- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вигідно брати тут
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна суміш
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрый день. А когда ожидается поставка данной смеси?
- Эксперт R***
Добрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупаем с первых дней жизни . Хороший состав и не крепит животик
- Переваги:
- Недорого
- Alyona P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь.были на малютке,потом по своему незнанию резко перешли на nestogen, но все прошло гладко. Доставка быстрая, разве что коробка пришла немного помятая, но это не беда.
- Ксения Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказала,переживала,что прийдет старый состав,но нет,пришёл новый,и быстро)
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам смесь подошла. Начали кушать с двух месяцев
- Ксения Л***
Вы одну уп заказывали?новый мостов пришёл?
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка .
- Переваги:
- Хорошый состав
- Алёна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо большое за быструю доставку! Товар упакован идеально)
- Переваги:
- Быстрое и качественное обслуживание
- Плейзор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Руснак с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Можно ли расплатится картой пакет малыша?
- Екатерина В***
Я заказала. При оплате в приложении добавила новую карту и всё,как и обычно
- Люда П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клас швидко прийшло замовлення
- Люда П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Каша підходить дитині доставка швидка
- Переваги:
- Дешевше ніж в магазинах
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь ужасная . Пенится . Начала переходить с Нутрилон премиум + на эту смесь у ребенка начались запоры , стала хуже спать , болел животик. Я ещё с дуру купила две упаковки , теперь не знаю куда деть это откровенное
- Переваги:
- Недоліки:
- Ребенок с ней только мучается
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Берем не первый раз. Начинали с №1, проблем ни с аппетитом, ни со стулом, ни с высыпаниями не возникало
- Переваги:
- цена-качество
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вживаєму цю суміш з першого місяця. Алергії на неї не має, випорожнення регулярно... тільки був запор, коли переходили на новий склад...
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Мала і незручна упаковка
Представитель брендаДобрий день, Ольго. Щиро вдячні Вам за те, що знайшли час і можливість поділитися з нами своїм відгуком. Нам дуже приємно, що суміш підійшла Вашій дитині. Щодо закрепів, вони могли бути спричинені різними факторами. Що ж стосується упакування, нам важлива думка наших споживачів і ми візьмемо до уваги Ваш коментар. Бажаємо міцного здоров'я Вашому малюку!
- FeNiXВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
А можно заказать старый состав?
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Julia-Sergei G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришёл ящик из 6 ти упаковок в новом составе .
Можно поменять его на старый состав! ? Или поменять на Нестожен 2?- Переваги:
- Недоліки:
- Новый состав
- Алла
Мы тоже уточняли. со старым составом нет, только с новым.
- Марина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перейшли із старого складу на новий і одразу в малечі почалися проноси. Жалкую що придбала новий склад.
- Переваги:
- Недоліки:
- Суміш з новим складом
Представитель брендаДобрий день, Марино, і дякуємо за відгук! Ми цінуємо думку кожного нашого споживача. Кожний малюк має індивідуальну реакцію при переході чи введені нової суміші, також причини проблем, описаних Вами, можуть бути різними та не залежати від харчування. Виникнення явищ диспепсії (проноси) у дітей першого року життя потребують обов'язкової очної консультації лікаря-педіатра для виключення вірусної або бактеріальної інфекції.
Склад суміші Nestogen було змінено в сторону покращення, за рахунок того, що до складу додані такі важливі компоненти, як поліненасичені жирні кислоти (ейкозапентаєнова, докозагексаєнова кислоти), що беруть участь в формуванні зорового аналізатора, та гармонійному розвитку центральної нервової системи. До оновленого складу також додані живі лактобактерії L. Reuteri не менше 8,9×105, що сприяють формуванню захисної і корисної мікрофлори кишківника малюка, продуктами життєдіяльності яких і є ГОС та ФОС пребіотичні культури.
Для того, щоб період адаптації малюка до оновленого складу суміші був максимально комфортним, ми рекомендуємо робити поступовий перехід на суміш, починаючи з 30 мл на годування. Збільшувати об’єм нової суміші необхідно щодня на 30 мл, до досягнення необхідного об’єму, щоб замінити звичну суміш. Період адаптації малюка до суміші складає 7-14 днів і може проявлятися зміною кольору, консистенції та частоти випорожнень, що не повинні впливати на загальний стан дитини. У разі виникнення питань щодо правильної схеми переходу з суміші на суміш, ми завжди будемо раді відповісти на них за телефоном безкоштовної гарячої лінії: 0 800 500 604 або по е-мейлу [email protected]- Eleine
На яку суміш перейшли?
- Гюльалиева Е***
Подскажите пожалуйста, на какую теперь вы перешли?
- Андріяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за швидку доставку. Забрала, і залишилась задоволена. Гарно упаковано в коробці.
- Переваги:
- Якщо брати 6 шт. ящиком то виходить дешевше.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Гюльалиева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скажите пожалуйста, мой малыш переходит на новый состав, съел уже две коробки, но жидкий стул продолжается. Что делать? Это период адаптации или она ему просто не подходит?
- Переваги:
- Вкусная
- Недоліки:
- Пенится
- Марина Ж***
У нас був рідкий стул,потім з'явилась слиз і на третьому тижні вже прожилки крові в стулі,вирішили з лікарем категорично відмовитись і перейти на іншу. Далі буде видно.
Представитель брендаДобрый день, Екатерина и благодарим Вас за отзыв! Мы ценим мнение каждого нашего потребителя. Каждый ребенок имеет индивидуальную реакцию при переходе введены новой смеси, также причины проблем, описанных вами, могут быть различными и не зависеть от питания. Возникновение явлений диспепсии (понос, рвота) у детей первого года жизни нуждаются в срочной очной консультации врача-педиатра для исключения вирусной или бактериальной инфекции. Состав смеси Nestogen был изменён в сторону улучшения, за счет того, что в состав добавлены такие важные компоненты, как полиненасыщенные жирные кислоты (эйкозапентаеновая, докозагексаеновая кислоты), участвующие в формировании зрительного анализатора, и гармоничном развитии центральной нервной системы. В обновленный состав также добавлены живые лактобактерии L. Reuteri не менее 8,9 × 105, способствующие формированию защитной и полезной микрофлоры кишечника малыша, продуктами жизнедеятельности которых и является ГОС и ФОС пребиотические культуры. Для того, чтобы период адаптации малыша к обновленному составу смеси был максимально комфортным, мы рекомендуем делать постепенный переход на смесь, начиная с 30 мл на кормление. Увеличивать объем новой смеси необходимо ежедневно на 30 мл до достижения необходимого объема, чтобы заменить привычную смесь. Период адаптации ребенка к смеси составляет 7-14 дней и может проявляться изменением цвета, консистенции и частоты стула, и не должны влиять на общее состояние ребенка. В случае возникновения вопросов касательно правильной схемы перехода из смеси на смесь, мы всегда будем рады ответить на них по телефону бесплатной горячей линии: 0800500604 или по е-мейлу [email protected]
Представитель брендаДобрий день, Марино і дякуємо Вам, що поділилися своїм відгуком! Ми цінуємо думку кожного нашого споживача. Кожний малюк має індивідуальну реакцію при переході чи введені нової суміші. Дійсно, період адаптації малюка до суміші складає 7-14 днів і може проявлятися зміною кольору, консистенції і частоти випорожнень, що не повинні впливати на загальний стан дитини. Але виникнення явищ диспепсії (блювання, проносу, тим паче з прожилками крові) у дітей першого року життя потребують термінової очної консультації лікаря-педіатра та обов’язкових клініко-лабораторних обстежень дитини, так як симптоми описані Вами зазвичай викликаються вірусними або бактеріальними інфекціями і не залежать від харчування.
У разі виникнення питань наш лікар-педіатр відповість на них за телефоном безкоштовної гарячої лінії: 0 800 500 604 або по е-мейлу [email protected].
- Алла Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже писала відгук, але відповіді так і не отримала
Таке питання, якщо в мене залишилося 4 пачки нестожена із новим складом(а замовляла цілу коробку на "Розетці"), чи є можливість обміняти їх на NAN1???- Алина А***
В описании пишется об этом.
Гарантия
Качественные продовольственные товары обмену и возврату не подлежат
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Каша нам підходить, але європейська піниться а швейцарська ні.
- Переваги:
- Нам підішла
- Недоліки:
- Піниться
Представитель брендаЛесю, добрий день. Просимо Вас звернутися на нашу гарячу лінію за номером 0-800-50-06-04, щоб ми могли детальніше розібратися в цій ситуації і з'ясувати в чому причини такої реакції. Дякуємо!
- Алла Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Із самого початку для свого малюка вибрали саме цю суміш. Все було добре, поки не поміняли склад. Крутить животик, в малого ПОНОС і ще до "повного щастя" піднялася температура. А ще до всього заказала як завжди цілу коробку 6 шт і що тепер?! Гроші на вітер
- Переваги:
- З новим складом жодних переваг
- Недоліки:
- Новий склад
Представитель брендаДобрий день, Алло, і дякуємо за відгук! Ми цінуємо думку кожного нашого споживача. Кожен малюк має індивідуальну реакцію при переході чи введені нової суміші, також причини проблем, описаних Вами, можуть бути різними та не залежати від харчування. Виникнення явищ диспепсії (пронос, блювання), та підвищення температури у дітей першого року життя потребують термінової очної консультації лікаря-педіатра для виключення вірусної або бактеріальної інфекції.
Для того, щоб період адаптації малюка до оновленого складу суміші був максимально комфортним, ми рекомендуємо робити поступовий перехід на суміш, починаючи з 30 мл на годування. Збільшувати об’єм нової суміші необхідно щодня на 30 мл, до досягнення необхідного об’єму, щоб замінити звичну суміш. Період адаптації малюка до суміші складає 7-14 днів і може проявлятися зміною кольору, консистенції і частоти випорожнень, що не повинні впливати на загальний стан дитини. У разі виникнення питань щодо правильної схеми переходу з суміші на суміш, ми завжди будемо раді відповісти на них за телефоном безкоштовної гарячої лінії: 0 800 500 604 або по е-мейлу [email protected]- Гюльалиева Е***
Аналогично,у малыша понос, теперь ищу информацию, и не знаю что делать. Продолжать кормить или искать старый состав.
- Яна Ч***
подскажите пожалуйста старый состав или фото упаковки
- ДимаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перевели ребенка на нестожен, а после первой пачки , купили ещё и оказалась что это новая! смесь, так не зная перевели ребенка на третью смесь, а мы думали почему у ребенка болит живот и он не хочет кушать. вы должны были выделить ЧТО ЭТО НОВАЯ смесь и переводить её надо постепенно
Представитель брендаДобрый день, Дима. Благодарим Вас за внимание к продукции компании Нестле и за то, что нашли время и возможность связаться с нами. Нам очень важно мнение каждого нашего потребителя. Хотим отметить, что информация об обновлённом составе смеси и постепенном переходе обязательно указана с момента выпуска смеси на упаковке и официальном сайте посиланняТакже данная информация размещена на странице посиланняв разделе «Все о товаре». Мы искренне сожалеем о возникшем недоразумении и надеемся, что данная ситуация не повлияет на Ваше отношение к продукции нашей компании. Вопрос касательно введения смеси в рацион ребенка мы рекомендуем обсудить с педиатром. Вы можете также связаться с врачом-педиатром нашей горячей линии в удобное для вас время по номеру 0-800-50-06-04.
- Молина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скажите, осталась на складе смесь со старым составом, Швейцария?
- Марина
Позвоните им: посилання
- Лазоренко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємось Нестоженом з пологового. Ніяких нюансів не було. Ціна влаштовує на 100%
- Переваги:
- Ціна-якість
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказали ящик смеси с новым составом,все пришло как и заявлено.смесь хорошая ребенку нравится.спасибо розетке за оперативность!
- Переваги:
- Цена-качество, ребенок кушает с удовольствием
- Недоліки:
- Не нашла
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила цілий ящик в очікуванні що п прийде суміш з новим складом, в результаті прийшов ящик зі старим складом. Як зробити обмін?
Представитель брендаДобрий день, Ніно. Нам дуже шкода, що сталася подібна ситуація, і Ви отримали не той продукт, котрий замовляли. Ми зі свого боку готові оперативно вирішити цей неприємний інцидент. Також обов'язково розберемося з цією ситуацією з інформацією про продукт на сайті. Обов'язково зв'яжіться, будь ласка, з нами на нашій офіційній сторінці Nestlebaby в Facebook або зверніться на гарячу лінію за номером 0-800-50-06-04. Дякуємо за відгук і бажаємо міцного здоров'я вашому малюку!
- Виштейн Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая смесь. Мы пробовали и Нутрилон, и НАН, но эта нам подошла больше всего. Отличное соотношение цены и качества. Нету аллергии.
- Переваги:
- Цена=качество
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
представитель Нестле, как и ожидалось, улучшенная формула не подошла... как заменить эту смесь а именно 2 упаковки, на старую смесь ?
- Переваги:
- Недоліки:
- "улучшенная формула" не подходит
Представитель брендаУважаемый Юрий. Благодарим Вас за внимание к продукции компании Нестле и за то, что нашли время и возможность связаться с нами. Нам очень важно мнение каждого нашего потребителя. Состав смеси Нестожен был изменен в сторону улучшения за счет добавления таких важных компонентов как поли-ненасыщенные жирные кислоты DHA и ARA которые играют важную роль в формировании нервной системы и зрительного анализатора младенцев. Также в состав смеси были добавлены живые L.B.Routeri которые положительно влияют на формирование здоровой микрофлоры кишечника, стимулируют процессы пищеварения, формирования мягкого и регулярного стула. К сожалению, обменять смесь на смесь со старым составом невозможно.Рекомендуем обязательно проконсультироваться касательно правильной схемы перевода малыша на смесь с обновлённым составом с вашим врачем-педиатром или же с нашим врачом-педиатром горячей линии по телефону 0-800-50-06-04.
- Юрий К***
из-за ваших важных компонентов, я попал на 400 грн..
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
почему чётко не указано, что есть отличие ❓❓❓
я эту смесь свиньям не заказывал...- Юрий К***
если дети не будут кушать этот вариант смеси, ждите возврат ..
представители привет ...
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перше і друге фото,те що було заявлено. Третє фото те що прийшло. Хотіла спробувати чи є якась різниця.
- Женя
На пятом фото на сайте то что пришло вам
- Вікторія Б***
Як я дізнавалась, якщо купуєш 6 шт. тобто цілу коробку, то мали би відправляти новий склад. А якщо одну пачку то стару.