- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Телефон был куплен 26.02.2023. На данный момент сильно греется. При зарядке очень гарячий. Разряжается практически сразу. Похоже что проблема с батареей. Что с ним дальше делать? Это гарантийная проблема?.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий телефон
- Переваги:
- Недоліки:
- Невиявив
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну телефон бомба
- Станіслав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ОоОо
- Павел Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взав жінці на заміну 3 рази розбитого psmart телефон сподобався ! Хороші динаміки норм дисплей робить шустро на свої гроші телефон гуд!!! Рекомендую
- Переваги:
- Норм дисплей ,звук динаміків , стабільна робота ціна
- Недоліки:
- Камеру хотілось би краще , але на ці гроші вполне!!!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий телефон, добре працює, не глючить. Камери хороші, можна робити різноманітні цікаві знімки. Звук теж гарний. Легкий, зручний.
- Переваги:
- Чудові камери, швидко працює, легка вага
- Недоліки:
- Скло не можна вклеїти, тому що оригінальний чохол його знімає
- Анатолій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав батькові. Для користування людиною з ослабленим зором дуже навіть підходить, екран досить якісний. Непогано тримає заряд, але не підтримує швидке заряджання. При нормальному користуванні (дзвінки, серфінг в інтернеті, перегляд ютубу) не зависає, перезавантажувати треба приблизно раз в тиждень. В цілому, за свою ціну дуже достойний варіант.
- Переваги:
- Екран, енергоспоживання
- Недоліки:
- Не підтримує швидку зарядку
- Андрей С***
Швидке заряджання підтримує! Повільно це одна блискавка на індикаторі заряду, а швидко то дві блискавки! Від зарядного блоку 18Ват від Lenovo йде швидка зарядка, а від сяомішного на 10Ват звичайна. Смартфон накращий в сигменті - амолед єдиний по прайсу, камери з джикам шикарні, габарити компактні, зв'язок на висоті, сенсори не глючать як у сяомі і лише комбінований сімлоток я вважаю недоліком.
- Анатолій Р***
Маю декілька зарядних пристроїв з Quick Charge 3.0 і Power Delivery 20W - цей смартфон їх не підтримує. Максимум 10Вт бере. Якщо швидка зарядка і підтримується, але для цього треба зарядний з якоюсь особливою технологією, то рахуйте, що швидкої зарядки нема, бо в комплекті такого зарядного нема, а десь докупити, то треба ще його знайти і знати що шукати.
- Микола
Телефон на Mediatek, тому підтримки QC 3.0 в ньому не може бути, але він може підтримувати швидку зарядку Pump Express.
Проблема в тому що далеко не всі зарядні пристрої QC 3.0 підтримують цей стандарт (інший принцип роботи).
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зовнішній вигляд 10 із 10. На мене, звикшого до бюджетних Xiaomi, справив прямо вау ефект. Яскравий екран з насиченими кольорами, 1 динамік грає краще ніж 2 на старому телефоні. Чистий андроїд працює швидко, нічого зайвого. Адекватна, як для телефону задня камера, передня на стандартних налаштуваннях передає рожевого. Непотрібна додаткова кнопка, яку легко спутати з кнопкою гучності. В комплекті чохол, зарядка, стартовий пакет Vodafone.
- Переваги:
- Вартий своїх грошей
- Недоліки:
- Непотрібна додаткова кнопка, яку легко спутати з кнопкою гучності.
- Андрей С***
То кнопка гугласистенту і вона виручає за кермом або можна вимкнути її. Стокові камери навмисно програмно погіршили щоб власники бюджетки не зазнавались, але якщо не полінуватись і встановити сторонню арк рхсам то отримаєте найкращі камери в прасі. До того ж тут чистий андроїд тож 4Гб вистачає з головою!
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тиждень після придбання - апаратом дуже задоволений!
Сподобались моторолівські рухи - "чок-чок" для ліхтарика і "круть-круть" для камери.
Неквапливий телефончик, але за таку ціну я і не очікував супер-швидкості. Чистий андроїд - не для кожного (хоча я це мінусом не вважаю).- Переваги:
- NFC, зручний в руці, зручне розташування сенсора відбитка. Моторолівські рухи
- Недоліки:
- Голий андроїд. Нешвидкий. Досі ОС 11ї версії(
- Юрій
У мене вже обновився до 12 андроїда
- Артем І***
Дійсно, оновлюється до 12-ї версії Андроїд. Не одразу - в мене, наприклад, на другий день користування.
- Анатолий Б***
И у меня обновился до 12го андроида на днях
- СофиА.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный давайс. Экран бомба. Камера норм. В комплекте чехол
- Переваги:
- Телефон
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала телефон сину,він сам вибирав.Йому все у ньому сподобалось,сказав що швидко працює,багато нових функцій.Прийшов у силіконовому прозорому чохлі,це дуже радує.Користується вже майже пів року
- Переваги:
- Чохол,швидкість роботи
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала телефон сину,сам обирав,йому все сподобалось,зовнішній вигляд теж гарний
- Переваги:
- Все працює
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшла обнова до 12 андроїда. Ще один плюс
- Вова
Поки що не прийшла (
- Городецкий
Это Обнова кошмар и мрак, шторка уведомлений для слепых стал давать даже на рабочем столе.
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав мамі на подарунок. На свої гроші дуже класний смартфон. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна=якість
- Недоліки:
- Поки не виявив
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ціну по акції дуже приваблива пропозиція. Нічого більш дешевшого з амолед екраном на ринку немає. Голий андроїд без купи сміття, як у інших китайців. Єдине, що камера так собі, але ціна перебиває цей мінус. Взагалі майже ідеальний варіант для дитини чи для пенсіонера.
- Переваги:
- Екран амолед. Чистий андроїд.
- Недоліки:
- Камера не дуже.
- Андрей
голого андроида не существует.
весь сопроводительный софт от гугла и является главным мусором. - Роман С***
Встановіть Гугл камеру, якість фото буде набагато набагато кращою
- Микола К***
добрий день! в цьому телефонні амулед екран?
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже приємний телефон, але є мінус - це камера, при знімку фото спочатку першу долю секунди фото гарне, а при збереженні якесь розмите робиться, оновлення системи не допомогло, навіть gcam такі ж фото робить. Відео то взагалі біда, враховуючи, що відео знімається тим же об'єктивом я не розумію чому так погано знімає, волосся на відео не промальоване, навіть з гарним освітленням
- Переваги:
- Вага, приємно лежить в руці, фішки Мотороли. Взагалі приємний телефон
- Недоліки:
- Камера - це ложка дьогтю, камери в телефонах останні два роки стали робити гірші
- Юрій М***
Забув доповнити, гарний мікрофон та динамік при розмові
- Анатолий Б***
Підкажіть, як можна гучніше зробити динамік мікрофона, а то жінка каже шо при розмові хочеться громкіше зробити?
- Владислав Ю***
Чел выключи HDR и все норм будет!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порадьте, будь -ласка, захисну гідрогелєву плівку (виробник, якість)
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний, швидкий. Добре зібраний. Екран яскравий, дуже сподобався.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моя предыдущая Motorola верно отслужила шесть с половиной лет! Да, да, 6 лет и 5 месяцев. Дата покупки 04.08.16. Она и сейчас вполне работоспособна, целая и невредимая, но батарея, увы, выработала свой ресурс. А эту модель я выбрал исходя из моего нынешнего финансового состояния, внешнего вида аппарата, достаточно мощной батареи и чистого Android. Ну и как бы там не было, всё-таки это Motorola. Разумеется, я читал и смотрел обзоры, сравнивал характеристики и всё такое. В данной ценовой категории для любителя классики это самый лучший выбор. Очень доволен приобретением. Уже одел её в самый лучший и надёжный чехол от Stenk (ручная работа, натуральная кожа), точно такой же, позивно зелёного цвета, какой шесть с половиной лет защищал и до сих пор защищает мой старый смарт. Тут ниже кто-то писал: "...дуже гарний, дитині сподобався!". Всё верно, добавлю только, що і дорослому теж, він дуже сподобався :)
- Переваги:
- Много их... Все не перечислить.
- Недоліки:
- Недостатков, относительно цены, нет.
- Юрій М***
Де ви придбали чохол, підскажіть будь ласка
- Николай С***
Ось тут:
посилання
Він відносно дорогий, але вартий кожної вкладеної копійки. Я люблю зелений, але можна обрати інший колір. Дружині, на Samsung, я придбав коричневий (Camel) колір. Шкіра на коричневому чохлі приємніша на дотик ніж на зеленому. Не хочеться випускати з рук. Зелений більш яскравий та "хімічний", але якість однаково бездоганна. Реально, старий чохол відслужив шість років! - Николай С***
Юрій Мукієнко, купував тут:
посилання
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Основна камера не 50, а від сили 2 Мп, жахлива якість фото та відео, відео пише ривками, тихий невиразний звук.
З хорошого: екран, ергономіка, вигляд- Переваги:
- Екран, бампер в комплекті
- Недоліки:
- Камера, звук
- Андрей
согласен, никаких 50 даже в особых режимах не получается. у меня g32 и камера тоже фейковая. на уровне телефонов 2010 года
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я не получил чек об оплате. В отделении мне сказали, что он будет в приложении, но я его не нашёл
- Переваги:
- Всё как в описании
- Павел З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, дуже гарний,дитині сподобався!
- Переваги:
- Батарея,шустрий.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- made99
Вітаю, при купівлі захисна плівка наклеена?
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний екран.
Гарна продуктивність.
Відмінний акумулятор.
Зарядка на 10 Вт яка не "випалює" акумулятор як швидкі зарядки.- Переваги:
- Ціна/продуктивність/якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Андрій М***
Нажаль зарядки більше ніж на 10 Вт, заряджають все одно на 10 Вт, смартфон приймає тільки 10 Вт.
- Андрей С***
Щоб G31 заряджала в 18Ват треба в налаштуваннях це увімкнути - аналогічно на самсунгах! Моя від сяомішного блочка на 22Ват заряджається за 1год 20хв при чому перші 50% дуже швидко набирає! Щоб батарею не вбивати тут є пункт адаптації під користувача і він адаптується під Вас і наприклад вдень заряджатиме швидко, а вночі довго. Смарт чудовий - після Gal A32, Gal A51, Xi Note 10S і т.д. цей екран зовсім не впливає на очі, нема блоку на встановлення модів камер, вартість халявна...
- Артем І***
Функція швидкої зарядки у даному смартфоні відсутня і жодні налаштування тут не допоможуть - 10Вт (5В, 2А) максимум.
- Павел З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, все добре!
- Переваги:
- Амолед, батарея.
- Алех Б***Продавець: Rozetka
310
- Валерий Р***Продавець: Rozetka
Люди посоветуйте чехол который не будет снимать пленку поклеяли стекло а чехол который был в коробке подрывает его
- Переваги:
- Да
- Недоліки:
- Чехол
- Сергій С***Продавець: Rozetka
Покупал отцу для просмотра видеоконтента. Первый критерий это oled матрица так как она более энергоэффективна. В принципе полный аналог samsungA32 только дешевле.
- Переваги:
- Очень много плюшек , одна из них это одновременная запись на основную и фронтальную камеру, потряс телефон и включается и выключается фонарик очень удобно в настнящее время.
- Недоліки:
- Зарядка на 10W, но и есть плюс она в комплекте есть.
- мезенцев а***Продавець: Rozetka
Покупал не на розетке и вот момент процессор стоит G80 а должен G85 проверяйте .
- Переваги:
- Отличный экран и чистый андроид
- Недоліки:
- Процессор не тот
- Володимир
Так само G80 )
На оф. сайті вказано так само G85... - Юрій
Цікава історія. Але ці процесори по продуктивності майже ідентичні, так що в принципі це особливо ні на що не впливає.
- Артем І***
Перевірив, у мене те ж саме( Купував у Розетці в кінці лютого 2023.
- Анатолий Б***Продавець: Rozetka
Покупал в другом магазине, выбирал из двух устройств, эта моторола g31 или реалми с33, спочатку выбрал реалми но оказалось что там нет важного для меня параметра наличия модуля nfc, хотя во всех обзорах про него говорят что он есть, в итоге сдал реалми обратно и заказал эту моторолу g31, пользуюсь уже неделю и все устраивает, в комплекте с моторолой идет силиконовый чехол, заряжается он почти в 2 раза быстрее чем реалми с33 не пойму только почему, на обоих смартфонах акб на 5000мА и комплектные зарядки на 10w. Работает по скорости моторола g31 нормально, меня устраивает, есть наличие NFC, заряжается через современный порт usb type-c, батареи при активном использовании хватает на день, камера не как на флагманах но за эту цену меня устраивает, что-то сфоткать и в соц сеть кому-то скинуть пойдет. Размер его средний, не сильно огромный но и не маленький. Перед покупкой искал обзоры, но на этот смартфон их оказалось мало, поэтому понял что он не сильно популярен в наших кругах, поэтому пишу отзыв для таких кто сомневается и думает что выбрать из бюджетного сигмента, в итоге взял эту моторолу и не пожалел, из бюджетный устройств до 6000 грн он для меня топ. Сим лоток здесь комбинированный, 2 симки или 1 симка и карта памяти. В игры не играю, поэтому за то как он ведет себя не скажу, использую чисто для ютуба, инсты, дии, моно приватбанка, сфоткать что-то для соцсети и тд. Экран амолед, мои глаза не напрягает. В комплекте силиконовый чехол, usb type-c кабель и зарядка на 10w, на экран надо будет наклеить защитную пленку, потому что изначально заводской пленки на экране не наклеено. В итоге, для меня хороший добротный смартфон с памятью 4/64 что для моих потребностей с головой, поэтому из бюджетных смартфонов он очень достойный и мне понравился. Все кто пишет плохие отзывы, возможно вам с глюком попалось устройство, брак никто не отменял, тут как повезет, у любой фирмы прoизводителя есть бракованные экземпляры, для этого есть гарантия и 14 дней на возврат. Всем добра!
- Переваги:
- Nfc, 4/64, type-c
- Анатолий Б***Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Nfc, 4/64, type-c
- Володимир М***Продавець: Rozetka
жах і сюди вже всунули олед убивцю очей
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- нема
- Николай С***
Вы можете как-то аргументировать, почему Вы считаете, что "олед убивця очей"? Я не в курсе, вполне может быть, Вы правы. "Гуглить" просто неохота. Но, по личным впечатлениям экран в этой модели выше всяких похвал. Ночью, при просмотре фильма (когда нет света) яркость ставлю на 12%! В старом IPS 35-50% это был минимум. Может, просто не нужно перегибать с настройкой яркости и с глазами всё будет ok!? Я не знаю. Если не сложно напишите, что не так с OLED?
- Андрей
в теории, люди с чувствительными зрачками замечают мерцание пикселей, что перегружает глазные нервы и на долгосроке глушит зрение.
дешевый олед и правда не полезен с медицинской точки зрения. - ussr1945tanki
Это проблема со смартфоном если мерцает , а то что OLED даёт нагрузку на глаза это бред . У меня OLED в Samsung уже три года и я очень доволен что не устают глаза и очень красочное изображение.
- Татьяна К***Продавець: Rozetka
К предыдущему отзыву
Вообще фоте все с каким-то жёлтым оттенком. - Татьяна К***Продавець: Rozetka
В дополнение.
Фото более светлое и с большей панорамой - старенький meizu x8 на авто режиме. У меня нет особых требований к камере, но хотя бы естественную цветопередачу.- Андрей С***
Найдіть за цю вартість смарт з амолед, з норм процом, від іменитого бренду і т.д?! Тут чудові камери, а недолік це їх автоматичні налаштування, що вирішується за 5хв, а ще краще встановити джикам витративши ще 5хв і отримати найкращу фронталку в сигменті та й основна стане значно кращою! Також наголошую, що за цю вартість у нарзо 50а, оппо А55, нокія джи21, редмі 10с і т.д. фоткають значно гірше та й проци і сенсори там значно гірші за цю мото, а ще наголошую, що тут немає фрізів інтерфейсу, вилетів з програм чи багів сенсорів як здебільшого у конкурентів!
- Татьяна К***Продавець: Rozetka
Экран с зеленым оттенком и темносерым шрифтом. На солнце плохо видно, нужно держать максимальную яркость.
Камера на авто режиме ужасная. Жёлтое лицо и розовые губы, криво нарисованные. На улице темные фото. На мое мнение - слабая оптика и дотягивает программа. Но она дорисовывает и морщины, которых толком нет. А ребенок с яркорозовыми губами - просто жесть.
О хорошем. Цена. Хорошо лежит в руке. Подойдёт для подростка со 100% зрением.
Брала не здесь.- Артем І***
Настройки - Экран - Цвета - изменить с Яркий на Природный.
- АндрійПродавець: Rozetka
Присети еквалайзера працюють з TWS навушниками, сенсор реагує в рукавицях, камери хорошої якості рівня самс а22 або редмі нот 11, сенсори без лагів аля редмі, ПО та інтерфейс працюють ідеально, ОЗУ достатньо без лагів. З компромісів це комбінований слот сім, нема плівки на екрані, нема олвейсон, батарея день активного користування, мод камер тільки РХ...
- Переваги:
- Все!
- Недоліки:
- Для мене нема
- Андрей С***
Встановив АРК NGCam 7.4.104 і отримав якість фото в рази - значно, значно кращу при цьому без танців з бубном і HDR робить чудеса! Наслухався що на МТК джикам не ставиться, але встановився саме арк під снеп! Реально якість селфі на стіки краща, що аж тяжко повірити та й основна ввечері почала робити пристойні фото без мила. Смартфон просто Бомба!
- Саша С***
Заставить звучать,стерео,можно его?
- Андрей С***
Саша С! Нет! А зачем? Вот перешёл на G32 с стерео и разницу не чувствую и вообще пробовал все бюджетники с стерео и толку от него нет и с айфоном звук даже рядом не лежал.
- Костянтин О***Продавець: Rozetka
Блин! Был бы идеальный телефон, если б не OLED экран ... Ну почему не поставить IPS ...
- Елена Г***
G 22 — там IPS
- Ангелина Д***
Здравствуйте скажите пожалуйста ,что большая есть разница между OLED и IPS экраном ?
- Василь Б***
А хіба олед не краще ніж ips?