Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни MirSon King Size 220х240 Yepes Мікросатин Premium (2200007250721)

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Игорь О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Не сподобалось те що на картинці один колір темний а прийшов бежевий також помітила що біля швів є точки. Тепер боюсь чи надовго вистачить білизни.

Недоліки:
    Колір і якість швів

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• оксана в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Мені сподобався

Переваги:
    Дуже приємно спати
    Недоліки:
    Поки не має

• Ганна С***

Не сподобалась якість.

• Алексндр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Добре качество розмір совпадає заявленим дуже задоволений

• Таисия В***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Добрый вечер!сьогодни забрала цю білизну але дома подивилася та побачіла що на рожевому кольорі малюнки а в харектеристиках не чього про це не було треба говорити що там е малюнки та ще я на ньому побачіла 2 пятна чорних добре що пятна відстиралися но треба попереджати ще я замовляла одинарне але прийшло двух спальне навіть не знаю брати ще раз чи не брати трішки розчарована та колір не такий як на малюнку він повинин бути більш темний але прийшов бежевий

Переваги:
    -колір
    Недоліки:
    Малюнки на рожевому кольорі,пятна,розмір