- AI аналіз відгуків54 відгуки: позитивні ~45%, нейтральні ~18%, негативні ~37%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар пошкоджений , зламаний елемент кріплення
Представник брендуДобрий день. Для розв’язання питання стосовно виявленні пошкоджених елементів товару у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Не зібралося. Повернув брак.
Представник брендуДобрий день. Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Гарного дня.
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купувала 5 років назад по акції,
Крісло м'яке, зручне- Переваги:
- Жило відносно довго, м'яке, зручне
- Недоліки:
- За 5 років 4 рази міняли кронштейн, замінили доску знизу під дупцю, більше доя спини провісало, майже лежиш в ньому
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати ще краще. Гарного дня.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Не повна комплектація ((
- Переваги:
- Немає (
- Недоліки:
- Не вистачає кріплення
Представник брендуДобрий день. Для розв’язання питання стосовно виявленої відсутності повного пакету комплектації у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".
- Віталій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Прийшло крісло без коліс і без стойки, на яку кріпиться сидіння і підніжжя. Дуже розачорований
- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Неповна комплектація
Представник брендуДобрий день. Для розв’язання питання стосовно виявленої відсутності повної комплектації у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами". Гарного дня
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже зручне, приємне для тактильних людей, підійде як і для робочого місця так і для відпочинку між роботою
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.
- Виталий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
В хрестовину отвір під газовий ліфт якийсь розумник приварив навпаки, і газовий ліфт не вийшло встановити. Він стає тільки коли колесами вверх))))) прекрасний сервіс розетки пропонує везти стілець назад їм в магазин і вони будуть два тижні проводити випробування чи дійсно виробник налажав. Не рекомендую цей прекрасний виріб нікому. Так як не було бажання возитись по сервісам і тд просто взяв іншу хрестовину зі старого поломаного крісла і закрив питання. Але в таких речах сервіс дно в розетки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Сервіс розетки на брак
Представник брендуДобрий день.
Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Її можна вирішити, звернувшись до нашого сервісного центру. Дізнатися найближчу адресу, можна надіславши листа на наш мейл [email protected]. Гарного дня
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Найкращій стул який я коли небудь мала. Дуже зручний, в ньому можна працювати годинами, не скрипить, не заважає. Дуже крутий.
- Переваги:
- Дуже гарний
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Я розчарований, дуже! 2 місяці а на стулі вже важко сидіти, хитається сильно
Цікаво як це можна виправити чи просто викинути стало?- Переваги:
- Перший час зручний та мʼякий
- Недоліки:
- Після 2-х місяців почав скрипіти, та дуже хитається сідушка, не комфортно стало сидіти
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класне крісло, дитина задоволена. Користуємось місяць. Все як на фото
- Переваги:
- Ціна -якість
- Недоліки:
- Не виявили
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.Гарного дня.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло зручне, хороший варіант за цю ціну серед аналогів.
Я би не рекомендувала його брати комусь хто любить подібні мʼякі крісла і важить більше ніж 60кг)
При моїх 56 подушка за місяць збилась, хоча сиджу на ньому лише 15 робочих днів . Далі воно буде не менш зручне але це для когось може бути важливо для вибору.
І судячи з відгуків для- Переваги:
- Велике, зручне, механізм гойдання це топ
- Недоліки:
- Немає можливості зняти подушки щоб попрати або додати наповнювача в майбутньому
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Вирішив підтримати українського виробника. Перше крісло прийшло з браком і його замінили. Друге теж виявилося з браком, але тягати його туди сюди я втомився, тому купив напильник і сам відремонтував своє нове крісло. Ну нічого таке буває, головне зручне і виглядає просто супер. Пройшов рік і при моїй вазі в 90 кг ось що залишилось від крісла. Відірвало спинку і наповнювач перетворився і якусь жижу. Але я не здавався, вирішив відремонтувати і купити запчастини. Зателефонував по офіційному номеру виробника, на що мій дзвінок просто пару разів скидували. Але немає перешкод справжнім патріотам. Я зателефонував в сервісний центр в Києві. Де мене вислухали, записали що потрібно і я ось чекаю вже пару місяців коли мені дадуть якусь відповідь. Дивлячись на це все, я вирішив що моя історія з цією фірмою закрита на завжди. А жаль. Я старався.
- Переваги:
- Красиве і видно що хтось старався
- Недоліки:
- Крісло на рік максимум, потім на смітник.
- Ігор А***
У мене те ж саме. Спинка кріпиться тільки до підлокотників. А підлокотники кріпляться до сидіння. На перший погляд здається що кріплення міцні, але коли все розвалилося помітив що по суті підлокотники тримаютсья за дно сидіння і просто не витримують навантаження
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Купували, бо думали, що з сидіння знімається подушка, що було б логічна з тканинною оббивкою. Але сидушка дуже легенько набита якимось синтапоном, який дуже швидко збився і виглядає це все просто жахливо.
- Переваги:
- Гарне в перші дні
- Недоліки:
- Жахливо розтріпується
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Крісло жахливе, швидко втратило гарний вигляд, не зручне, занадто високе.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Користуюсь десь з 14.02.2022. Брав крісло на роботу. Не сказав би, що весь час в ньому сиджу. Тканину потрібно гарно почистити. Видає дуже неприєні риплячі звуки. Чомусь погойдується ліворуч-праворуч.
- Переваги:
- Масивне, зручне. Для довгої сидячої роботи - саме те.
- Недоліки:
- Тканина брудниться. Майже неможливо нормально вичистити. Видає дуже неприєні риплячі звуки. Чомусь погойдується ліворуч-праворуч.
- Богдан К***
Мию губкою і господарським милом. Відмивається.
- Тимошенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Після півтори роки використання тріснуло кріплення
Крісло зручне, комфортно працювати, бюджетний варіант - Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Вцілому кріслом задоволений. Мінуси по доставці та пошкоджених заглушках.
- Переваги:
- Зручне та комфортне, м'яке
- Недоліки:
- Доставка дуже довга - 12 днів. Приїхало із пошкодженими заглушками - одна розтрощена взагалі, а інша пошкоджена з боків.
Представник брендуДобрий день.
Товар під замовлення постачається з терміном постачання до 14 календарних днів. Вам необхідно зв'язатися з сервісним центром Розетки, для цього треба написати до чат-боту Розетки, посилання знаходиться в нижній частині сайту. Або Ви можете звернутися до сервісного центру виробника. Щоб дізнатися найближчу адресу, треба надіслати листа на наш мейл [email protected]
Гарного дня.- Олександра Ш***
Доброго вечора. Підкажіть, який колір Вашого крісла? Це ж не темно-сірий 095, який представлений на цій сторінці?
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Невже коли ви відправляєте товар самі не бачити, що обшивка рвана. До комплектації огляд не дійшов навіть. Можливо і комплектація не вся!
- Переваги:
- Привезли вчора, до кур'єрів питані немає.
- Недоліки:
- Рвана обшивка, відмова
- Ваня Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
пользуюсь год, всё отлично
- Недоліки:
- на третий месяц примерно начал скрипеть
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Удобное кресло, пользуюсь неделю, проблема в креплении когда отклоняюсь назад на стыке под седеньем стучит метал(это если вы наклоняет кресло) ну а так материал приятный, уверен что дольше проживет чем экокожа, которая потом облуплитса.
- Переваги:
- Удобство.
- Недоліки:
- Стучит крепление.
- Aleks A***
Подтверждаю слово в слово, механизм очень дешевый и как и каркас с ручками. Кресло на троечку не более.
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими.Гарного дня.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло Новий Стиль YAPPI TILT CHR68 SORO-93 привіз кур'єр на адресу.
Він заніс, віддав гарантійний чек. Пішов. Я почала відкривати коробку. Крісло надірвано. Дзвоню кур'єру- він каже- я закрив замовлення пишіть Розетці(. написала.. поки не зв'язалися..... чекаю заміну.... прикро- Переваги:
- не оценила
- Недоліки:
- при вскрытии коробки виявлено дірку в обшивці, далі не стала розпаковувати
- Анастасия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Получила кресло на следующий день после заказа.
Вся комплектация на месте.
На первый взгляд все хорошо, удобно, мягко, собрали очень быстро.
Жаль что нет фиксации в нескольких углах наклона, есть только режим качания и без качания.
Пластиковые подлокотники, не хлипкие, не шатаются, металл был бы лучше)
Не понятно почему, но во всех креслах, на механизме качания, нет 2-х прокладок..
Крестовина металлическая, колеса прорезиненные.
В целом креслом довольна, а дальше жизнь покажет.- Переваги:
- Мягкий, удобный, лёгкий в сборке, прорезиненные колеса, металлическая крестовина.
- Недоліки:
- Нет фиксации в нескольких углах наклона, пластиковые подлокотники
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Крісло спершу було чудовим. Через рік це просто суцільний жах. В сидушці напхано синтапон, який збився в комки і суттєво зменшився в об'ємі. Заглушки на підлокотниках випадають, але це не суттєво в порівнянні з тим яким стало сидіння. Взагалі було б ідеально якби та частина, яка виглядає як накладка на сидіння була б зйомною. На липучках, наприклад, можна було б прати і докладати синтапон за потреби. Бо так як зараз воно за рік стало непридатним.
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- багато
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Якісне крісло
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, міцність
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Взагальному 5 зірок. Покупкою задоволений. Думаю що вистачить крісла надовго!
- Переваги:
- Встиг купити за 3710 грн. Як то кажуть топ за свої гроші. Крісло дуже легко зібрати з однією викруткою. М‘ягке та зручне. Покупкою задоволений, побачимо зо буде з ним після довготривалого використання.
- Недоліки:
- Єдиний недолік це те, що по скидці за 3710 був тільки сірий колір, а коричневий та чорний були дорожці на 1200-1300. Але це більше власні побажання.
- Алина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Кресло превзошло все ожидания. Начитавшись отзывов, я все же решилась его приобрести, не прогадала!Доставили быстро под подьезд. Все было упаковано в коробку, все детали были в комплекте, все чисто и никаких вопросов. Папа собрал с наличием шуруповерта за 15 минут, инструкция была. Больше чем я ожидала по размеру, но это не минус, а скорее плюс. Ткань плотная, думаю прослужит не мало. В перспективе посмотрим как оно будет себя вести.
- Переваги:
- Стильное, мягкое, большое
- Недоліки:
- Не выявлено
- Андрей
Подскажите, как кресло? Не уселась ли подушка и ткань сама не протерлась?
- Алина И***
Ткань не потерлась, подушка чуть просела, но, нужно учитывать, что не так часто на нем сижу. Если бережно относиться к любой вещи, она тебе прослужит намного дольше. В целом довольна до сих пор.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
удобное
- Переваги:
- удобное
- Недоліки:
- цвет ручек
- Аммар К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
1. Не полный комплект балтов, и вообще те болты которые приехали не подошли, пришлось еще купить болтов
2. Поставили две правой ручке вместо одной левой одной правой, вышло так что- Переваги:
- Кресло удобное
- Недоліки:
- Не полный комплект
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
В целом, описала в недостатках.
Кресло отличное, материал приятный наощупь и не жарко сидеть, но однажды откинувшись (аккуратно, разумеется) в кресле, раздался треск и кресло покосилось. Оказалось, что сломалась шляпка у болта, державшего кресло в ровном положении. Заполнила заявку на гарантийный ремонт, так как гарантия ещё не закончилась, Розетка не реагирует, пыталась дозвониться производителю - то же самое. Может быть, хоть тут кто-то ответит.- Переваги:
- Удобное
- Недоліки:
- Cползает подушка, спустя почти год эксплуатации отлетел болт и кресло покосилось
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Николай К***
Подушка снимается с кресла ?
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рекомендую дане крісло.Після довгих пошуків зупинила свій вибір саме на цій моделі.
- Переваги:
- Користуюсь більше місяця. Зручне крісло.
- Недоліки:
- Шкодую, що не замовила з механізмом anyfix.
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Кресло отличное. Все детали были в наличии. Не было только инструкции - это минус. Сама собрала за 40 минут.
- Переваги:
- Мягкое
- Недоліки:
- Не было инструкции
- Роман М***
Яка реальна висота сидіння при максимальному піднятті, коли сісти на крісло?
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Стілець прийшов з двома лівими підлокотниками. Розетка як вирішити це питання. Дякую.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличное качество.
Полгода - полет нормальный. Ничего не скрипит, ничего не разболталось.
Ткань прочная, не кашлатиться, не стирается, приятная на ощупь.
Довольно быстро смялась подушка, на которой сидишь, но все равно мягко.
В общем, никаких нареканий. Рабочия лошадка и выглядит до сих пор хорошо.- Переваги:
- За свои деньги отличное кресло
- Недоліки:
- Просела подушка на сидении
- Даниіл В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Становится куском поломки через два месяца сидения на нём по 12 часов каждый день, иду выбрасывать на помойку
- Переваги:
- удобное пока целое
- Недоліки:
- сломалось через 2 месяца
- Саня
Гарантія
12 місяців
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Подушка, на которой сидеть, пришла в негодность в первый месяц. Людям, которые придумали это кресло, не знакомо понятие «испытание образца». Слепили побыстрому и продали, вот такое ощущение от кресла.
- Переваги:
- Мягко, удобно
- Недоліки:
- Не практично
- Lisa
а шо ви з ним за місяць зробили шо воно стало непригодне? навіть при великому бажанні подушки повністю не стануть чорні і плоскі за місяць...
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний дизайн, але дуже скрипить, всі плюси перекриті скрипом.
- Переваги:
- гарний дизайн
- Недоліки:
- дуже скрипить
- Чыкчырык
Так смажьте его ... в чём проблема то ?
- Егор К***
Колодки тормозные на своей машине смаж, когда будут скрипеть