Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Подушка вовняна MirSon Hand Made De Luxe вовна 929 висока 50x70 (2200000556950)

Оцінка користувачів 2.33/5
на основі 4 відгуки
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Коли купила подушки було все добре пружні, м'які, спати - одна задоволення. Але вистачило на півроку, після чого наповнювач почав збиватись комками, які не можливо розпушити, так що радість тривала недовго.

Недоліки:
    Постійно збивається

Вітаємо!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Нам прикро, що подушка не виправдала ваших очікувань. Звертаємо увагу, що для підтримання об'єму та рівномірного розподілу наповнювача подушки з натуральною вовною рекомендується регулярно збивати та періодично провітрювати. Це допомагає зберегти їхню форму та комфортні властивості.

Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо виробу, будь ласка, зверніться до нас — ми завжди готові допомогти.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Коли купила подушку - радості не було меж, пружна, м'яка, спати - одна задоволення. Але радість тривала недовго. Дуже швидко наповнювач збивається комками, і щоб розпушити його до первісного стану - потрібно немало часу і зусиль. Я розумію, що це шерсть, і що вона має властивість звалюватись, але щоб настільки....(

Переваги:
    Натуральність наповнювача
    Недоліки:
    Постійно збивається

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Бралась высокая для сна на боку, в этом плане неплохо.

Если щупать наполнитель - доза синтетики такая что натуральности шерсти вобщем-то не чувствуется. :)

Главный недостаток - однослойный чехол. То есть чтобы постирать чехол надо выковырять весь наполнитель и потом заковырять его обратно. За такую цену и претензии на "люксовость", отсутствие внешнего стираемого чехла это по-моему слишком.

Переваги:
    Высота, жесткость
    Недоліки:
    Нет внешнего чехла

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Филоненко Д***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Очень классная подушка, стоит своих денег. Натуральная овечья шерсть как наполнитель, очень удобная, мягкая и комфортная. Понравилась регулировка высоты подушки, за счёт молнии сбоку, можно достать часть наполнителя. Спать на ней комфортно. Советую

Переваги:
    Натуральный наполнитель, удобная