опалення під нею вже стало прохолодно спати. Так як ціни на німецький товар виросли в три рази, віддала перевагу ковдрам MirSon.
Ми були без опалення в квартирі 55 годин. Під ними було дуже тепло спати.
Також під ними не парить з увімкненим опаленням. Ковдри легкі і помірно об’ємні. Якщо ви любите пухкі, як пухові, то цей варіант вам не підійде.- Переваги:
- Легка, тепла, не парить, гарна ціна
- Недоліки:
- Не помітила
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Я очень довольна
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Покупала это одеяло ребёнку больше года назад , и это самая выгодная покупка . Очень теплоход одеяло , под ним быстро согреваешься , хорошо держит тепло.
- Переваги:
- Держит тепло , тёплое , под ним быстро согреваешься
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Надзвичайно задоволена покупкою! Ковдра ідеально зберігає тепло, але при цьому «дихає», тому під нею ніколи не буває спекотно.
- Переваги:
- якiсть топ!
Представник постачальникаДуже дякуємо за такий приємний відгук!
Раді, що ковдра повністю виправдала ваші очікування — зберігає тепло, дихає та дарує максимальний комфорт.
Нехай радує вас кожної ночі!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Переваги:
- Легке,тепле
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо вам щиро за чудовий відгук!
Раді, що ковдра MirSon 055 вас повністю задовольняє — легка та тепла, без недоліків. Ваші слова надихають нас працювати ще краще!
З повагою,
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Подобається, тепла.
- Набока В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Розмір відповідно заданому.
- Переваги:
- Пухке, тепле.
- Недоліки:
- Ще не знаю
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
За эти деньги,по моему, лучше е.
- Руслана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеялом довольна! Пользовались всю зиму, теплое, не тяжелое.
- Переваги:
- Не тяжелое,теплое)
- Краснощок Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Все чудово. Перевіремо взимку.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра якісна, гарна, тепла, легка. Ціна акційна. Вітчизняний виробник. Рекомендую
- Переваги:
- Легка, ціна за акцією, дуже якісно пошита, тепла. Вітчизняний виробник
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
дуже легка та тепла ковдра
- Переваги:
- легка та тепла
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Чудова ковдра. Приємна на дотик, м'якенька,тепленька.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Неочікувано тоненька. Просто не повірилось, що така ковдра може бути зимовою. Але мати каже, що тепло. Легка, не для любителів вкриватися важкою плитою. І звісно, що поки нова, тримає форму. З часом стане м'якше, буде зручніше загортатися.
- Переваги:
- Тепла. Як і очікувчлось.
- Недоліки:
- До поки не помічено.
- Людмила І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Чудова ковдра, м'яка та легенька. Наче вкриваєшся хмаринкою. І дуже-дуже тепла (навіть коли батареї ледве дихають, а від вікна протяг). Спочатку вона не дуже охоче приймає форму тіла, але через пару тижнів користування робиться більш гнучкою.
- Переваги:
- Тепла, легка
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
На диво тоненьке та дуже тепле, також легке.
- Переваги:
- Легке, тепле, якісне
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдра просто супер, користуємось вже майже 1,5 роки і лише позитивні емоції: легке, приємне до тіла, взимку-тепло, влітку-не парить
- Переваги:
- Лише позитивні емоції
- Недоліки:
- Немає від слова Зовсім
- НиколайПродавець: Rozetka. Розмір: 220x240
На зиму самое то! Под этим одеялом ни разу не замерзли за всю зиму!! Рекомендую!
- ГеннадийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Шикарное зимнее шерстяное одеяло. С упаковки без малейшего запаха. Очень качественный пошив.
- Переваги:
- Теплое, качество пошива, цена!
- Недоліки:
- Не нашел.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Розмір ідеально підійшов для односпального ліжка. Дякую!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ковдра вовняна MirSon 055 ідеально підійшла за розміром і виправдала ваші очікування.
Дякуємо за довіру — нехай дарує тепло й комфорт щодня!
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Прошито нормально, доволі здивований цим. Нормальна ковдра
- Жанна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Гарна ковдра
- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
- Не помічено
- Краснощок Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Все добре.
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Чудова якісна ковдра.
Користуємось вже кілька місяців, не збивається, не кошлатиться. Легка та тепла.
Замовила ще й літній варіант.- Переваги:
- Якість, вага
- РоманПродавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Супер, легке і тепле
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240
Ковдрою задоволена
- Переваги:
- Легка, тепла ковдра
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеяло очень качественное, тёплое и лёгкое.
- Переваги:
- Качество
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215