Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Ковдра MirSon Антиалергенна Демісезонна №3004 Simple Blue EcoSilk 155x215 см (2200007372744)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Оксана И***

Сподобалось. Легеньке та тепле

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Хорошее одеяло. Легкое, приятное на ощупь, мягкое и теплое. Спасибо.

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Одеялко очень понравилось. Получила, правда, на день позже, но время такое. Еще не укрывалась, жарко. Но оно мягенькое. Думаю, будет уютно под ним, и цвет красивый. Я довольна.

Недоліки:
    Не нашла.

• Вікторія С***

Легка і тепла.

• Вероніка П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Ще несплали . Але ковдра хороша . Таку колись купували 4роки тому то є в нас все добре. Тільки випрали не натой режим то збились. А так супер

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Для довшого терміну експлуатації рекомендуємо дотримуватися рекомендацій щодо догляду.
      Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Очеретнюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Отличное одеяло. Легкое.Для демисезона то что нужно. Даже и для более прохладной погоды

• добрынь Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Ковдру купляла синові .Сподобався колір, як і на фото.Приємна ковдра , мій син задоволений .Дякую.

Переваги:
    Не тяжка
    Недоліки:
    Не побачила

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Превзошло ожидания. Цвет нежнее, светлее чем на фото (небесный). Мягкое и лёгкое, подойдёт для зимы-весны (если в дома тепло). Ещё не стирала, но думаю проблем не будет, одеяло не тяжёлое.

Переваги:
    Понравилось качество и цвет
    Недоліки:
    Прозрачный пакет для одеяла. ( пока несла домой,то многие спрашивали где купила и по чем)

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Одеяло соответствует описанию. Лёгкое. Прочное.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Одеяло классное. Не жаркое и не холодное. Самое оно. И тоненькое. Как я и хотела

Переваги:
    Лёгкое. Теплое
    Недоліки:
    Не нашла

• Алина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Купую вже третє, всі задоволені, дуже приємно, що можна підібрати потрібний розмір. Це знахідка для тих, кто не переносить важкі речі, які швидко накоплюють пил. Досить теплі ковдри, легкі, гарні, прала кожну вже по три рази в пралці-аватомат з віджимом - чудово переться і швидко сохне. Раджу. Особливо, за акційною ціною. Всі кольори гарні. Дякую , Mirson!

Переваги:
    Легке, зручне в пранні, тепле.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Хорошее качество. Сравнительно теплое учитывая стоимость. Лёгкое. Я доволен, спасибо.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Красивое.На осень,весну очень хорошое.Не жарко под ним спать.Пошито хорошо.Легкое.

Переваги:
    Цена.
    Недоліки:
    Необнаружила.

• Віра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Ковдра легка, приємна на дотик гарного кольору.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205

Хороша ковдра. Легка, тепла, ніжна.

Переваги:
    Легка, тепла.

• Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Гарна ковдра за свої гроші. Досить тепла.

Переваги:
    Красивий колір.
    Недоліки:
    Не помітила.

• Olena M***

Якісний товар та сервіс. Дякую

Переваги:
    Ковдра сподобалося. Рекомендую

• Лютова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Легка і тонка,але тепла ковдра

Переваги:
    Тепла
    Недоліки:
    Поки немає

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205

Шикарное одеяло. Очень довольна покупкой. Рекомендую всем приобрести нужную вещь в ваш дом.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Тепла, мʼяка, легка ковдра.