Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Moon&Star Полуторний 143х210 см Deep Blue Luxe Мікросатин Premium (MS-820009888)
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
полиняла простынь через неделю ... я понимаю цена не большая но е мое ...
Юрій, дякуємо за ваш відгук.
Описана ситуація не є типовою для цієї тканини, тому хочемо детальніше розібратися у вашому випадку.
Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаним на упаковці або ярличку — ми обов’язково запропонуємо рішення.
Гарного дня!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 220 x 240. Розмір наволочки: 2 x 40x60
Дякуємо за відгук! Раді, що комплект постільної білизни Moon&Star вам сподобався. Нехай служить довго та дарує комфортний сон! Гарного дня!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
За таку ціну очікувала кращу якість, колір втратило після тижня користування, дизайн гарний і колір був насичений.
- Переваги:
- Гарне пакування, стильний дизайн.
- Недоліки:
- Втратило колір після тижня користування
Дякуємо за відгук, Юліє. Нам шкода, що у вас склалося таке враження про комплект. Тканина мікросатин зазвичай добре тримає колір, якщо дотримуватися рекомендацій з догляду. Ваш відгук ми передамо у відділ контролю якості.
Щоб ми могли детальніше розібратись у ситуації та запропонувати рішення, просимо вас звернутися за номером телефону, вказаним на коробці або ярличку виробу.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Мені подобає
- Продавець RoyalNights
Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію! Будемо раді Вашим наступним замовленням!