Відгуки покупців про Фарба для волосся Brelil Numero 4.38 Chocolate brown Гіркий шоколад 140 мл (8011935081349)
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Колір підійшов, відповідний, якісна фарба. Дякую!
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 9.00 Very light blonde Permanent Coloring Numero
Как жаль, что нет этой краски .Не знаю что подобрать вместо неё.
- Переваги:
- Запрашивает седину, не портит волосы,подходит цвет.
- Недоліки:
- Нет в наличии
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Брали по акції - все супер
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 1 Black Permanent Coloring Numero
Класс
Брелил Нумеро супер якість
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 3.00 Dark brown Permanent Coloring Numero
Брелил Нумер дуже гарний виробник
- ВикаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 8.00 Light blonde Permanent Coloring Numero
Темновата . Стойкая.Краска хорошая
- Переваги:
- Стойкая
- Недоліки:
- Надо приобретать нужный тон .
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.43 Golden copper blonde Permanent Coloring Numero
Гарна
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 8.10 Light ash blonde Permanent Coloring Numero
Швидко доставили
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Одна з найкращих фарб у своєму ціновому діапазоні
- Переваги:
- Ціна якість
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.10 Ash blonde Permanent Coloring Numero
Непогана фарба
- Переваги:
- Стійка
- Недоліки:
- Є рижина,а її не повинно бути
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Дуже гарний колір, стійка фарба- не змивається, не тускніє. Волосся блискуче і доглянуте. Рекомендую.
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 8.00 Light blonde Permanent Coloring Numero
Добрый день, брала две краска супер и результат супер ) цвет без рыжинки рекомендую)
- Переваги:
- Не смотря на то что это тон 8 цвет взялся без рыжинки, он более русый и натуральный я довольна )
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 5.00 Light brown Permanent Coloring Numero
Найкраща краска
- Переваги:
- Доступна ціна
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.10 Ash blonde Permanent Coloring Numero
Гарна фарба, купувала по акції. Красивий колір. Все добре, як і очікувала.
- Сазонова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Мне краска подошла. Но без бальзама, возможно была бы сухость волос.
- Переваги:
- Хорошо окрашивает седину, соответствует заявленному цвету.
- Недоліки:
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.43 Golden copper blonde Permanent Coloring Numero
Фарба дає гарний колір, зафарбовує сивину. Але волосся після неї неприємне і сухе, як солома.
Доброго дня. Рекомендуємо після використання маски наносити бальзам. Для нас дуже важлива думка користувачів і маємо надію, що ваш досвід стане корисним для інших покупців
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Отличная краска. Закрашивает седину.
- Недоліки:
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.43 Golden copper blonde Permanent Coloring Numero
Отличная краска
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.43 Golden copper blonde Permanent Coloring Numero
Супер!
- Праведников Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.00 Brown Permanent Coloring Numero
Проверяйте комплектность при получении! В упаковке не было маски для волос!
- Недоліки:
- Проверяйте комплектность при получении! В упаковке не было маски для волос!
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 5.00 Light brown Permanent Coloring Numero
Хорошая краска
- Мілько М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 10.21 Glacial ultra light blonde Permanent Coloring Numero
Гарна фарба
- Мілько М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 9.00 Very light blonde Permanent Coloring Numero
Гарна фарба
- Мілько М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.10 Ash blonde Permanent Coloring Numero
Гарна фарба
- Наталка Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 10.21 Glacial ultra light blonde Permanent Coloring Numero
Не сподобався результат, не досконало окрашує.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не покрасило в зазначений колір
Добрий день, Наталія. Результат фарбування залежить від багатьох факторів. Один з них, це який колір був попередній і який тон вибрали зараз. Рекомендуємо звернутися за рекомендацією до професіоналів , щоб вони підібрали Вам тон та фарбу
- ВеронаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.00 Blonde Permanent Coloring Numero
Купила знову, ще й зі знижкою, дуже задоволена
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 4.38 Chocolate brown Permanent Coloring Numero
Купувала вперше і результатом задоволена. Виходить дуже велика кількість маси для фарбування. Тримала 30 хвилин, сивина зафарбувалась бездоганно.
- Переваги:
- Хороша якість та ціна
- Элина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 9.00 Very light blonde Permanent Coloring Numero
Краска хорошая,крашусь не один год 9-21,тут решила попробовать 9,ну что сказать,это просто ужас,от очень светлого блонда там одно название,и это на реально светлые волосы,получился не темный,не светлый,рыжевато зелёный .Именно этот номер не рекомендую никому.Вот 9-21 отличный.
- Переваги:
- Долго держится, седину закрашивает
- Недоліки:
- Не рекомендую конкретно 9 тон,ужасный,с картинкой вообще ничего общего.
Элина Бородулина, дякуємо, що залишили відгук, щодо користування фарбою для волосся Brelil Numero 9.00 Very light blonde, ваш досвід може стати корисним іншим споживачам. Дуже шкода, що очікуваний результат після використання фарби не виправдав ваших очікувань. Важливо зауважити, що результат фарбування волосся є дуже індивідуальним, і залежить від багатьох факторів, наприклад загальний стан і текстура волосся до фарбування, його початковий колір, засоби регулярного догляду, та багато інших, змінних чинників, тож маємо надію, що ви все ж таки зможете віднайти засіб для фарбування волосся, який повністю задовольнить ваші сподівання.
- Поліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 5.00 Light brown Permanent Coloring Numero
Гарна фарба. Низька ціна. Братиму ще.
- Переваги:
- Колір відповідає заявленому. Щадлива для волосся
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 5.00 Light brown Permanent Coloring Numero
Хорошая пигиментированая. Закрашивает седину.
Пользуюсь много лет.
Рекомендую. - Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 9.00 Very light blonde Permanent Coloring Numero
Доставка та сервіс на відповідному рівні. Рекомендую.
- Переваги:
- Спробувала нову для себе фарбу. Сподобалася. Тон гарний , без жовтого відтінку.
Дякую за Ваш відгук. Нам важлива думка та досвід кожного.
Сподіваємось Ваш досвід допоможе визначитися іншим, хто ще вагається.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 8.00 Light blonde Permanent Coloring Numero
кольор на волоссі значно темніший заявленого, більш схожий на темнорусий чи навіть світлокашнановий з рижеватим відтінком
- Переваги:
- зручна упаковка
- Недоліки:
- кольор не відповідає ні назві кольору, ні кольору на картинці.
Анна, добрий день. Дуже шкода, що Вам не підійшов даний відтінок. Є чимало факторів, які могли вплинути на колір волосся: якою фарбою користувалися попередньо, чи освітлювали волосся
Рекомендуємо звернутись до колориста за консультацією. Дуже сподіваємось, що Вам вдасться знайти підходящий відтінок
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 7.43 Golden copper blonde Permanent Coloring Numero
Фарба мені сподобалася
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 5.00 Light brown Permanent Coloring Numero
Відмінна
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 140 мл. Відтінок: 10.21 Glacial ultra light blonde Permanent Coloring Numero
Гарний колір, стан волосся після фарбування норм, при фарбуванні не пече, не щипає шкіру, ін.