Відгуки покупців про Подушка вовняна MirSon Hand Made De Luxe вовна 929 висока 50x70 (2200000556950)
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Коли купила подушки було все добре пружні, м'які, спати - одна задоволення. Але вистачило на півроку, після чого наповнювач почав збиватись комками, які не можливо розпушити, так що радість тривала недовго.
- Недоліки:
- Постійно збивається
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам прикро, що подушка не виправдала ваших очікувань. Звертаємо увагу, що для підтримання об'єму та рівномірного розподілу наповнювача подушки з натуральною вовною рекомендується регулярно збивати та періодично провітрювати. Це допомагає зберегти їхню форму та комфортні властивості.
Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо виробу, будь ласка, зверніться до нас — ми завжди готові допомогти.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Коли купила подушку - радості не було меж, пружна, м'яка, спати - одна задоволення. Але радість тривала недовго. Дуже швидко наповнювач збивається комками, і щоб розпушити його до первісного стану - потрібно немало часу і зусиль. Я розумію, що це шерсть, і що вона має властивість звалюватись, але щоб настільки....(
- Переваги:
- Натуральність наповнювача
- Недоліки:
- Постійно збивається
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Бралась высокая для сна на боку, в этом плане неплохо.
Если щупать наполнитель - доза синтетики такая что натуральности шерсти вобщем-то не чувствуется. :)
Главный недостаток - однослойный чехол. То есть чтобы постирать чехол надо выковырять весь наполнитель и потом заковырять его обратно. За такую цену и претензии на "люксовость", отсутствие внешнего стираемого чехла это по-моему слишком.- Переваги:
- Высота, жесткость
- Недоліки:
- Нет внешнего чехла
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Филоненко Д***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Очень классная подушка, стоит своих денег. Натуральная овечья шерсть как наполнитель, очень удобная, мягкая и комфортная. Понравилась регулировка высоты подушки, за счёт молнии сбоку, можно достать часть наполнителя. Спать на ней комфортно. Советую
- Переваги:
- Натуральный наполнитель, удобная