Топи продажів

Відгуки покупців про Ентеральне харчування Nutricia Diasip Strawberry flavour Діасіп зі смаком полуниці 200 мл (8716900581175)

Код :  323302012
Оцінка користувачів 5/5
  • AI аналіз відгуків
    28 відгуків:  позитивний ~92%, нейтральний ~6%, негативний ~2%
    Загалом покупці продукту Diasip Strawberry від Nutricia дуже задоволені його якістю, зручністю та ефективністю для діабетиків та ослаблених людей після хвороб чи операцій. Основні переваги — приємний смак, добрий склад, зручність у використанні й позитивний вплив на здоров'я. Невелика кількість негативних відгуків стосується лише смакових ноток і неідеальних умов доставки чи оплати. Продукт радять до використання для підтримки сил та контролю рівня цукру.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупали Диасип для мамы с диабетом по рекомендации врача. Вкус оказался приятным, клубничным. После него специально смотрели показатели на глюкометре и сахар оставался без резких скачков, что нас успокоило. Сейчас мама пьёт его время от времени как дополнение к рациону.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лікар сказав купити тату diasip для відновлення після операції, і він дійсно допомагає йому підтримувати сили. Тато називає це харчування йогуртами). Раніше забирала з розетки без комісії, зараз рахують в кожне замовлення, якщо платити на касі коли забираєш.. таке щось

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смак полуниці ненав'язливий, але трохи хімічний, загалом продукт хороший.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручно, що готовий до вживання. Доволі смачний. Хороший склад.

Переваги:
    Хороший склад, зручний формат.
    Недоліки:
    Ціна.
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

в мене хронічний панкреатит і постійно потрібно сидіти на дієті. Діасіп купую давно, проблем ніколи не було. Головна перевага, що він може бути на повний раціон

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справді смачний, приємний на смак і не надто солодкий, тому легко його пити. Відчувається насиченість, немає дискомфорту в шлунку, від інших продуктів була діарея, лікар замінив на діасіп. Все подобається

Переваги:
    Не приторний смак
  • Єва К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую для мами після тривалої хвороби. Їй подобається, зручні банки як йогурт.

Переваги:
    Легке приготування, не викликає алергій, чудовий склад.
  • Valera
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підходить для людей з діабетом, приємний смак полуничний.

Переваги:
    Радять лікарі
  • Саша Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вкусный, энергетический и легко усваивается.

Переваги:
    все ок
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Віталік Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую цей напій для підтримки організму, постійна слабкість, в'ялість. Вже не вперше отаким харчуванням швидко стаю на ноги.

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікавий полуничний смак, не могла подумати, що медичне харчування смачне)

• Вікторія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно впливає на травлення, має безпечний склад.

• Kolya D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил попробовать по рекомендациям. Открыл и выпил, вкус неплохой, меня устраивает.

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перепробувала достньо продуктів, які можна при діабеті. Цей смачний та поживний, не піднімає рівень глюкози в крові.

Переваги:
    Добре підійшов при діабеті.
  • Підлісний А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Корисний напій для діабетика, добре впливає на травлення

• Oksana M***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коли у доньки виявили діабет, взагалі не знала чим її годувати. Тоді дуже виручив діасіп, зараз продовжуємо періодично купувати

• Вова П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Має низький глікемічний індекс. Аналогів немає

• Аленка

Бутылка небольшая и мне хватает на 1 прием. Питательная штука

Переваги:
    Питательная
  • Ліля

Підійде людям з гіперглікемією

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після вживання діасіпу в мене не викникає скачків підвищення цукру. По смаку не хімозний, приємний і консистенція як йогрут, приємно пити

• Владислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для мене дуже смачне ентеральне харчування зі смаком клубники. Смак не приїдаїться

Переваги:
    низький ГІ
  • Лариса Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляю для діабетика. Гарний склад та смак дуже приємний, я навіть сама пробувала. Я дуже задовлена що мені рекомендували саме Вас

Переваги:
    смак, склад
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

рекомендую. долго искала лечебное питание для диабетиков, нашла только это

Переваги:
    не повышает сахар
  • Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тільки пів року тому мені поставили цукорний діабет. Ніяк не можу звкнути до нових правил харчування. Не завжди виходить їсти по графіку і притримуватись дієти під час роботи. А від перекусів цукор підлітає до 8. Я використовувала Diasip зі смаком клубники протягом декількох тижнів. Результат мені сподобався. Повноцінний перекус, який підтримує рівень цукру.

Переваги:
    Зручно брати з собою на роботу
    Недоліки:
    все чудово
  • Lina O***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маме после инсульта врачи советовали добавить какие-то медицинское питание. У нее сахарнй диабет и ничего кроме Диасипа не подходит.

• Эдуард А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

С нынешним темпом жизни не всегда успеваешь соблюдать диету. Держать дома парочку таких банок очень удобно!

• Валентин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую для дитини діабетика. Максимально підходить як по скаладу так і по смаку. Ми максимально задоволені що реально занйшли цього виробника.

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо Розетке за быструю отправку.

Переваги:
    Отличный товар для дополнительного питания для больных людей.
  • Alik
    Продавець: Rozetka

Дороговато стоит, но мне нравится улучшение моего состояния.

Переваги:
    снижает уровень холестерина
  • Lera L***
    Продавець: Rozetka

Це мій основний перекус в моменти падіння глюкози. Завжди ношу з собою 1 пляшку.

Переваги:
    Попадаю на акції
  • Коваленко Є***
    Продавець: Rozetka

Покупаю маме для поддержания иммунки. Состав качественный, есть витамины, подходит для диабетиков.

• Маша К***
    Продавець: Rozetka

Мені суміш не приїдається, смачна. Швидко випиваю, але рада що є акції

Недоліки:
    дороговато
  • Лера Т***
    Продавець: Rozetka

Купую, щоб тримати глюкозу на необхідному рівні

Переваги:
    перевірений продукт при діабеті
  • Ангелина
    Продавець: Rozetka

пью между курсами химиотерапии, так как теряю вес.

Переваги:
    цена
  • Арсен
    Продавець: Rozetka

принимаю его при обострении панкреатита. нравится. рекомендую

Переваги:
    не нагружает поджелудочную железу
  • Данис А***
    Продавець: Rozetka

Это отличный выбор для людей с сахарным диабетом. На рынке таких продуктов очень маленький выбор. Хорошо переносится, не поднимает сахар в крови