Відгуки покупців про Молочна суміш Nutrilon 4 600 г (5900852929762)
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Мороз І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш підійшла,все добре
- Переваги:
- Немає алергії
- Недоліки:
- Не знаю
- Борошук К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достака Укрпоштою можлива?
- Надя
Про доставку на сторінці товару є, там пункт - доставка.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь супер,имеет отличный сбалансированный состав.Можно давать пока ребёнок её любит сколько захотите после 18 месяцев, будет идти только в пользу, особенно если ребенок привередлив в еде или его рацион не сбалансирован.Внутри 2 пакета по 300грамм,это очень удобно ,поскольку смесь не портится так быстро как при большой упаковке если ребенок не выпил.Сроки на Розетке отличные,всегда свежее и хорошо упакованные приезжает.
- Переваги:
- Полезная,недорогая,качественная
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь как всегда хорошая.Свежая.Состав у этой смеси самый оптимальный и приближен к грудному молоку.Если вашему ребенку подошла-однозначно рекомендую брать ещё. Цена и частые акции на Розетке также радуют
- Переваги:
- Все супер
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже два роки їмо) Все підходить, алергії не було.
- Переваги:
- Немає побічних ефектів, дитині подобається
- Недоліки:
- Не виявили
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Этой смесью пользуемся с 3-х месяцев. 4-ка зашла как и предыдущие три!!!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
СУПЕР
- Переваги:
- Дитині дуже подобаєтся
- dariyastegniy95Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая смесь! На ней с 3-х месяцев, только конечно не на 4 сначала были а на 1
- Переваги:
- Качество/цена
- ТретьякВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Роман Д*** СвятославовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша якість, помітний пришвидшений когнітивний розвиток, можливо і від суміші, малюк дуже любить, вимагає його перед сном і вранці.
- Переваги:
- Малюку дуже сподобався
- Недоліки:
- хотілося б упаковку в 1 кг.
- Мороз І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Все добре
- Василина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша суміш, дитині подобається.
- Людмила И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь хорошая, не первый раз берём на розетке.
- Переваги:
- Самая низкая цена
- Bujor I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь
- Переваги:
- Состав
- Недоліки:
- Запах
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш нам підійшла, ніяких реакцій не було. Малюк чудово на ній росте та розвивається.
- Переваги:
- Хороша суміш
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина з другого місяця життя на сумішах Nutrilon.
Вже третій рік і ніяких нарікань на травлення за цей час не було. Рекомендую однозначно!- Переваги:
- Дитина виросла на цій суміші
- Недоліки:
- Ну може ціна, але за якість треба платити
- Кравченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замечательная смесь...никаких коликов..аллергии небыло
- Переваги:
- С рождения были на Нутрилонге
- Недоліки:
- Плохо что до 4 ступень толтко(
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємося цією сумішшю з самого народження, нам вже 1рік і 7місяців все завжди подобалось. Виписували потроху, а останнього разу заказала 10 упаковок. Дата виробництва нормальна, але суміш просто жахлива, таке враження що вона відсирівша, в бутилкі не розміішується до кінця вся крупинками. Дитині давати страшно, а гроші потрачено вже на цю суміш, що робити? Хто відповість за це? Це що підробка? Бажання купувати її пропало назавжди!
Представитель компанииДякуємо за відгук! Будемо вдячні, якщо Ви зможете зателефонувати на лінію підтримки батьків 0800501785 для якнайшвидшого вирішення Вашого питання або залишите письмове звернення через сайт nutricia.ua натиснувши кнопку "Запитайте експерта".
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Действительно есть слабый рыбный запах. Но сыну это не мешает его уплетать)
- Переваги:
- Нет сахара
- ярослав т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ВСЕ ОТЛИЧНО
- Переваги:
- ОТЛИЧНО
- Недоліки:
- НЕТ
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перепробували різні суміші. Дитині подобається. Це головне.
- Цыганок Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раньше пользовались другими производителями смеси, решили попрбыаать Nutrilon 4 и были удивлены запаху и вкусу рыбы, производитель утверждает, что это норма! Лично я б такое не пила! Ребёнок пьёт нехотя! Чтоб допить пачку пришлось чередовать с другими смесями! Больше не куплю!
- Переваги:
- Достоинств не обнаружила
- Недоліки:
- Недостаток один и очень огромный-запах/вкус рыбы
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мы кушаем нутрилон почти 2 года. Очень вкусная, питательная и качественная смесь.
- Переваги:
- Качество
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличная смесь. пьем ее уже 3 года
- Переваги:
- сладкая, вкусная, хорошо усваивается
- ГАЛИНА
В СМЫСЛЕ ПЬЕТЕ ТРИ ГОДА ???
- ЮльчикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь, проблем с животиком с ней у нас не возникало, доверяем этой марке уже долго время, на Нутрилоне с 7 месяцев с двоечки и вот уже дошли до четверочки, нам 1,6 на данный момент.
- Переваги:
- Отличная смесь как для приёма в чистом виде, так и для приготовления безмолочных каш.
- Громов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучшая смесь из всех что есть на прилавках Украины.
- Александр М***Продавець: Rozetka
все описал уже в верхних полях
- Переваги:
- это еще один мой отзыв - упаковка и срок храниения
- Недоліки:
- нужно быстро сьесть а открытым долго держать нельзя
- Юлія М***Продавець: Rozetka
Питання хто купує дану суміш вона солодка чи ні.
- Марина К***
Нейтральный нежный вкус
- ЕленаПродавець: Rozetka
А где состав смеси?
- Переваги:
- Недоліки:
- В описании не написано состав!
- Олька
см 2 фото!
- ЯнаПродавець: Rozetka
Запитання до представника компанії: нам два роки, до року годувала грудьми, та доводовувала сумішшю Нутрілон. Після року грудьми годувати перестала, від суміші також відмовився. Стала купувати замість них кашки Нутрілонівські і давати в пляшку на ніч. Але зараз почала задумуватись може дарма від грудей так швидко відлучила, всіх ж вітамінів і мікроелементів зі звичайної їжі не отримаєш. Особливо мене цікавить Омега, бо з червоною рибою в нас якось не клеїться. Чи є зміст зараз попити суміш раз в день, якщо ми все ще їмо на ніч Нутрілонівські кашки з пляшки? Дитині в цьому місяці виповнилось два роки, суміш наче до двох. Чи буде це дієво? Дякую.
Представитель компанииШановна Яна,
дякуємо, що обираєте каші Nutrilon для Вашого малюка. Денний раціон малюка може включати і молочні каші, і молочну суміш.
Окрім того, для малюків від 1 до 3 років рекомендовано вживання дитячої молочної суміші по 250 мл на добу, відповідно до рекомендацій МОЗ України.Споживання дитячої молочної суміші допоможе забезпечити малюка необхідними вітамінами, мінералами та мікроелементами для повноцінного росту та розвитку.
Суміш Nutrilon 4 розрахована для годування малюків віком від 18 місяців і старше, то ж Ви можете продовжити годування Вашого малюка після 24 місяців сумішшю Nutrilon 4.
- Сабельникова М***Продавець: Rozetka
добрый день! Какая дата производства?
- АлинаПродавець: Rozetka
Смесь отличная, вкусная, ребенку нравится, животик работает хорошо, никаких проблем.Мы на смеси нутрилон с 6 месяцев, сначала кушали двоечку, затем троечку, а вот уже добрались и до четверочки, за весь период кормления у нас нареканий нет, ребенок сытый и здоровый.