Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Подушка шовкова MirSon Royal Pearl 0538 пружна 50х50 см (2200003280302)

Оцінка користувачів 3.17/5
  • Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушку купила 4,5 роки тому. Сплю на ній постійно. За цей час вона збилась в грудочки, що не заважало на ній спати. Але тиждень назад подивилась в інтернеті лайфак,як за допомогою двох щіток для волосся розкуйовдити синтапонові наповнювачі. За тим же принципом попрацювала з шовковим. Подушка стала, як нова!!! Натішитися не можу (хоча, повторюсь, мені і так було непогано). Рекомендую! Подушка чудова!

Переваги:
    Піддається оновленню))
    Недоліки:
    Чохол парив, відірвала синтапоновий шар і все чудово.

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не купуйте, це витрачені кошти. Так, вона порівняно дешевша, від інших виробників, але наповнювач збився за півроку десь. Дуже низька якість, дуже

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Наповнювач збився, таке відчуття ніби на каменюці спиш

Переваги:
    Перших пару днів подушка була зручною
    Недоліки:
    Збилася

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Мацегора О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Купила подушку полтора года назад. Сначала была очень удобная, держала хорошо шейный отдел, но через пол года начала сбиваться и уменьшатся.
    На даный момент стала еще тоньше, своих денег не стоит.

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушка как подушка. Голову держит, сон нормальный, купил одну, нормальная, заказал вторую, могу рекомендовать.

• Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Сплю уже на этой подушке 2 ночи. Вытащила 560 г (!) шелка, т.к. было высоковато для меня. Все равно остается какое-то ощущение излишней плотности и твердости подушки. Может, сегодня вытащу еще немного наполнителя. Скоро навытаскиваю на вторую подушку))). Шелк внутри очень приятный на ощупь. Непонятно только: зачем вес чехол изнутри на тонком слое синтапона?

Переваги:
    натуральный наполнитель
    Недоліки:
    очень плотная для меня и высокая
  • Ермоленко О***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Могу смело рекомендовать эти подушки. Мягкие, удобные, упругие. Ваш сон станет намного приятней.

Переваги:
    Качество