Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мобільний телефон Nokia C32 3/64GB Charcoal (6438409084811)

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Микола П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Хороший телефон, користуюся вже з вересня, єдине що знімки виходять не завжди бажаної якості.
    Для тих хто пише, що глючить і зависає - треба чистити кеш і зупиняти додатки, якими ви не користуєтесь. Плюс до цього в налаштуваннях у розділі "Пам'ять" можна додати 2 гб, або 3 гб пам'яті з пристрою до ОЗУ.

Переваги:
    Батарея
    Недоліки:
    Немає nfc.
  • Богдан Ч***

Купил 5 месяцев назад данное чудо, с самого начала, как только достал с коробки, телефон подвисал, и долго думал, не стал обращать на это внимание, думая, что после всех обновлений, все будет нормально, но с временем зависание и лаги, стали еще чаще, сейчас же, спустя 5 месяцев, пользоваться телефоном почти не возможно, постоянные зависание, и лаги.

Переваги:
    Нету, посредственный смартфон
    Недоліки:
    Глючит, зависает, лагает, не возможно нормально пользоваться. Не советую данную модель телефона.
      Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблеми

• Наталья К***

Дуже задоволена. Цей смартфон буде робити своє діло довго и належно.

Переваги:
    Ціна приємна, дізайн відмінній, яскравий екран
    Недоліки:
    нема

• Максим Л***

Непоганий варіант за Свої гроші.

Переваги:
    Ціна, дизайн
    Недоліки:
    Відсутність NFC

• Марія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Гарний телефон за свої гроши

• Андрій Т***

Добре виконує свої функції

Переваги:
    Добре виконує свої функції

• Сергей З***
  • Світлана В***

Телефон замовляли десь місяць тому для тата. Все добре. Гарно працює.

Переваги:
    Хороший телефон за свої гроші

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук

• Ольга Б***

Гарний

Дякуємо за Ваш відгук

• Ружена Ф***

Телефон перестав ловити зв'язок

• Леся К***

Камера слабка як на 50мп. Є якийсь глюк з меню швидкогого доступу до функцій, відкривається без причини.

Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблеми

• Олег К***

Кращій смартфон у своїй ціновії категорії. Міцний корпус, міцне скло на екрані та задній кришці. Потужності достатньо для основних задач. Грати на ньому не вийде, але як телефон для зв'язку чи бізнес-смартфон він ідеально підходить. В комплекті є просте зарядне.

P.S. Має 2 слота на sim-карти та окремий слот для карти пам'яті.

Переваги:
    корпус, батарея, екран
    Недоліки:
    немає швидкої зарядки

• Владимир К***

Класс

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
    Переваги:
    Дякую
  • Мар'яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Замовила,два телефони цієї марки,один рожевий прийшов без документів,у порваній коробці,тобто з повернення або ремонту.Інший з документами.Розетка дуже розчаровує!!!

Недоліки:
    Дуже сильно гріється,погано заряджає!!!Це і зрозуміло,розетка відправила без накладних,і товарних чеків???!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися до представників Rozetka та Сервісного центру КРОК

• Сергей Ф***

Достойный бюджетник

Переваги:
    Большой экран, почти чистый Андрон, в комплекте зарядное на 10wats шнур которым можно подключить к ПК, и нет бубнов с танцами как в ксиаоми с подключением
    Недоліки:
    Бюджетник с стеклянной задней крышкой -скользит даже в резиновых перчатках. Подтормаживает и подвисает иногда, не критично но есть
      Представник бренду

Дякуємо за довіру! Всі недоліки, про які ви написали, обов'язково врахуємо

• Владимир П***

Я вибачаюсь я троих с другом марки Нокиа с22.Вот именно насчёт тормоза я долга молчал что он довольно часто тормозил ну не так как смартфон мой редми4а там все другое.Сегодня случайно удалось снять тормоза.Дело в блокировке экрана Вам нужно войти в безопасность настройки и там где фейс контроль отключить блокировку экрана и прямо все поменялось

• Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефон за свою ціну хороший. Зарядний блок виявився неробочим(

Переваги:
    Ціна, дизайн, працює норм.
    Недоліки:
    Неробочий зарядний блок у комплекті
      Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що ви отримали такий досвід користування. Зверніться до Сервісного центру КРОК

• Валентина П***

Що можу сказати про цей телефон, у користуванні декілька місяців.Постійно зависає ,глючить інтернет вмикається коли сам захоче, живе сам своїм життям Результат, гроші на вітер.

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Постійно глючить та зависає
      Представник бренду

Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування. Зверніться до Сервісного центру КРОК

• Владимир П***

Виключи блокировку экрана в фейс контроле сам нашел сегодня удивился в расшире нету.Безопасность настройка!!!!

• Володимир С***

Ок

• Волуйко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Купила Цей телефон. Працює поки що нормально. Але коли він заряджається то блок стає гарячим, з іншими телефонами так не було. Чому так виходить?

Переваги:
    Як для бюджетного телефона все добре
    Недоліки:
    Не виявила поки

• Горохівська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

за невелику вартість телефон хорошої якості + в подарунок був стартовий пакет

Переваги:
    за свої гроші гарний телефон, гучний
    Недоліки:
    ше не виявлено

• Ігор К***

Ерунда полная

Переваги:
    Нема таких
    Недоліки:
    Весь
    • Павло

Шо вже сталось.

• Володимир Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефони супер дітям сподобались.

Недоліки:
    нема
  • Григорий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Раніше телефони даної марки були класнні

Переваги:
    Камера для такого телефона нормальна, тільки звонить
    Недоліки:
    Google Chrome глюче телефон постоянно зависае ігри не тягне, інтерфейс викидує що не робе, батарея слаба
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефон відчувається дуже дешевим, значно дешевшим своєї ціни. За ці гроші краще взяти справжнього китайця. Телефон підійде тільки користувачам 60

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Привезли бракований телефон, який уже був після повернення. Через 3 дні користування лопнув екран. Глючить дисплей і зависає намертво під час користування браузером. Коли я виявив проблеми і спробував звернутися за гарантією, сказали що він може бути оцінений тільки в Києві протягом місяця. У магазині розетки мене відмовилися слухати, сказали що я сам його розбив, але інші дефекти, які я продемонстрував, просто проігнорували. Запропонували повернути за 20% від вартості. Не можу описати цю ситуацію окрім як знущання.

Переваги:
    Красивый
    Недоліки:
    Брак
    • Andrew V***

Звісно, хто буде слухати брєд про те, що екран сам по собі тріснув?))

• Марина Р***

В смысле, лопнул экран?
      Вот сам по себе взял и лопнул, как петарда?)
      Так не надо его ронять, чтоб он не лопался:)

• Анфіса

Доброго дня
    Щойно купили цей телефон для дитини для школи.
    Дизайн супер. Екран яскравий. Гучний. Налаштування прості для розуміння.
    Дитина задоволена.

Переваги:
    Дизайн. Можливість використання карти памʼяті.
    Недоліки:
    Не працює зарядний пристрій що був у комплекті(((
    чи можливо його замінити через розетку чи сервісний центр?
      Представник бренду

Вітаємо! Так, зверніться до сервісного центру "КРОК".

• Владислав Б***

Телефон хороший за свою стоимость.
    Скучаю по Nokia Lumia :(
    Nokia One Love :)

Переваги:
    Качество сборки и дизайн
    Недоліки:
    Нету
    • Andrew V***

О, я теж по люмії скучаю, в мене її окупанти вкрали.

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефон работает довольно шустро, за такие деньги нормально!

Переваги:
    Не дорогой
  • Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Купили эту модель дочке (9 лет) на день рождения, так как ранее ходила со смарт-часами, а дома был планшет.

Угадали на 100%! Радости не было предела!
    Телефон! ещё и розовый с блеском!
    Дизайн, функционал, цена - все супер
    В школу - самое то)

Переваги:
    Недорогой, стильный, функциональный
    Недоліки:
    Пока не обнаружили

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефон сподобався,брали для сина.

Переваги:
    Дизайн мені дуже сподобався,легкий у використанні,звук також.Задоволені
    Недоліки:
    Поки що немає

Дякуємо за ваш вибір!

• Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Працює добре, не висне. Не погана камера.

• Олена Г***

Телефон пропрацював 2 дні,а потім поставила на зарядний пристрій і мені було написано на екрані андроїд.По гарантії повернула,віправили на сервісний відділ.Результат ще не отримала.Телефон не виправдав свою марку та,що була раніше.Залишив не приємний спогад.

Переваги:
    Зарядний пристрій у комплекті.
    Недоліки:
    Не довго пропрацював.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Олена Г***

Телефон отримала швидко.На перший погляд мені він сподобався,зручний.

Переваги:
    Є в наявності зарядний пристрій.
    Недоліки:
    Користувалась ним не довго,батарея коли розрядилась на 36"% поставила телефон на зарядку,а коли підійшла через деякий час на екрані було написано андроїд.Фото є.
    • Марина Р***

А разве это не Андроид?)
      Всё правильно там написано, так и есть, это Андроид:)

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Плюси переважають у данному девайсі. Головний мінус - ситема на Android 13 для pixel. Можливості її налаштування на стільки ж гнучкі як і місцями повна неможливість вплинути на деякі деталі.
    Клонування додатків - недоступне/відсутне як таке.

Прибрати віджет асистента з головного екрану та встановити свій віджет годинника - не вийде. тож створюйте додатковий екран і на ньому майте те, що забажаєте.

Обмежений час використання ліхтарика при з'йомках - усе уходить в перегрів.
    При температурах менше -5 - починають виникати артефакти на єкрані, зникають при повернені до тепла.

Також дещо підбісило неможливість увімкнгути ліхтар для зьомки фото коли заряд сладає менше 10% - іноді то дуже важливо.

Уцілому, якість та фішки апарату з лихвою перекриють дрібні недоліки. Дизайн - також радує око.

Прикольною фішкою системи можу відзначити картка людини в "Екстрених викликах". Мені як людині із певними вадами здоров'я ця інфо відображена на екрані - дозволить отримати відповідну допомогу

Висновок:
    - апаратно(до заліза) - питань не маю;
    - програмно - є недоліки але їх суттево менше ніж плюсів.

у сегменті близькому до 100$ -прийнятний апарат від гарного бренду

Переваги:
    Чиста система, здатність тримати заряд по 3-4 дні у режимі дзвонилки/меседжів
    Недоліки:
    Android 13 - занадто очищений од зайвого.
      Представник бренду

Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Якщо виникнуть будь-які питання -- звертайтеся :)

• Любов Р***

Дуже гарний телефон за свої гроші.

Переваги:
    Ціна, камера в 50MP, чистий андроїд, довго тримає заряд,можно додати 3гб оперативної пам'яті.

Дякуємо за ваш вибір!