Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ентеральне харчування Nutricia Nutrison Energy 1000 мл (8716900575327)

Оцінка користувачів 4.94/5
на основі 22 відгуки
  • Ирэн П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляла для батька. Лікар сказав це найкраще зондове харчування по складу. Зараз на день йде мінімум одна пляшка і звісно це дорого, але коли мова йде про здоров'я і часу мало, то вибір очевидний.

• Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидка доставка, товар якісний. Дякую .

• Кіра І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Харчування допомагає підтримувати вагу та енергію. Купляю батьку після інсульту.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Годували маму після операції. Хороша суміш, бо гарно перетравлюється в порівнянні з іншими виробниками.

• Oxana G***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отец после ранения не может питаться сам. Сейчас покупаем зондовое питание.

• Приїмський В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не пишу отзывы, но мама болеет раком и очень сложно с питанием. После химии первую неделю она не воспринимает пищу вообще на запах, плюс куча таблеток, которые она должна пить от побочных реакций и болей. заказываю энтеральное питание для нее, это единственное, что она может сейчас воспринимать.

Переваги:
    не нуждается в приготовлении,достаточно открыть упаковку и можно использовать сразу, удобно для ухода и упрощает уход.
  • Софія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після операції бабушка дуже втратила вагу, та не могла вживати звичайну їжу. Часу придумувати, що готувати та все блендерити немає. Купила по рекомендації знайомої, яка доглядає бабушку. дуже класно що є така продукція, раніше не стикалась з такмим.

Переваги:
    чудово підходить для підтримки сил
  • Підлубний Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В целом норм, главное, что меня от него не тошнило как от других.

Переваги:
    Доставка момеентальная
  • Vova
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перший тиждень після операції був на нутрізон енергії, потім перейшов на нутрізон в порошку. Хороші продукти для відновлення здоров'я.

• Віктор К***

Купив. Все ок

• Bariy V***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала чоловіку після поранення. Іноді не може випити всю бутилку, вона доволі велика.

• Аня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупаю для зондового использования, помогает поддерживать ослабленный организм, обеспечить нужное количество энергии и белка

• Полянська І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляю тату для реабілатації. Почуває себе добре, каже що є більше сили.

• Наталі Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бачу прогрес в лікуванні після того, як додали його в раціон. Недоліків поки не знайшла.

Переваги:
    Дуже поживний продукт
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беремо для споживання через рот, а не для зондового як пишуть в показах. На смак як топлене молоко, більш смакує ніж оті маленьки баночки.

• Василь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ця суміш стала важливою частиною моєї дієти. Містить багато вітамінів, призначив лікар

• Ольга І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купуємо за призначенням лікаря. Спочатку купували нутріком, але він не підійшов. Було блювання. А нутрізон добре одразу підійшов. Не знаю від чого це залежитью

Переваги:
    На смак нормальна. Доставка швидка
    Недоліки:
  • Катя К***
    Продавець: Rozetka

Крестница работала с этим продуктом, и посоветовала при инсульте. В общем, на вкус и запах приятный, не отвратительный. Удобен в использовании. Бутылка большая. Сроки в норме

• Аліса К***
    Продавець: Rozetka

Пробувала різне ентеральне харчування, це найбільше мені сподобалось по моєму самопочуттю. Я відчуваю себе більш сильнішою.

Переваги:
    Багато білку у складі
  • Коваленко Є***
    Продавець: Rozetka

Я наливаю його в чашку і просто п'ю, бо з цими трубками сидіти не можу. Смак і запах нейтральний.

Переваги:
    все ок
    Недоліки:
    нема
  • Владимир
    Продавець: Rozetka

Немного дороже аналогов, но усваивается лучше. Покупал к нему еще зонд от Flocare, очень удобно и не мешает трубка

Переваги:
    Быстрая доставка. Акции
  • Юлана К***
    Продавець: Rozetka

Пробувала різне зондове харчування, цей наче більше підійшов.