Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Mirson Сімейний 2 x 143x210 см №19-0000 Monument Mikrosatin (2200007235513)

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Найкращий комплект, який тільки можна купити за дану ціну за співвідношенням якості!

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук

Нам дуже приємно, що ви високо оцінили співвідношення ціни та якості комплекту. Раді, що покупка повністю виправдала ваші очікування!

Будемо раді вашим наступним замовленням

• Юрій П***

Відмінне рішення для моєї кімнати, колір/якість - все на високому рівні. Бренд Мірсон супер!

Щиро дякуємо за теплі слова!
      Нам надзвичайно приємно, що комплект Monument з мікросатину став чудовим вибором для вашої кімнати. Раді, що якість та колір вам підійшли! Нехай кожна ніч буде комфортною разом з MirSon.

• Вікула В***

Стриманий приємний монотонний колір, дякую за якість!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався комплект постільної білизни MirSon №19-0000 Monument — стриманий дизайн та якість матеріалу справді створюють відчуття затишку.
      Нехай приносить комфорт щодня!

• Ступ'як М***

Колір чомусь сіро-зелений... Замовляла фіолетовий... По відгукам бачу, що я така не перша, отже це не помилка при пакуванні.

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком
      Колір комплекту MirSon Monument Mikrosatin №19-0000 дійсно має сірий відтінок, який може сприйматися по-різному залежно від освітлення та налаштувань екрана.
      Нам щиро шкода, що відтінок не відповідав вашим очікуванням. Ми обов’язково врахуємо ваш коментар, щоб зробити опис товару ще точнішим.

• Мартиненко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Гарна постіль.

• Люба Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Прийшов зовсім не той колір, який замовляла, як можна відправляти зовсім не те

Переваги:
    Не рекомендую
    Недоліки:
    Єлектризується, нитки везде
    • Ірина

Який прийшов? Додайте фото.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Анна Р***

Не дуже приємний матеріал, сильно сильно електризується

Переваги:
    Колір, гарна подарункова упаковка, блискавка на підковдрі
    Недоліки:
    Не приємний на дотик матеріал, електризується

• Наталія Х***

А нащо брати синтетику? За такі гроші бязь голд купити

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук. До кожної тканини ми прописуємо її склад, даний комплект виготовлений з тканини Mikrosatin - це як і прописали в описі 100% поліестер.

• Елізабет Л***

За свої гроші чудова постіль! Трошки інший колір, прийшов не сіро-фіолетовий, а сіро-зелений
    Мʼяка, приємна на дотик

• Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 220 x 240. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Заказывала два комплекта от этого бренда, пришли совершенно другие оттенки и цвета

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не соответствует цвету
    • Юля

другие это какие?

• Олег Б***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Чудовий. Рекомендую!

Дякуємо Вам за теплі слова! Надзвичайно приємно знати, що комплект Monument Mikrosatin припав Вам до душі. Бажаємо, щоб кожна ніч була комфортною, а сон — по-справжньому відновлював сили.

• Христана Л***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Зручний та практичний набір

Переваги:
    Приємний на дотик
    Недоліки:
    Не виявила

Щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що комплект постільної білизни MirSon Monument Mikrosatin виправдав Ваші очікування та залишив приємні враження

З повагою,
      Команда MirSon

• Лілія
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Тканина жах. Жах! Жах! На сайті вказано, К мікрофібра! Обман!

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Обманюють людей

Доброго дня!
      Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Хочемо зауважити що в описі товару прописано склад тканини, а саме: Мікросатин-Поліестер, тканина у якої всі волокна мають синтетичне походження.