- Маша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зараз вибору серед гіпоалергенних сумішей багато, але не кожна підходить саме вашій дитині. Виявляється, що кожна суміш має свої методи гідролізу білка, тому підбирати має спеціаліст за показниками. Мені рекомендували дві суміші, але я зупинилась на НАН, іншу навіть і не запам'ятала. Розчиняється добре, смак і запах приємний, проблем з животиком немає.
- Надія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це не є лікувальна суміш, вона саме профілактична, аби попередити прояви алергії. Та в будт якому випадку треба консультація лікаря перед вживанням, бо не кожній дитинці вона підійде. Ми до Нан були на Нутрілоні і та суміш не працювала. Змінили лікаря, вилікували висипання, педіатр нам змінила суміш, тепер що таке висипання, рідкий стільчик і не знаю.
- Іванна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В нас у сім'ї ми з чоловіком моємо аллергію, тому ще до народження дитини я звернулась до нашого педіатра і вона нам порекомендувала починати з цієї суміші. Мушу визнати, що лікар надала гарну пораду і четвертий місяць в нас проходить ідеально. Ні проявів алергії, ні кольків, мала спокійна і не капризує.
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Круто, що зараз на ринку є суміші на будь-який смак і потреби. Моїм близнюкам потрібна була гіпоалергійна суміш, аби попередити прояви алергії. Завдяки цій суміші в нас спокійні ночі, гарне самопочуття, а головне здорові малюки.
- Руся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В мене манюня моя народилась недоношеною, відтак вона має схильність до алергізації. Саме тому наш педіатр підібрала нам гіпоалергенну суміш НАН. Донечка добре набирає вагу, жодних проявів алергії, висипань чи ще яких проявів. Я дуже рада, що ми на цій суміші.
- Валентина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Влаштовує в суміші все: і ціна, і склад, і що реально працює, в сина немає аллергії, хоча схильність є. Дитині дуже подобається, їсть з величезною охотою.
- Владислава Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість суміші чудова. Вона повністю виправдовує свою назву - гіпоалергенна. З нею в нас немає алергій, висипань. Звичайно, що ми не самі обрали цю суміш, наш лікар нам порекомендував. А ми йому довіряємо на всі 100.
- Марія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Без этой смеси мы никак. Обе близняшки на ней, ведь имеют склонность к аллергиям. Пока все отлично, хорошо подошла, с кожей все норм, с кишечником тоже, вес набирают согласно возрасту
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам цю суміш порадив педіатр. Перший місяць на ній. Жодних нарікань, Прекрасно дитина їсть, набирає вагу як треба, алергічних проявів не було і немає зараз. Для схильних до алергії реальна знахідка.
- Анастасія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лише ця суміш і підходить моєму малюку. Через те, що у малого підвищена чутливість до білків коров"ячого молока, перейшла на гіпоалергенний НАН і суміш чудово засвоюється. Ніякої негативної реакції з боку організму не бачу
- Людмила Д***
А как вес набирает??
Мы сидим на нутрилон пепти, и очень плозо набирает и сегодня педиатр посоветовала эту смесь скажите как с ней вес у вас?
- Сніжана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Алергики мене зрозуміють. Коли знаєш, що можуть бути алергії у дитини, то треба вжити всих заходів попередити це. Наш педіатр порадив нам кілька варіантів, але сказав що НАН найкраща. Все добре, мала їсть добре, одразу їй сподобався смак. Стан здоров'я відмінний.
- Юля Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь справляется со своей задачей, предотвращая появления аллергии. Газиков нету, стул в норме, высыпаний тоже
- Сабіна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підбір подібної суміші - справа індивідуальна і краще без лікаря не експерементувати. Я вже життям навчена, тому порадилась з педіатром і враховуючи анамнез, обрали гіпоалергенний НАН. Поки що все добре, донька гарно набирає вагу, активна
- ЛІна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На іншу суміш почалась страшенна алергія. Не знали, що робити. Викликали додому лікаря приватного, сказав вже бігти по нову, бажано гіпоалергенну суміш. Чоловік купив, вже другий місяць на ній, нічого подібного не було, все чудово. До речі з животиком на ній теж проблем нема, хоча у нас зараз саме той, "найвеселіший! період
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую компанії за прекрасну суміш. За рахунок прекрасного складу у вигляді оптимізованого білкового комплексу зі зниженою алергенністю, жирних кислот і біфідобактерій і імунітет формується міцний, і прояви алергії можна якщо не уникнути, то точно мінімізувати.
- Тамара Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це моя друга дитина. Старшому вже 4 роки і він також був на суміші, тільки тоді мені ніхто не підказав, що як є вирогідність мати алергічні реакції можна вирішити це питання з допомогою суміші. Але зараз інші часи, інший, кращий педіатр, який порадив мені саме цю суміш. Ніяких висипів, діатезу чи ще інших алергічних проявів не маємо.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спеціальна суміш, яка є профілактичною, якщо у вашої дитинки є можливість отримати алергію. В нас якраз така ситуація, тому ми з народження на ній. Але увага, цю суміш нам прописала наш педіатр, тому порадьтесь з вашим лікарем.
- Инна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В сина можливі алергічні реакції, тому експерементувати з вибором суміші ми не стали, а почали давату ту, що лікар наказав. Добре, що маленькому вона зайшла і він її прийняв. Їсть із задоволенням, набор ваги йде як треба.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суперова суміш. Нам порадив педіатр, бо в нас є схильність мати аллергію. За чотири місяці я нічого поганого не скажу. В нас не було ні аллергії, ні висипів, запорчиків чи навпаки.
- Ганна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У чоловіка є алергія на деякі продукти. В мене немає, але наш педіатр знає цей факт і через це порадила одразу розпочинати годування з гіпоалергенної суміші, порадила НАН профілактичну. Два місяці ми на цій суміші, вона зарекомендувала себе дуже добре. В доньки не було ніяких побічних ефектів.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, все швидко.
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо большое ,смесь пришла не повреждённая ,хорошо упакована
Буду заказывать ещё !!! - Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ідеально підходить для змішаного харчування
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь ,аллергия ушла через сутки!! Только кушает не с очень большим аппетитом ,до этого были на нутрилоне,очень пошла аллергия!(хотя он ей нравился!!
- Переваги:
- Прошла аллергия
- Недоліки:
- Цена!!очень дорого , 4 месячному ребёнку банки максимум на 3 дня
- Аліна О***
Ціна дуже навіть нормальна. Ми вже 9 міс на Кабріта і Мамако де баночка 1300 і більше на тиждень. Шукаємо яка підійде нова суміш бо вже нема як далі купувати такі дорогі суміші
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь
Нам подошла
Кушает хорошо, проблем со стулом нету- Переваги:
- Качество
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша суміш , дитині підійшла відміно
Добре набирає масу тіла- Недоліки:
- Не ситна , проходить година півтори знову хоче їсти
- Лидия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь, удобная упаковка, кушаем с 3 месяцев!
Всё устраивает, кроме цены! Дороговато! У меня уходит банка за 3.5 дня- Переваги:
- Качество упаковка
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка как всегда на высоте
- Переваги:
- Цена,качество
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесью довольны)все целое,смесь без посторонних запахов
- Переваги:
- Цена можно использовать пакунок малюка
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дело индивидуальное, но нам не подошло ️
- Переваги:
- Недоліки:
- Может вызвать серьёзный запор
Представитель брендаДобрый день, Алена! Нам жаль слышать, что вашему малышу не подошла эта смесь. Хотим отметить, что у каждого ребёнка возникает индивидуальная реакция при переходе на новую смесь.
При введении любого нового питания стул ребенка может изменяться, становясь более плотным. Обычно это временное явление, которое проходит вскоре после начала питания новым продуктом.
При формировании у ребенка запора (очень редкий и необычно плотный стул) необходима консультация педиатра, индивидуальный подбор питания и проведение рекомендованных мероприятий по коррекции запоров. Появление склонности к запорам должно стать поводом для обращения к врачу, поскольку причины возникновения этого состояния многочисленные, и не обязательно связаны с питанием. Вы можете также связаться с врачом-педиатром нашей горячей линии в удобное для вас время по номеру 0-800-50-06-04.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все гуд
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
А что если она не пришла ? Две пачки Нутрилона были в коробке , Нана не было
Эксперт RozetkaДобрый день, Владислав! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь не плохая
Хорошо растворяется, приятная на вкус ( сладковатая)
Хорошая цена
Но увы лично нам не подошла
Нас на 2 день начало сыпать- Переваги:
- Вкус, средний ценовой категории
- Недоліки:
- Лично нас посыпало
Но такое было и на обычный НАН
Представитель брендаГалина, добрый день. Благодарим за Ваш отзыв. По данному вопросу рекомендуем Вам обязательно обратиться к педиатру, который наблюдает за малышом, поскольку причин проявления аллергии может быть множество, в том числе и не переносимость лактозы. Возможно врач назначит дополнительные обследования для диагностики причин. Что касается смеси Nestle NAN Гипоаллергенный - это оптимизированный, частично гидролизированный белковый комплекс. Он имеет значительно сниженную аллергенность и, как результат, уменьшает риск развития аллергии. При непереносимости лактозы у детей, к употреблению рекомендуются полностью безлактозные смеси. В любом случае, только врач-педиатр может рекомендовать переход на другую смесь после комплексного обследования малыша. Вы можете также связаться с врачом-педиатром нашей горячей линии в удобное для вас время по номеру 0-800-50-06-04.
- Анастасия Е***
Здравствуйте, а подскажите пожалуйста, сыпь была на лице только? А то мы тоже на НАН малыша сыпет, не могу понять аллергия или потничка.
Представник постачальникаДобрий день, Анастасіє! Нам прикро чути про ситуацію, яку ви описали. Компанія Nestlé не тільки суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування, а й ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. В процесі виробництва суміші проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва. Радимо вам обов’язково проконсультуватися із вашим лікарем - педіатром, адже випадки виникнення небажаних реакцій у дітей, можуть спостерігатися через непереносимість одного з інгредієнтів продукту. У цьому випадку, лише виключення причинно-наслідкового продукту з раціону дитини допоможе уникнути майбутніх проявів харчової алергії. Ми також хочемо розібратися у цій ситуації. Тому просимо вас написати нам на офіційну сторінку Nestlé Baby в Facebook. Ви можете також зв'язатися з лікарем-педіатром нашої гарячої лінії в зручний для вас час за номером, вказаним на упакуванні. Дякуємо!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказала сразу 5 банок, прислали подделку. Мы кушаем ету смесь с рождения и к 4 месяцам, я уже знаю какой у ребёнка стул. Когда начали давать ету смесь у ребёнка начался понос с белыми комочками. Попробовала смесь, которую покупаем магазине и ту которая пришла, они совсем отличались по вкусу. Как же так, обманывать и зарабатывать на детском здоровье.
Представитель компанииАлександр, добрый день! Нам очень жаль слышать о ситуации, которую Вы описываете. Компания Нестле заботится о том, чтобы продукция, которую мы производим, была высокого качества, имела непревзойденный вкус, и полностью отвечала требованиям и интересам наших потребителей. Мы ценим мнение потребителей о качестве нашей продукции и хотим разобраться в сложившейся ситуации. Для этого, пожалуйста, сообщите нам Ваш контактный номер телефона в личных сообщениях на странице NestleBaby в Facebook и наши коллеги незамедлительно свяжутся с Вами. Спасибо!
- Светлана Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам все прекрасно подошло, от Нутрилона высыпало опять. А это смесь немного горчит, но малыш буквально за пару дней привык. Так что я например менять смесь не собираюсь
- Переваги:
- Аллергия проходит
- Недоліки:
- Горчит, цена