Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Mirson Бязь Premium 12-0712 Calvina 200х220 (2200000800053)

Код :  104207988
Оцінка користувачів 2.8/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Богдан І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Все по розмірам підходить,тут без проблем.Колір такий же як на фото.

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Не вартує своїх грошей,з нового купа затяжок,якісь мітки по простирадлі,таке враження що б.в комплект випрали і продали,ніколи більше не куплю нічого цього бренду,розчарування…

Переваги:
    Їх взагалі немає
    Недоліки:
    Затяжки,низька якість матеріалу,по простирадлу якісь мітки фломастером,фото додаю.

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Быстрая доставка, правильные размеры.

Переваги:
    правильные размеры
    Недоліки:
    Очень тонка ткань. Просвечиваються все рисунка пододеяльник. На 2й нежели использования появились катышки на простыне. По тактильным ощущениям не похоже на сатин.
    • Снежана К***

Бязь - це не сатин

Доброго дня!
      Матеріал даного комплекту це 100% бавовна, бязь.

• Олександр О***

Комплект приехал с поврежденной упаковкой, немного запачкан, чей то возврат... я понимаю акция и тд.. но о повреждениях нужно сообщать! И хотьбы стреччом обмотали перед отправкой!

Переваги:
    Ткань хорошая, пододеяльники на замочке, хорошо пошито
    Недоліки:
    Поврежденная упаковка, незапакован по нормальному!

• Полывяный А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Ниже написал развернутый комментарий

• Полывяный А***

Купил из-за позитивных комментариев и высокого рейтинга на комплект постельного белья Mirson бязь. Цена не дешевая, честно говоря, ожидал большего. Возможно, усядется после стирки и станет мягче. Плотность простыни вызывает вопросы. На фото выделил хорошо заметное место, где просвечивает, но просвечивает везде, просто на фотке не видно.

Переваги:
    Хороший набор по размерам, в целом выглядит неплохо
    Недоліки:
    Матрас просвечивает сквозь простынь, постель не очень мягкая не ощупь
  • Инга И***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Довольна товаром, а именно его качеством. Хороший цвет,приятно смотреть. С размером угадала. После покупки закинула его в стирку, на 30 градусов, после все было ок и ничего с ним не произошло. Я довольна!Спасибо что производите качественный товар!

Переваги:
    все
  • Волчанская К***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

всем привет!комплект постельного мне понравился, я довольна была получить хорошего качества и материала. на ощупь приятное, к телу так же. не шуршит. после стирки все свои свойства сохранило. ставлю +5 из 5

Переваги:
    все
  • Лена А***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір підковдри: 220 x 240. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже хороша якість

Переваги:
    Приємне до тіла
    Недоліки:
    Просвічується тканина подушок
    • Продавець  SONMIR_homes

Дякуємо за відгук! Раді, що товар вам сподобався. Дякуємо за зауваження — обов’язково врахуємо його.