Відгуки покупців про Навушники Nokia Wireless Headphones WHP-101 Black (8P00000154)
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
- Переваги:
- акумулятор
- Недоліки:
- не пройшо й 2х років як спочатку пішли тріщини а потім просто зламалася дужка на голову. дуже погана конструкція. в усому іншому - гарні навушники. але цей той випадок, щоб одін недолік робить використання неможлимив й псує враження від продукту й компанії-виробника. прикро.
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Користуюсь вже третій рік. Все працює справно, акумулятор тримає досі добре. Але почали лущитись амбушюри. Дуже неякісне покриття. Скажіть, будь ласка чи можна їх замінити? Не можу ніде знайти змінні амбушюри на цю модель у продажі.
- Переваги:
- Все чудово працює
- Недоліки:
- Неякісний матеріал на амбушюрах
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прошло 3 года. Наушники пережили падения, дождь и морозы. Но они (к счастью) не железные, и оправа всё же сломалась из-за одного неудачно положенного на них пакета. У меня не то что бы было много наушников, но эти на моей памяти самые лучшее из тех, которыми я пользовался. Удобные, с хорошим звуком и удобными кнопками. Ничего лишнего, только приятные воспоминания и хорошее качество
- Переваги:
- Звук, качество материалов. Долговечность
- Недоліки:
- Редко, но выключались из-за сильной жары или холода. 3-4 раза на моей памяти за три года работы (причем они до сих пор работают, только оправу нужно склеить)
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер звук, отлично сидят на голове, но отвратительный аккумулятор. Через год активного пользования ресурс упал втрое. Если вначале заряда хватало на почти 3 дня работы, то сейчас максимум на сутки
- Переваги:
- Звук, эргономичность
- Недоліки:
- Аккумулятор
- Таісія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Доповнюю відгук.
Після РОКУ використання перестав працювати динамік. Два роки гарантії, тож здала сервіс. З сервісу приїхали абсолютно нові навушники - замінили на нові!
Рекомендую продавця- Переваги:
- Сервіс
- Недоліки:
- Не бачу
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
через 2 роки амбушюри і верхня кожана частинка облізли, хоча ними не користувались
- Переваги:
- гарний звук
- Недоліки:
- облазить шкіра, правда на 2 рік
- Таісія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Доповнюю відгук - через рік перестав працювати один динамік, девайс було відправлено на діагностику в сервіс, без коробки та комплектації - не збереглося.
Через тиждень отримала нові навушники, дякую!- Переваги:
- Два роки гарантії
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарний звук, за рік активного використання зламалось кріплення
- Таісія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пройшов майже рік і перестав працювати один динамік
- Переваги:
- Амброшури зовні як новенькі
- Недоліки:
- Через рік облізла штучна шкіра наголов'я
Представник постачальникаТаісія, вітаємо!
Дякуємо, що обрали навушники Nokia!
На всю продукцію Nokia, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, або, в разі необхідності, замінемо навушники на нові
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Поламалися.
- Переваги:
- Не знаю.
- Недоліки:
- Протримались 8 місяців. Далі - ремонт або викинути.
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники Nokia!
І хоча механічні пошкодження не є гарантійним випадком, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю допоможемо вам у вирішенні цього питання.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
- Переваги:
- Гарний зву, компактні
- Недоліки:
- М'яка частини на дузі, що з'єднує , полущилась і має поганий вигляд
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дитина повністю задоволена.
- Переваги:
- Звук, якість, тривалість заряду.
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Віддав данину бренду, придбавши навушники саме цього виробника :)
І не пошкодував. Якість звучання, якість пластику - дуже непогана.
Трапилась халепа, і кріплення одного «вуха» зламалося. Вирішив написати в сервіс, контакти якого на коробці. Якщо коротко, то за 2 дні до мене вже повернулися Новою поштою полагоджені навушники. І ще більше був здивований, коли побачив замінену мʼяку вставку на дужці (на якій чомусь почав тріскатися шкірозамінник через 2-3 міс нерегулярного використання).- Переваги:
- Якість звуку
Якість збірки
СЕРВІС!!!
- Євгения А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хочу особливо відзначити сервіс компанії. Після року активного користування підлітком навушники перестали заряджатися. По гарантії їх замінили на нові. Це перший раз в житті такий досвіт з гарантійним обслуговуванням. Дитина щаслива, батьки спокійні. Дякую, наступні навушники також будуть нокіа, бо це вау. Самі навушники якісні і звук дуже чистий, проблем не було, підліток їх заюзав інтенсивно.
- Переваги:
- Якість матеріалів, звуку, якість гарантійного обслуговування на 10!
- Муцынова И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Неплохие наушники за свою цену. Но неудачная конструкция изголовья и низкое качество пластика. При аккуратном использовании (исключительно дома), хватило на год. Треснуло в двух местах.
Запчасть приобрести негде, в отличии например от Маршалла. Придется выбросить. - Іра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дякую Розетка. Навушники великі, повнорозмірні, хороший чіткий звук, по бажанню баси можна налаштувати додатково. Довго тримають заряд. Швидко зараяжаються. Нічого зайвого. За той час, що користуюсь, немає зауважень.
- Переваги:
- Хороша ціна, гарна якість товару, легкий у застосуванні.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Матвійчук С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники!!!
Замовил другі для дитини. - Саша Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Одна зірочка. Адже буквально місяць і лопнув пластик на одному з навушників в зоні кріплення до металевої вставки. Тепер навушник тримається лише на металевій вставці.
По звуку чудові навушники, автономність порадувала.- Переваги:
- Звук, автономність
- Недоліки:
- Дешевий пластик який через місяць лопнув
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класні навушники, всім влаштовували. Одна проблема - після року користування зламалася дужка.(
Представник постачальникаЄвгенія, доброго дня!
- Тарас Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не заряджаються нажаль. Потрібен ремонт. Коробку викинув. Електронний чек є. Який механізм проведення ремонту?
- Переваги:
- Класний звук, сочний бас
- Недоліки:
- Не заряджаються
Представник постачальникаТарасе, вітаємо!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники доволі неоднозначні, є як плюси, так і мінуси. Головним мінусом є якісь звуку, але це можна виправити налаштуваннями еквалайзеру на програвачі, особисто мені це дуже допомогло, але для менш досвідчених користувачів - це буде проблемою. Другим мінусом є те, що після тривалого прослуховування (більше 1-ї години), починають боліти вуха (мова йде про вушну раковину), це проблема більшості повнорозмірних накладних навушників. Натомість маємо чудове шумоподавлення (перевірено в київському метро), та реально довгий термін роботи без підзарядки.
- Переваги:
- Відмінне шумоподалення, дуже довго тримає заряд.
- Недоліки:
- Якість звуку, через 1-2 години починають боліти вуха.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники купувала для доньки, але й сама з задоволенням ними користуюсь. І з моїм телефоном і з доньчиним , з ноутбуком і телевізором контакт стійкий. Звук якісний, виразний, насичений. Хороший мікрофон. Для цих навушників підібрали просто мега-круті батареї , розрядити ми навіть вдвох за тиждень не встигаємо. А одночасна робота з двома пристроями- то вже просто як контрольний постріл.
- Тимофей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
В цілому подобаються, якби не недоліки.
- Переваги:
- Довго тримає заряд!
- Недоліки:
- Амбушюри не протрималися 2 роки. Все інше подобається. Які амбушюри підходять до навушників за версією виробників?
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не поганий звук, кнопки не дуже, на вуха давлять, мікрофон жахливий, купляв для спілкування, але спілкуватись через них не раджу, тільки для прослуховування тв та іншого.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Кнопки, мікрофон, давлять на вуха
- Богдан Ш***
Я, конечно, могу ошибаться, но, судя по фото, Вы постоянно носили их на шее , отсюда и повреждения обеих прилегающих к воротнику (капюшону) амбушюр. Может, это не так, но очень похоже.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук непоганий. Якість доставки на належному рівні.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Одне вухо грає голосніше за інше
Дякуємо, що обрали навушники Nokia!
Однією із причин такої проблеми може бути налаштування звуку в джерелі сигналу. Будь ласка, перевірте, чи рівномірно розподілений баланс звуку між правим і лівим каналами на вашому головному пристрої (телефоні, комп'ютері тощо).
Тому, якщо проблема не вирішиться, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо навушники на нові.
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники чудовІ! Дуже ними задоволений!Зручні, приємний матеріал на амбушюрах, сидять надійно, не сповзають. Звук просто суперовий, насичені баси, збалансовані високі і середні частоти. Не фонять. Потужності більш ніж достатньо. Коли слухаю рок, навіть не на повну потужність наче живий звук. Акумуляторні батареї енергоємні, великий жирний плюс не тільки при теперішніх графіках відключень, а й в дорогу. Гарна фішка цих навушників -одночасна робота з двома девайсами. Ноут і телефон одночасно - це дуже зручно. Працюють стабільно, звʼязок не відпадає. Взагалі, дуже надійні в користуванні.
- Недоліки:
- Не помітив
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Комфортні навушники з якісним звуком і потужними батареями! Працюють надійно, одночасно підключаються до двох пристроїв. Мікрофон з шумозаглушенням гарантує використання не тільки для прослуховування музики, а й для роботи.
- Недоліки:
- Не помітив
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
- АнісіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук дуже глибокий і чистий. У фільмах і музиці чутно кожну деталь, а баси просто класні!
Вони м'які та добре сидять на голові. В них зручно навіть після кількох годин перегляду чи прослуховування
Я можу користуватися ними цілий день і батарея тримається, тому можна не хвилюватися за це - Юра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушниками користуюсь і вдома, і на роботі. Для вулиці маю вакуумні. Коли працюю, мені важливо сконцентруватись, щоб не відволікали від процесу. Навушники дають таку можливість. Бо працюють з двома пристроями, не розриваючи сесію. А ще мають величезну автономність. Це зручно не тільки з тривалими відключеннями електрики, а й для тих, хто багато буває в дорозі. Не можу не відмітити звук, він тут класний. Дякуючи стійкому стабільному звʼязку та якісним динамікам, від кожного треку отримую акустичну насолоду . Навушники класні!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вони легкі, комфортно тримаються на голові
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь 2 недели, наушники постоянно отключаются в случайный момент и часто обрывается связь (наушники переподключаються)
- Переваги:
- Долго держит заряд
- Недоліки:
- Нестабильное подключение
Дякуємо, що обрали навушники Nokia!
Ця проблема може бути пов'язана з впливом радіочастотних перешкод, некоректною роботою Bluetooth-модуля вашого смартфона чи навушників, або перевантаженням Bluetooth-модуля пристрою, що може спричинити некоректний розподіл каналів зв’язку між підключеними пристроями. Рекомендуємо видалити існуючу пару між пристроями, перезавантажити смартфон (або комп’ютер) і навушники, а потім повторно підключити їх, дотримуючись інструкцій.
- Альчинський А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не жалкую, заряду вистачає на довго
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
на другий рік почали "облазити" амбушури,
обидва майже одночасно- Переваги:
- висока ємність акумуляторів
- Недоліки:
- погана якість покриття амбушурів
- Тимофей В***
Також така проблема. Які амбушюри підходять до навушників за версією виробників?
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Замовляв на подарунок. Прийшов отримувати. Коробка розпечатана. Та, що всередині - пожмакана якась. На навушниках бруд, якась жирна пляма. На амбюшурах взагалі якась лупа, наче їх хтось міряв чи носив.
Від цих відмовився. Замовлю повторно зі сподіванням, що таки буде в кращому стані.- Переваги:
- Ціна, кількість позитивних відгуків.
- Недоліки:
- Товар далеко в неідеально у стані.
- ЛолаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дизайн пушка, ідеально сідають, якісний звук, легке зʼєднання з телефоном або компʼютером через блютуз. Одне вушко складається для компактного зберігання. Керування звичайне, все зрозуміло! Брала на подарунок, чоловік задоволений!
- Переваги:
- якість, звук
- Недоліки:
- немає, тільки побажання на більш кольорову лінійку