- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кронштейн просто бомба, змонтував без зайвих рухів. Монітор 27 дюймів тримає добре. Якість виконання залишає по собі приємне враження. Пакування та дизайн бомбезні.
- Переваги:
- Різні варіанти монтування, дизайн
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Монітор 34ʼ вагою ~7кг витримує
Сама по собі пружина не витримує вагу, але можна дожимати болтом, що дуже допомогає.
Не підійде тим хто часто міняє висоту чи кут нахилу монітора.
Я змінюю ці параметри приблизно один раз (при встановленні монітора), тому мені подобається.
За свої гроші тримає зі всіх сил))- Переваги:
- Наявність тунеля для кабелів та додаткові виходи USB-A і USB-C (кабелі в комплекті)
- Недоліки:
- Вертикальний кут нахилу регулюється виключно болтом (віджав болт, змінив кут, затягнув болт).
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий кронштейн на 5 з плюсом! Купував, щоб звільнити місце на столі, і результатом дуже задоволений. Збірка елементарна, впорався за 10 хвилин, комплектація повна. У мене нічого не скрипить і не хрустить.
Щодо стабільності: якщо хитати стіл, то монітор теж трохи "гуляє" (штатна ніжка стоїть мертвіше), але це очікувано, враховуючи довжину важеля. Зате ергономіка на висоті. Можна ідеально налаштувати відстань до очей і висоту моніка.
USB-кабелі досить довгі, мені довелося їх ховати, бо підключав у роз'єм монітора.
Також зверніть увагу: верхня частина кріплення має захист для столу, а нижня (під стільницею) може подряпати покриття, бо там захисту немає.
Ну я ще додав кастомну LED-підсвітку і вийшов ідеальний сетап. Так що рекомендую- Переваги:
- все гуд.
- Недоліки:
- трішки робить хить-хить)
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кронштейн хороший, за такі гроші
- Переваги:
- Невелика ціна, займає не так багато місця, великий плюсом буде те що збільшує більше місця на столі, ну і монітор можна крутити як бажаєте, вже не кажу що можна лягти на диван, та грати що бажаєш.
- Недоліки:
- Інколи тріскає пружина, не часто але є, крім того не має резинки коли фіксуєш кріплення до столу, щоб не пошкодити сам стіл
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кронштейн досить якісний. Придбав для монітора 34". Легко збирається та просто налаштовується. Рекомендую!
- Недоліки:
- Поки що не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую до покупки
- Переваги:
- Сподобався
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручна та незвичайна річ, раніше користувався лише ніжками монітора, але через 4 години почала хрустіти пружина (
- Недоліки:
- Хруст пружини
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок. Щодо хрускоту пружини — дійсно, іноді після першого використання механізм може видавати характерний звук, особливо під час первинної адаптації навантаження.
Рекомендуємо переконатися, що натяг пружини відрегульовано відповідно до ваги вашого монітора. Якщо звук не зникає або викликає дискомфорт — ви завжди можете звернутися до сервісної підтримки для діагностики або консультації.
З повагою, команда OfficePro.- Богдан П***
Підкажіть де саме находиться ця пружина, бо в мене теж є такий характерний звук