Відгуки покупців про Ковдра MirSon Антиалергенна Демісезонна №3001 Simple White EcoSilk 200x220 см (2200007372645)
- Руслана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдрочка супер.Дякую продавцю,дуже задоволена.А в самій Розетці розчарована!...Продавцю бажаю мирного неба і багатих покупців)
- Переваги:
- Легенька,тепла
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Гарне одіяло легеньке,тепленьке
- Переваги:
- Легке
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
купувала за відгуками) задоволенна
- Переваги:
- легенька, те що і хотіла
- Недоліки:
- поки не побачила
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Хорошої якості,євро ковдра ,рекомендую.
- Переваги:
- Гарне пошиття
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Дуже приємно чути, що ковдра MirSon №3001 Simple White EcoSilk вам сподобалася та виправдала очікування. Бажаємо, щоб вона довго дарувала вам затишок і комфорт!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Ковдра хороша!
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Не важка і тепла
- Інеса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Мені дуже сподобалась ковдра, зараз буду шукати цю ж але розмір 140, зараз зима але ще не діставали теплу ковдру
- Мартинюк К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Ковдра, досить тепла, легенька
Всі шви в нормі, акуратні
За свою ціну цілком гарний варіант- Переваги:
- Адекватна ціна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Купувала ковдру бо похолодало, тому хотіла щоб ковдра була тепленька, але не зимова і щоб зараз, і щоб як хмаринка як у рекламі. І вуаля, одержала ковдру таку як хотіла і швидко. Дякую розетці та MirSon
- Переваги:
- Тепла, легенька, приємна на дотик
- Инга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Купувала на подарунок, дуже сподобалась ковдра, дякую
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Легка і тепла, на зимово- осінній період саме те, що треба.
- Переваги:
- Співвідношення якість- ціна
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра легка, тепла, виглядає гарно. Після прання все чудово