Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Подушка антиалергенна MirSon №1510 Eco Light White Soft Tracery (2200004208985)

Оцінка користувачів 3.97/5
на основі 121 відгук
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

не така як на фото, тонка, наче без наповнювача

Вітаю!

Дякуємо за ваш відгук.

Подушка MirSon №1510 Eco Light White Soft Tracery належить до категорії м'яких та невисоких подушок, тому вона може здаватися тоншою порівняно з моделями середньої або високої висоти. Фото на сайті є демонстраційними, тому через ракурс і об'єм виробу після пакування зовнішній вигляд може дещо відрізнятися.

Після розпакування рекомендуємо добре збити подушку та залишити її на кілька годин — наповнювач відновить свій об'єм після транспортування

• Комарова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отвратительное качество, уже через неделю наполнитель сбился, подушка превратилась в "блин". Этот товар не стоит и 50 грн.

Переваги:
    Недоліки:
    Через неделю наполнитель сбился

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Хочемо більш детально розібратись в даній ситуації. Для подальшого вирішення питання та уточнення, просимо Вас звернутись до нас на вказану електронну адресу виробника [email protected]. Після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо за розуміння.

• Клименко А***

Нормальні за свою ціну

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Спочатку були хороші ,але через 1.5 року наповнювач збився в купки.

Переваги:
    Недоліки:
    Наповнювач

Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за незручності. Інформацію передано відповідальним особам. Ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач до подушки, щоб Ви могли й надалі користуватися нею. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості нашої продукції.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не сподобалися, очікувала кращої якості, наповнювач збився, вже можна з двох подушок робити одну, або скоро прийдеться спати на кулаці, не рекомендую.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми приносимо вибачення за незручності.Оскільки подушка була у використанні ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач EcoSilk.

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличная подушка. Очень удобно спать на ней. Качество хорошее. Головной боли не возникает после ночи, это очень хорошо. Перепробовала много подушек, это одна из фаворитов! Рекомендую к покупке!

Переваги:
    підходить ціна

• Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличная подушка, купила несколько. Очень удобно спать на ней. Качество довольно таки хорошее. Головной боли не возникает после ночи, это очень хорошо. Перепробовала много подушек, это одна из фаворитов! Рекомендую к покупке!

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нету

• Ігор В***

Цілком задоволений.

• Роман О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Кто любит низкие и мягкие подушки, то пойдёт!

Переваги:
    Мягкая!
    Недоліки:
    Не увидел

Добрий день!

• Зореслава С***

Неякісна, збилась за тиждень

Переваги:
    Жодних

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Мені комплект цих подушок служить з літа, тож можна писати відгук. Не розумію кількості негативних коментарів, подушки справді непогані за ці гроші. Мені спати зручно, наповнювач не збився, нічого ніде не порвалось, як тут дехто писав. Можливо, мені пощастило)

Переваги:
    Ціна, якість

• Владимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Через 3 місяці використання наповнювач позбивався, треба купувати нові.

Переваги:
    Недоліки:
    Низька якість

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

В мене подушка більше року, тому можу сказати, що яка ціна така і якість, так як купувала за 93 грн, то нічого і не очікувала . В мене вона більш як аксесуар на ліжку, бо дуже мʼяка і спати на ній неможливо .Та і якщо її випрати , то мабуть з неї нічого не залишиться.Щоб спати, точно не рекомендую.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Довелося купити такой самий наповнювач. 250 грам на 2 подушки норм. Стало краще. Прикладу світлину без додаткового наповнювача.

Переваги:
    Недоліки:
    Мало наповнювача. Погана тканина чохла.
  • виталий б***

швидка доставка

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    не довговічна

• Ніна К***

Подушка, як подушка

Переваги:
    Все, як звичайно
    Недоліки:
    Не знайшла

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Через 2 месяца превратилась будто бы ей лет 10. Ужасное качество. Первый раз купил подушку на 2 месяца

• Олена Б***

Подушка через 2 тижні збилася, синтепону стало в половину менше(((

Переваги:
    Є замочок
    Недоліки:
    Одноразова, через місяць можна викинути

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Через місяць зменшилася вдвічі, стала тонка та жорстка. Жах. Спати не приємно. Болить голова та шия.
    Чохол відразу не відповідав ні фото 1, ні фото 2, звичайна гладка, не стьобана та без візирунка тканина.

Переваги:
    Недоліки:
    Мало наповнювача, погана тканина чохла

• Сергей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Задрали вже своїм нагадуванням залишити відгук. Нормальна подушка і відчепіться від мене

Переваги:
    Нормальна подушка
    Недоліки:
    Не помітив

• Самарчук В***

Норм, ціна якість відповідні

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Непомітили

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушек хватило на месяц. Потеряли форму.

Переваги:
    Недоліки:
    Недолговечные

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Спустя месяц подушка сбилась. Взялась комками

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушкою задоволені, подумую взяти ще, є молнія, можна додавати або замінювати наповнювач, розмір такий як вказано, м'якенька, зі знижкою клас

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

мені подобається. вже місяц у вжитку

Переваги:
    зручна, не дуже м яка, приймає форму голови та шиї, все як порібно. я задоволена. хочу й дитині купити цю подушку
    Недоліки:
    поки не знайшла. сподіваюсь їх не буде)) ще не стірала, тому.....

• Щербаков Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Мені сподобалася подушка, спав як вбитий.

Переваги:
    М'яка
    Недоліки:
    Тепер багато сплю.

• Светлана С***

Подушка одноразовая. Покупала по скидке - качество цене не соответствует

Переваги:
    Дешевый
    Недоліки:
    Качество отвратительное-через месяц можно в мусор

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Karina B***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Купили 2 подушки, качество соответствует цене, хороший плюс что есть молния и наполнитель по желанию можно заменить. В целом довольны. Буду ли советовать друзьям?-только как добавочную. Куплю ли еще раз-скорее всего что нет, думаю что стоит все-таки переплатить(за более качественную подушку).

Переваги:
    мягкая, хороший размер
    Недоліки:
    не держит форму,

• Білик О***

Гарна подушка. Вже другу беру. Дякую

• Анечка А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Купила, за відгуками, очікувала краще ,але за такі гроші нормальна.

Дякуємо за Ваш відгук.

• Ильницкая Т***

Гарне обслуговування

• Леся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже вдячна. Швидко доставили.

Переваги:
    Відповідає опису на сайті
    Недоліки:
    Поки що не має

• Оксана С***

Подушка нравится,в меру мягкая,удобная

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Пока не нашла

• Юлия К***

Отличные подушки, заказываю повторно

Переваги:
    Цена

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличные подушку. Купила себе и папе

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Наповнювач не простьобаний,звичайна подушка.Єдина зручність,що чохол на змійці і можна,якщо втовчеться,то докласти наповнювача.За такі гроші саме воно,але не дорожче

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.