Відгуки покупців про Томати цілі Mutti Очищені Добірні 2.5 кг (8005110043109)
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую к покупке. Идут и на спагетти, и в рагу, пюрировала для борща. Часть томатов, чтобы не пропала замораживаю порционно. Отлично выручает, если хочеться пасту))
- Переваги:
- Отличные томаты. Цена/качество супер!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість томатів
- Переваги:
- більше томатів в такому об'ємі
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неперевершено
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачні та якісні томати
- Переваги:
- Смачні та якісні томати
- Недоліки:
- Швидко закінчуються)
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це просто знахідка! В любий час і пору року! Смачні томати, як додавання в різні страви так і окремо!
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наслаждаемся этой вкуснотой отдельно от каких либо блюд, так как рука не поднимается куда-то добавлять эти помидоры) Вкусно как без приправ, так и с солькой с перчиком и базиликом.
- Переваги:
- Вкус.
- Недоліки:
- Очень лёгкие в употреблении - быстро заканчиваются(
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Любимые помидорки в нашей семье, всегда в непомидорный сезон покупаем их) Лопают все за обе щеки. В любые блюда можно добавлять, борщ, пасты, рагу, гуляши, голубцы и т.п. получается всегда очень вкусно. Вкусно и отдельно кушать или с мясом, рыбой. Всем кто любит помидорки рекомендуется к покупке. В общем попробовав раз купите еще и не один раз)
- Переваги:
- Вкусные и их много)
- София Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусные помидорки. Целые в помидорном пюре. Без соли и разного другого, чисто помидоры.
- Переваги:
- Вкус, в составе только помидоры
- Макс М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Берем не перший раз. Смачни томати. Трохi завелика упаковка.
- Переваги:
- супер!
- Недоліки:
- нема
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные томаты!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісні, смачні, ароматні, італійські томати. Можна додавати до різних страв, блендерити і робити соуси, просто істи як закуску. Не солоні, м'ясисті томати.
- Переваги:
- Ціна, якість, смак
- Недоліки:
- Швидко закінчуються
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класс
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шкода, що в описі не вказано термін зберігання 31.08.2025
- Олександр
Написали, что до 31.08.2025, у меня другой вопрос - зачем продавать просроченные помидоры по цене выше, чем были с нормальным сроком годности. Их вообще безопасно кушать....
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже поважаю Mutti, люблю їхні помідори. До італійського продукту питань нема.
Але питання до самої Rozetka та їхнього постачальника.
Банка приїхала сильно пом’ятою. Пошкоджені дно, і бокова стінка, через що вона навіть стоїть нерівно. Герметичність банки збережена, тому не відмовилась, але її зовнішній вигляд повністю зіпсував враження від покупки. Що потрібно було зробити з банкою, щоб так її пом’яти? Грати в футбол на складі?
Ще заліпили штрихкодом кінцевий термін придатності. На кришці купа місця, але ви вибрали саме кінцеву дату щоб заліпити штрихкодом зі всієї площі 2,5 л банки.
Забрали тільки тому що мені потрібні самі томати які я чекала 5 днів. Надалі все таке буду купувати продукцію Mutti, але ніколи більше тут.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
И ведь не придерешься к продавцу! Еще целый месяц можно кушать. Но хорошо бы предупреждать покупателей!
- Переваги:
- Не известны
- Недоліки:
- Срок использования 31.08.2025