Відгуки покупців про Оливкова олія Monini Extra Virgin Classico 500 мл (80053828)
Є в наявності
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Купувала матері вже вдруге, каже- чудова олія, а їй, повірте, дуже важко догодити))
- Переваги:
- Не гірчить
- Недоліки:
- Ціна ( часом))))
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дуже смачна ароматна олія ! Дуже рекомендую цей товар!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Доніка Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Чудова
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Прекрасна оливкова олія, буду ще купувати
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дорогова-то, но качество относительно нормальное в сравнении с другими
- Колесник Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Хорошее масло..
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Гарна якість,купуємо по акційниз пропозиціях.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Ви задоволені якістю Monini Extra Virgin Classico та користуєтесь вигідними акційними пропозиціями. Дякуємо, що обираєте Monini!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смачна (я маюна, увазі для оливкової олії). Практично не гірчить (для когось мінус, для когось плюс). Остання, що я тестувала в холодильнику майже не мутніла - зважайте, кому це важливо. В морозилці замерзає :) Брала багато разів і мабуть, продовжуватиму під хороші акції.
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- Не завжди проходить тест холодильником
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий детальний відгук і за те, що вже неодноразово обираєте Monini Extra Virgin Classico! Раді, що Вам подобається її смак. Зазначимо, що так званий «тест холодильником» не є достовірним способом визначення якості чи натуральності оливкової олії, оскільки її поведінка при низьких температурах залежить від багатьох природних факторів. Дякуємо за довіру до Monini та будемо раді Вашим наступним покупкам!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже раді, що Ви задоволені співвідношенням ціни та якості Monini Extra Virgin Classico. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Крута
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Олія подобається
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам подобається та тішить своїм смаком. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отличное масло,беру не первый раз!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що Ви вже не вперше обираєте Monini Extra Virgin Classico та залишаєтесь задоволені її якістю. Дякуємо за довіру!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
То
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500
Гарна олія.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Метрусь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смачна і та високої якості.
- Переваги:
- Приємний смак
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico сподобалась Вам своїм приємним смаком і високою якістю. Дякуємо, що обираєте Monini!
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Гарна олія
- Переваги:
- Підійде і для заправки салатів, і для смаження. Хоча треба розуміти, що олія не має яскравого смаку.
- Недоліки:
- Як на мене, то їх немає
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Її універсальний смак справді добре підходить як для салатів, так і для приготування різних страв. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Як і завжди все супер
- Переваги:
- інші олії не використовую
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до Monini! Нам дуже приємно, що оливкова олія Extra Virgin Classico вже стала Вашим постійним вибором.
Бажаємо, щоб і надалі кожна пляшка тішила Вас незмінною якістю та смаком!
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Олія класна, замовляю не раз.
- Переваги:
- Якість, смачна.
- Недоліки:
- Швидко закінчується.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до Monini! Дуже приємно знати, що Ви обираєте Extra Virgin Classico вже не вперше та цінуєте її якість і смак.
А щодо недоліку — це, мабуть, найкращий комплімент для олії. Нехай закінчується лише тому, що смакує!
- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Купив другий раз.
Задоволений.- Переваги:
- Якість. Ціна.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що Ви вже вдруге обираєте Monini Extra Virgin Classico та залишаєтесь задоволені її якістю і ціною. Дякуємо за довіру!
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дуже добра олія
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Все супер
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Смачного та приємних покупок!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500
Дуже хороша олія, і ціна чудова
- Переваги:
- 200
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась і за якістю, і за ціною. Нехай кожна покупка тішить Вас так само!
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Хороша олія. Купую цього виробника не вперше.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви вже не вперше обираєте Monini та залишаєтесь задоволені якістю олії. Дякуємо за довіру!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Як завжди, ціна, якість продукції, доставка на висоті. Дякую продавцеві.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені якістю Monini Extra Virgin Classico, ціною та сервісом. Дякуємо, що обираєте нас!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Шикарна олія під салати, який доповнює смак, а не перебиває своїм власним присмаком
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Її збалансований смак справді чудово доповнює салати, не перебиваючи смак інших інгредієнтів. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Тамара Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Масло понравилось, не горчит, ароматное, проверку холодом прошло
- Переваги:
- Натуральный продукт, надо брать
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку Monini Extra Virgin Classico!
Раді, що вам сподобалися смак та аромат олії. Дякуємо, що обираєте Monini та ділитеся своїми враженнями. Бажаємо смачних страв і приємних покупок!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Товар якісний, не перший раз замовляю.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і довіру до Monini Extra Virgin Classico 1 л! Раді, що ви вже не вперше обираєте цю олію та задоволені її якістю.
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Якісна олія, швидко доставлена
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені якістю оливкової олії Monini Extra Virgin Classico та швидкістю доставки. Бажаємо приємних покупок!
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дуже добра оливкова олія. Беру постійно.
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і довіру! Раді, що Ви постійно обираєте оливкову олію Monini Extra Virgin Classico та цінуєте її смак. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Відповідає очікуваному.
- Переваги:
- Добре
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Якість
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви оцінили якість оливкової олії Monini Extra Virgin Classico. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Олія супер.
Гарний смак.
Беремо вже не перший раз.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, високу оцінку та довіру! Раді, що Ви вже не вперше обираєте оливкову олію Monini Extra Virgin Classico та задоволені її смаком. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Гарна олія, така, як треба.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Якісна олія
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Monini Extra Virgin Classico та співвідношення ціни й якості. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Діна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Олія гарної якості
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Monini Extra Virgin Classico. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смакота
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалася. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!