- юрий к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
хорошее.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Раді, що комплект постільної білизни Бязь Premium 17-0390 Blackpool справив на вас гарне враження.
Ми ретельно добираємо матеріали та дбаємо про якість пошиття, щоб кожен наш виріб був комфортним, зносостійким і приємним у користуванні.
Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди підтримувати високі стандарти.
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Синяева М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Линяє безбожно. Вже три прання а во все ліняє...Викинуті гроші!
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Цвет не соответствует картинке,при первой же стирке бельё полиняло.
- Недоліки:
- Несоответствие цвета,линяет при стирке
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Ничего особенного. Скидка с 2к грн до 800 чистый маркетинг. И как по мне, даже акционная цена для данного товара весьма спорна
- Переваги:
- Ну такое...
- Недоліки:
- Цвет не как на фото, он светло голубой, от чего комплект выглядит дешево. Короче, чуда я не ожидал, но этот цвет...
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Белье по качеству порадовало , но только большой вопрос размер простыни оказался не таким как заявлен.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Размер простыни.
- Викуся
не таким это каким?