Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Настільне кріплення для монітора OfficePro MA301 з пружиною 17-32" 2-8 кг Black

Оцінка користувачів 4.1/5
на основі 31 відгук
  • Денис А***

Бімба

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар відмінний крім одного моменту.
    Виробник зекономив на болтах які вкручують в монітор шляпки дуже маленькі і якщо ви монтуєте сам як я можливе падіння монітору а також не раджу його брати якщо ваш монітор важить без ніжок менше 4-4.5 кг бо навіть при повністю закрученому різьбленні під підйом в верх в низ монітор буде потрохи підніматися

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Вище перечислено

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже якісна штука, можна налаштувати під будь які завдання

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кріплення хороше, але коли купував не думав що потрібно буде 4 слона для того щоб послабити газліфт.

Переваги:
    Міцність
    Недоліки:
    Кріплення тоді непотрібне якщо воно в небі

Вітаємо!Ми раді, що ви відзначили міцність кріплення, адже надійна фіксація та стабільність монітора є одними з ключових переваг цієї моделі.
      Щодо регулювання газліфта дякуємо за ваше зауваження. Механізм із заводу налаштований із запасом по жорсткості, щоб забезпечити безпечне утримання моніторів різної ваги. Після коректного налаштування під конкретний екран газліфт зазвичай працює плавно та комфортно. Якщо виникають складнощі з регулюванням, наша служба підтримки із задоволенням допоможе з порадами або консультацією.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!

• п л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

ребята крутили так что пришлось просить помощи чтобы немного ослабить газлифт, кранш хороший как на первый раз

Переваги:
    норм
    Недоліки:
    жестко закрутили

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кріплення як для своєї ціни непогане, але є кілька недоліків які можна відмітити після півроку користування: кріплення дуже важко повертається у місці зʼєднання самого кріплення з кріпленням до столу і це з тим фактом, що зʼєднання змазано. Також стоїть дуже сильна пружина, тому нахиляти кріплення важко. Бачив люди роблять колхоз в такому випадку,

Добрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Важливо зазначити, що в даній моделі є можливість регулювати силу натягу пружини для комфортного нахилу та підйому монітора. У комплектній інструкції показано, як це робиться за допомогою гвинта регулювання — це дозволяє зробити рух кріплення більш легким і зручним.
      Рекомендуємо спробувати підлаштувати натяг, це має значно покращити комфорт користування.
      Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мені подобається, бо товар підлягає опису!

Добрий день, Сергій ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Збирався довгий час. Не підійшли болти для монітору конкретно в низу там де кріпиться на монітор з шурупами але це таке, після цього були спроби опустити монітор вниз він не давався і після розкручування вилетіла пружина.

Переваги:
    Недоліки:
    Пружина, брак

Доброго дня, Валентин! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Ігор К***

Тримає монітор 32 дюйми без зауважень

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Петро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарна та зручна штука)

Переваги:
    Ціна, якість!
    Недоліки:

Добрий день, Петро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Раніше не міг зафіксувати монітор, зараз зафіксував, думав що брак але ні, 5 звізд!

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Микола К***

Хороший кранштейн. 32 монитор держит

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрій К***

Чудово

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Николай У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хотел понизить высоту, ослабил болт и вылетела пружина, теперь ее обратно не привепить

Переваги:
    нету
    Недоліки:
    не работает

Доброго дня, Микола! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Коля Л***

Что делали дальше с этой ситуацией? Несли в сервисный центр или что другое сделали?

• jstfnsv
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Заявлене регулювання по висоті - дно, так як пружина в механізмі занадто туга. Нереально користуватись для монітора 3.2 кг. Для нормального користування потрібно або колхозити (як писали раніше), або змінювати пружину, або качати руки.

Доброго дня, jstfnsv! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Дмитрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

С установкой пришлось чуток поиграться потому как стол у меня довольно узкий, но в целом всё супер

Переваги:
    Качество, цена, простота сборки
    Недоліки:
    Нет в комплекте дополнительной мягкой подушки для более безопасного крепления к столу

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Міла О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Порівняти можу хіба з ікеївською підставкою під монітор з шухлядками - кронштейн краще)

Для мене плюсами стало:
    - вільний робочий стіл
    - несподівано зручний кабель менеджмент всієї переферії, я реально все запхала, крім кабелів колонок
    - чорний колір й досить лаконічна конструкція
    - багато варіантів розміщення монітора, прокрутити, повернути, нахилити, хоч вертикально хоч горизонтально

Проте, великим випробуванням стала збірка. Я не бачу варіантів як полегшити в цьому плані мені життя, то му це не претензія до виробника. Але якщо у вас є варіант когось попросити зібрати - зробіть це.
    Важко було вкручувати останню гайку ( в найвищій точці), хоч і я вгадала яка сторона для неї влаштована. Але невгадала якою стороною, тобто нарізка, якщо я вірно формулюю. Була не одна спроба))
    А ще непросто посередині дві великі деталі защолкнути. Треба докласти зусиль, в моєму випадку всією вагою давила.
    З маленьками шурупчиками було легко, взагалі зручна штука, хочеш щоб колінце проверталось - трошки послаб, не хочеш - навпаки затягнути. Й таких колінця дві штуки. Прикольно.
    Важко було самій встановлювати, треба ще одні руки. Бо важко тримати й монітор й сам кронштейн, то суттєва вага ще й треба закручувати шурупи. А мені ще треба було трошки послабити й посунути вбік - то вся ця конструкція завалилась вперед, пришлось розбирати. Короче, в моєму випадку просто фізично сил немає.
    Там де під столом затискається такою круглою залізною штукою - я наліпила фєтрову наклейку для меблів, щоб до стола не притискало залізо. Бо шпону хана від такого. Може як ідея вам.

2 години збірки й облаштування столу я пережила стійко й тепер задоволена, що страшне)

Переваги:
    Загалом сам товар. Я потребувала саме такий кронштейн. Вартує своїх грошей
    Недоліки:
    Нічого конкретного, за що можна було б клювати виробника
    • Людмила О***

А, почитала знизу коментарі. З приводу нахилу монітора
      Я не зразу зрозуміла який болт чи шуруп чи що то, треба затягувати для фіксації) тож хвилин 5 думала, що хана, усьо вертати.
      Розберіться куди приткнути шестигранник і прям гарно затягніть. Але вже коли монітор встановите

Добрий день, Міла! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не тримає кут нахилу, постійно нахялється. При спробі закрутити болт просто прокручується з гайкою. Вся проблема в пластиковому корпусі який не тримає гайку на місці.

Переваги:
    Недоліки:
    Не тримає монітор 32'' вагою 5.3 кг

Доброго дня, Андрій! Вдячні за Ваш відгук. Бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Надійна річ. Кріплення майже непомітне за монітором. Купа положень, в які можна повернути і розвернути дисплей. Купив ще один в світлому кольорі.

Переваги:
    Надійне кріплення. Заощаджує простір
    Недоліки:
    Додав знизу прокладку, щоб не дряпати стіл.
  • Іван В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Добрий день, кронштейн прийшов з знятою пружиною із-за чого не регулюється по висоті, і одне кріплення тріснуте

• Роман М***

Та ж сама проблема. Якось вирішили це питання?

Доброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Рекомендуємо оглядати товар при отриманні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мабуть за ці гроші краще знайти нереально.

Переваги:
    Міцно. Круто. Гарно
    Недоліки:
    не виявив

Доброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA301. Користуйтесь з легкістю та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Єгор

гнучкий, простий в користуванні, не займає багато місця

Переваги:
    гнучкий, простий в користуванні, не займає багато місця
    Недоліки:

Доброго дня, Єгор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA301 та ви отримали зручність. Користуйтесь з задоволенням.

• Валерія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я майже нічого не тямлю в кріпленнях, маю одне яке мені віддали, але воно близько 3000 коштує, тому за 900 грн очікувала щось хлипеньке, але :
    1. Матеріал з якого зроблене кріплення - візуально гарний, надійний.
    2. всі потрібні комплектуючі були, також інструкція, особисто я зібрала без проблем
    3. Щоб опустити вниз, потрібно трошки прикласти сили - це + якщо у Вас важкий монітор.
    4. Зручно кріпити проводки, чесно кажучи кріплення за 3к поступається цьому в плані кабелів.
    Як воно буде у використанні - покаже час, але поки що я задоволена на всі 100%

Переваги:
    описала в коментарі
    Недоліки:
    не виявила

Доброго дня, Валерія! Вдячні за ваг відгук. Дякуємо за те, що ви ділитесь власним досвідом у користуванні кріпленням OfficePro MA301. Ми дуже раді, що матеріали кріплення відповідають вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Як налуштувати так щоб вин був у меня в 1 положени він у меня завжди повертається в одне положення

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваше питання. Для вирішення ситуації спробуйте, будь ласка, посилити або послабити механізм жорсткості на корпусі кріплення. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монітор 32'', вага 6.4 кг. Не тримав кут, поступово нахилявся, я потроху затягував болт все потужніше, а він все одно нахилявся. Наприкінці кінців болт зірвався.
    Болт не гартований, відповідна гайка також, явно не призначені для такого навантаження.

Недоліки:
    Не тримає монітор 32''

Доброго дня, Сергій! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Максимальна рекомендована вага монітора для підставки OfficePro MA301 17-32" Black становить 8 кг. Для вирішення вашої ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.

• Віктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пружина кронштейна балансує вагу монітора. Якщо у вас монітор буде легкий, у мене портативний, менше 1кг, то готуйтесь доробити. Доробка нескладна, але потрібно доробити з розумом.
    Отвір в одному місті і таким чином робите фіксатор на розгинання, дозволяє трохи регулювати висоту.

Переваги:
    Гарна якість виготовлення
    Недоліки:
    Прийшлось трохи доробити

Добрий день, Віктор!
      Дякуємо за ваш відгук щодо настільного кріплення для монітора OfficePro MA301 17-32" Black. Ми цінуємо ваш коментар та зворотній зв'язок. Якщо у вас виникли будь-які питання або потреба у додатковій інформації щодо доробки кріплення, будь ласка, зв'яжіться з нашим сервісним центром. Ми завжди готові допомогти вам вирішити будь-які питання та забезпечити максимальний комфорт під час використання наших виробів. Дякуємо за ваш вибір продукції OfficePro!

• Denis K***

І як така схема працює?

• Тимофій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар пришел быстро. Покупал другу в подарок и никаких проблем не было

Переваги:
    Цена/качество
    Недоліки:

Доброго дня, Тимофій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість кріплення OfficePro MA301. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Ярослав Н***

Крута штука.

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що кріплення OfficePro MA301 відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прийшов дуже швидко. Кожна деталь упакована в окремий пакет, якісно пофарбовано, допуски мінімальні, до того ж змазка вже нанесена де потрібно. Дуже якісно, немає жодних нарікань.

Переваги:
    Якість, ціна, стабільність конструкції та функціонал.

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість кріплення OfficePro MA301 та його функціонал. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні нашим товаром.

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На порядок хуже чем моя вторая MA501, НО если вы НЕ поднимаете\опускаете больше 1-3 раз в день монитор то сойдет. Пружина жесткая и чтоб опустить нужно приложить силу , а вот в 501 модели можно настроить силу и вообще одним пальцем двигать.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    жесткая пружина

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались кріплення OfficePro MA301 та оновлення версія MA501. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.

• Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нормальне кріплення, просте без лишніх наворотів. Використовую стаціонарно на максимальній висоті. Тільки коли друкує принтер, то трохи хитає монітор ).

Доброго дня, Віктор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення для монітора OfficePro MA301 17-32" Black. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.