Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Подушка ортопедична MirSon №603 SkySleep 50х70 см (2200005275542)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Костьева М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не раджу. Конструкція не продумана, погана. Не зручна.
    Цей виріб не можна назвати ортопедичним.

Переваги:
    Недоліки:
    Форма, конструкція, незручність.

Вітаємо!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що подушка не виправдала ваших очікувань.

Комфорт, форма та висота подушки є індивідуальними й залежать від анатомічних особливостей, звичного положення під час сну та особистих уподобань. Тому одна модель може бути комфортною для однієї людини, але не підійти іншій.

Дякуємо за ваш відгук — він допомагає іншим покупцям краще орієнтуватися під час вибору.

• Фідря Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Довго обирала подушку. Зупинилася на цій. Спати комфортно. Все добре.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені вибором і подушка забезпечує комфортний сон.
      Нехай кожен ранок буде приємним!

З повагою,
      Команда MirSon

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Зацікавила ця подушка, по відгуках - комусь подобається, комусь - ні. Замовила одну, спробувати) Мені, чоловікові і братові підійшла, а батькам - ні, для них виявилась зажорстка. Зараз замовлю ще кілька)

Переваги:
    Тримає форму, не провалюється, форма зручна.
    Недоліки:
    Поки не виявила.

• Артем Г***

Рік в користуванні. Задоволений на 100 % .не втратила пружності

Переваги:
    Варта до придбання