Відгуки покупців про Набір антиалергенних подушок MirSon EcoSilk №1764 Eco Light 50х70 2 шт середні Coral (2200003709803)
Товар закінчився
- Зоя Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Через декілька місяців їх дві потрібно з'єднати в одну
- Недоліки:
- Не практичні
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Вибачте за незручності. Інформацію передано відповідальним особам. Ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач до подушки, щоб Ви могли й надалі користуватися нею. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості нашої продукції.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Сбилась в блин довольно быстро
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Півроку користування і звісно, що наповнювач в подушках "зменшився", але я додала наповнювач (купила додатково) і користуюсь далі! Подушки зручні та виконані якісно, алергій та інших негараздів немає! Рекомендую до придбання!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки гарно пошиті та у використанні приємні, але через 3 місяці зробилися пласкими! Мало наповнювача!
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Изначально была хорошая подушка, но за 2.5 месяца она превратилась в бесформенный блин.
- Переваги:
- Удобно на первое время
- Недоліки:
- Быстро теряет форму
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Занадто м'які.
- Леся Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Перше враження - Жахлива якість тканини, наповнювача дуже мало. Таке враження, що відшиває хтось в домашніх умовах.Розумію, які гроші такий і товар, тоді і фото виставляйте, що відповідають якості.
Бірка підвального пошиву, не оригінал!!!!!!
Як можна повернути товар ?????- Переваги:
- Нажаль, не побачила жодних.
- Недоліки:
- Якість не відповідає заявленій.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Комфортно на ній відпочивати.
- Переваги:
- Зручна
- Федя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Очень комфортно на них спать.
- Переваги:
- Пока все понравилось.
- Недоліки:
- Нет.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарні подушки, досить високі, не тоненькі, об‘єм наповнювача можна зменшити. Колір приємний, не маркий)
- Переваги:
- Об‘єм, розміри, колір
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
в целом качество за эти деньги хорошее, но быстро "продавливаются" и становятся так сказать "тоньше")
- Переваги:
- дешево
- Недоліки:
- сердито
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Переваги:
- дешево
- Недоліки:
- сердито
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Спать на такой подушке приятно. Сама мягкая, ткань качественная. На ней снятся только приятные сны.
- Переваги:
- чудесная
- Недоліки:
- не нашла
- Валерий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Класні подушки, рекомендую
- Переваги:
- Високі, м'ягенькі, добротна тканина, гарний колір
- Недоліки:
- Поки немає
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
#мояраспаковка. Тканина і якість подушок відмінна, гарний наповнювач. Не збивається у подушці, і за гарною ціною ще й дві подушки.
Колір кораловий , такий, як і на фото. Товар прийшов у спаяних пакетах. Все чисто та акуратно. За такі гроші досить якісна і вигідна пропозиція.- Переваги:
- Ціна, якість тканини та наповнювача
- Алёна Б***
На видео подушки кажутся пустоватыми
- Ольга Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошие подушки. Большие, мягкие. Можно регулировать высоту, благодаря отверстиям на замочках.
- Переваги:
- Много наполнителя, есть молнии, хорошая ткань
- Недоліки:
- Для меня нету
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки чудові, прийшли гарно компактно упаковані.
- Переваги:
- М'які, прострочений чохол на блискавці
- Недоліки:
- Наповнювач міг би бути в окремому чохлі, щоб можна було попрати чохол наволочку
- Анна С***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарні подушки, мякенькі та зручні. За таку ціну все ок. Прийшли швидко та у спаяному пакеті із ручками . Зручно нести та легенькі вони.
- Переваги:
- Немає поки
- Недоліки:
- Немає покиа