Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Moon&Star Полуторний 143х210 наволочки 2х70х70 Мікросатин Premium Orbit Elegance (MS-820007997)

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Гарний комплект, тон і малюнок все , як на фото. Приємна тканина , сучасний дизайн .Рекомендую.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Комплект білизни сподобався, опис відповідає дійсності.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    • Продавець  RoyalNights

Дякуємо за відгук і високу оцінку відповідності опису та співвідношення ціни й якості — це дуже важливо для нас.

Користуйтеся із задоволенням, а якщо виникнуть будь-які запитання чи буде потрібна консультація — звертайтеся, будь ласка

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Комплект чудовий

Переваги:
    Гарна тканина
    • Продавець  RoyalNights

Доброго дня!
      Дякуємо вам за відгук та високу оцінку Приємно чути, що комплект сподобався, а тканина виправдала очікування.

Нехай постіль дарує комфортний та затишний відпочинок. Будемо раді вашим наступним замовленням!
      Гарного дня!

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Все супер.

• Продавець  RoyalNights

Дякуємо за відгук! Приємно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть запитання — звертайтеся. Гарного дня!