День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Молочна суміш Nutrilon Пепті 400 г (8718117601653)

Оцінка користувачів 4.21/5
на основі 91 відгук
  • Ірина Федаш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як можна продавати підробку для малюків?! Дитину висипало. Просто совісті немає.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Шановні батьки, якщо у вас виникли запитання щодо продукту, ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати вам консультацію щодо будь-яких питань.

• Вікторія Кіяшко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После приёма пепти которую я заказала ребёнку через розетку, у малыша болел живот , пошла купила в аптеке новую банку все прошло.
    Вы явно продаёте подделку ,я не ожидала такого, я думаю вам нужно запретить продавать смесь!
    Хотелось что бы возместили деньги так как стоит не 10 грн !

Переваги:
    Недоліки:
    Прекратите травить детей.

• Пархомик Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна суміш, яка завжди є у наявності.

Переваги:
    Ціна та наявність
    Недоліки:
    Немає. Малюк полюбляє
  • Екатерина Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ребенок кушает хорошо, аллергия проходит

Недоліки:
    Цена
    • Альона Швець

Як саме у вас проявилась алергія?

• Валерия Ковтун

Все целое,смесь хорошая

• Чернова Альвіна

Суміш неприємна на смак ,жахливо пахне ,дитина її просто випльовує

Переваги:
    Недоліки:
    В складі присутня пальмова олія
  • Елена Данова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У ребёнка аллергия на белок коровьего молока. Высыпания на лице прошли только через месяц кормления этой смесью.

Переваги:
    Помощь при аллергии на белок
    Недоліки:
    Смесь не вкусная, ребёнок ест неохотно.
    Высокая цена.
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подібна ситуація до попереднього відгуку. Після банки купленої на Розетці, з'явились висипи ще гірші ніж були на негідролізованих сумішах. Раніше суміш купували в аптеці і такого не було.
    Дуже розчарова.
    @Nurticia, як Ви це можете пояснити?
    А банки дійсно відрізняються.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваше звернення. В онлайн-магазині Розетка продається лише оригінальна продукція компанії Нутриція, що постачається в Україну з заводів в Польщі, Нідерландів та Франції, тому будь-яка можливість підробки виключена. Ми дуже занепокоєні даною ситуацією, тому важливо ретельно розібратися з Вашим випадком та надати Вам кваліфіковану консультацію. Менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

• Кулик Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная смесь, пользовались год. У ребенка на нее не было аллергии.

Переваги:
    Нет аллергии
    Недоліки:
    Цена
  • Нелли Финенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Будьте внимательны, похоже, что продукт - подделка. Сделали заказ 27.01, от купленной смеси аллергическая сыпь у ребенка не уменьшилась, а только усугубилась и распространилась на новые участки тела. Не могли понять, в чем дело, пока не купили новую банку в аптеке и заметили небольшие отличия в оформлении банки (другой оттенок фиолетового цвета, по другому выглядит маркировка со сроком годности на дне банки). Сначала подумали, что просто это разные партии, небольшие отличия в макетах бывают и у других производителей. Но от новой смеси сыпь прошла практически сразу, результат отличался кардинально. Обращайте внимание при получении смеси на оформление банки, лучше брать уже проверенную пустую банку с собой и сравнивать при получении, отличия будут заметны. Смесь специфическая, поэтому не вариант экспериментировать и рисковать, нужно быть уверенным в качестве на 100%.

• Эльза Эльза
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перешли с Гипоалергенного Нутрилона на Пепти. Всё было отлично, не было высыпаний. Но Розетка явно поставляет фальсификат. Смесь купленная в аптеке, хоть и на 60 гривен дешевле, она настоящая! Желаю вам от всей души и мук моего трехмесячного ребёнка - чтобы у ваших детей был такой спазм желудка и корки багровые на щеках!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Фальсификат
    • Представник бренду

Добрий день!
      Дякуємо за Ваше звернення.

В онлайн-магазині Розетка продається лише оригінальна продукція компанії Нутриція, що постачається в Україну з заводів в виробників, тому будь-яка можливість підробки виключена. Компанія Nutricia є міжнародною виробничою компанією з більш ніж 120-річним досвідом виробництва дитячого харчування, і продає свої продукти в Україні з 1998 року. Для нас якість та безпека продуктів є головним пріоритетом, тому ми суворо дотримуємося всіх норм якості та безпеки відповідно до жорстких європейських норм, і всі виробничі потужності компанії відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки (ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000).

• Представник бренду

Ми дуже занепокоєні даною ситуацією, тому що таку реакцію у малюка можуть викликати різні причини. Це можуть бути: перегодовування дитини, інфекційне захворювання, проблеми з підшлунковою залозою тощо. Тому дуже важливо ретельно розібратися з Вашим випадком та надати Вам кваліфіковану консультацію педіатра. Менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

Доброго дня, Эльза.
      Дякуємо за звернення. Весь товар представлений на нашому сайті є оригінальним.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша ціна,суміш дитині підійшла.

• Мария Ковальчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяли в сложный период кормления и остались очень довольны!

Переваги:
    Хорошая цена, быстро растворяется
    Недоліки:
    Имеет специфический запах и привкус, но это норма для этой смеси
  • Яна Гончаренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

ребенку абсолютно не зашла смесь, делал пару глотков и выплевывал, дальше отказывался пить и орал, т.к. был голодный, еще от смеси очень жирные бутылочки, даже противно их мыть

Недоліки:
    не вкусная, жирные бутылочки
    • Представник бренду

Добрий день!
      Дякуємо за Ваше звернення.

Організм кожної дитини має індивідуальні потреби, тому важливо ретельно розібратися з Вашим випадком та надати кваліфіковану консультацію педіатра. Тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

• Эльза Курчакова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перешли на Пепти с Гипоалергенной. Всё очень отлично. Дерматит прошёл слава богу и кушает ребёнок хорошо. Стул стал хороший. Если у кого аллергия на белок, то это лучшее что мы пробовали, а пробовали мы ещё три фирмы до этого. Рекомендую мамочкам, не жалейте денег

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Цена выше других
    • Шафар Олександра

Як проявилася алергія і на якому місяці.

• Яна Гончаренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Врач прописала эту смесь, но ребенку на зашла)) просто отказывался ее пить

• Волосюк Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суміш трохи гіркувата, але малюк швидко звик до неї. Купуємо завжди тут, тому знаю що знижка це фейк, вона так і коштувала завжди.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Ціна, ложку потрібно шукати в банці
  • София Мельник
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Качество отличное, ребенок ест с удовольствием. Однако ест меньше, чем указано на упаковке по ее весу. Например, на полностью ИВ вместо 180 (+6 ложек смеси) малышка ела 150 (+5 ложек). При этом вес набирает отлично.

На Розетке самая низкая цена на эту смесь. Доставка на Justin бесплатно, что тоже большой плюс.

Переваги:
    Единственная доступная смесь на украинском рынке для малышей с аллергией на коровий белок
    Недоліки:
    Указанные нормы кормления не соответствуют действительности, хотя, возможно, это среднестатистический показатель
  • Аня Дубровка
  • Оксана Януш
  • Оксана Януш
  • Анастасия Галицына
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо всё пришло,как в описании. Всё отлично. Доставка быстрая. Спасибо продавцу.

Переваги:
    Всё прекрасно.
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кушаем эту смесь 2.5 месяца. Срыгивание у ребёнка сильные, как и были до ввода смеси. После каждого кормления по 3-4 столовых ложки. Педиатр говорит, что это такая особенность. Но покраснения вокруг рта прошли, щёчки тоже беленькие.
    Вообще я довольна смесью, только вот надеялась, что срыгивания тоже пройдут(

Переваги:
    Убрала признаки аллергия у ребенка
    Недоліки:
    Срыгивания остались
    Нет больших банок
    • Наталія Третяк

Доброго дня, скажіть будь ласка, коли у вас пройшли зригування? Бо ми також на ній, зригування взагалі не проходять

• Валерий Савченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как вариант если есть подозрение на аллергию от другой смеси

Переваги:
    Ребёнок кушает. Аллергия на км белакт прошла.
  • Юлія Білоус
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

не на что жаловаться! Малыш кушает а это для меня главное и с жыватиком нет проблем!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

От смеси ребенок рыгает. Были с роддома на Хипп комбиотик, покупали первую партию в аптеке все хорошо, после того как купили в Розетке ребенок начал рыгать пошла сыпь, перешли на нутрилон пепти - тоже начали с аптеки, все ок, сегодня открыла упаковку с розетки, рыгает. Подделка 100%, читайте отзывы, а также производство где, не только страна, а еще город и улица. Все написано по-разному.

Переваги:
    Недоліки:
    Подделка
    • Представитель бренда

Шановна Юлія,
      Дякуємо за Ваше звернення. В онлайн-магазині Розетка продається лише оригінальна продукція компанії Нутриція, що постачається в Україну з заводів в Польщі, Нідерландах та Франції, тому будь-яка можливість підробки виключена. Компанія Nutricia є міжнародною виробничою компанією з більш ніж 120-річним досвідом виробництва дитячого харчування, і продає свої продукти в Україні з 1998 року. Для нас якість та безпека продуктів є головним пріоритетом, тому ми суворо дотримуємося всіх норм якості та безпеки відповідно до жорстких європейських норм, і всі виробничі потужності компанії відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки (ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000).
      Ми дуже занепокоєні даною ситуацією, тому що блювоту у малюка можуть викликати різні причини. Це можуть бути перегодовування дитини, інфекційне захворювання, проблеми з підшлунковою залозою тощо. Тому дуже важливо ретельно розібратися з Вашим випадком та надати Вам кваліфіковану консультацію педіатра.

• Представитель бренда

Юліє, ми б хотіли детальніше рослідувати дану ситуацію. Будемо вдячні, якщо Ви перетелефонуєте нам на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань. Також закликаємо Вас обов’язково звернутися до Вашого сімейного лікаря.

З повагою,
      команда Нутриція

• Анна Вовчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказываю второй раз, но почему-то не могу оплатить картой "пакет малыша". Хотя первый раз всё было без проблем
    ...

• Алёна Коваленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Быстро,доступная цена,не первый наш заказ и каждый раз остаемся довольными,спасибо за сотрудничество!

Переваги:
    Бесплатная доставка
    Недоліки:
    Нету
  • Андрей Скрипник
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказала в понедельник, почему будет в четверг?

• Оля

так чего вы отзыв пишите
      при оформлении заказ пишет же когда возможна отправка

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо большое. Всё хорошо, качественно и быстро. Очень приятно что работает программа лояльности для клиентов, бесплатная доставка приятно.
    Так держать.

Переваги:
    Бесплатная доставка, цена ниже чем в супермаркете.
  • Женя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь нас спасла! При аллергии на белок она незаменимая! Вкус конечно мерзкий и сын очень неохотно ест её. Думала потеряем вес, а нет. Набираем от неё отлично. Через неделю стул наладился! Я очень довольна. Спасибо за адекватную цену и очень быструю отправку.

Переваги:
    Быстро налаживает работу кишечника
    Недоліки:
    Цена и вкус
  • Оксана Радионенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мы уже на этой смеси 4 месяца. Покупали в аптеке. Впервые заказала на Розетке.
    Качество такое-же.

Переваги:
    Эффективна при атопическом дерматите.
  • Дмитрий Ермилов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо, что быстро доставили данную смесь для малыша. Вы Лучшие -)

Переваги:
    Все супер :-)
  • pantherblack87
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь, которая помогла при атопической дерматите. Помогла, примерно, через месяц ее употребления. Через четыре дня исчезли покраснения на щеках, а через месяц на лбу. Сейчас хотим попробовать фрисо пеп

Переваги:
    Помогает при аллергии
    Недоліки:
    Вкус горький
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная смесь при непереносимости белка коровьего молока. Перешли на неё с гипоаллергенной.

Переваги:
    Отличная смесь
    Недоліки:
    Цена
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все пишут про горький вкус, но я его не чувствую . Как по мне, то она просто безвкусная. Если сравнивать с Нутрилон ГА, то ГА как раз таки и горькая. Мой ребенок пьет обе смеси. Перешли на Пепти так как нужен полный гидролиз белка. Надеюсь, что с аллергией поможет.

Недоліки:
    Дороговато