Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Настільне кріплення для монітора OfficePro MA712B 17-49" Black (MA712B)

Оцінка користувачів 2.7/5
на основі 44 відгуки
  • Андрій

Зібрав за 30хв , все розписано в інструкції
    Користувався тільки один вечір , недоліків не виявив. По відчуттям якісна річ

Недоліки:
    Не виявив

Добрий день! Вдячні за ваш відгук. Ми раді, що вам сподобалось настільне кріплення OfficePro MA712B 17-49" Black (MA712B), його якість та надійність. Ваш досвід користування дуже важливий для нас, і ми цінуємо ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, OfficePro!

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь рік і 3 місяця , практично кожен день ставлю з горизонтального положення в вертикальні і назад(іноді по 2 раза на день) і все добре

Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Віктор Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Непогані кронштейни, постійно міняю положення моніторів, рік тримають поки все норм.

Добрий день, Віктор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Легко збирається, якісний кронштейн, тримає все чудово. Рекомендую

Переваги:
    Якість, легкість у збиранні
    Недоліки:

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Богдан Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мені сподобався цей кронштейн. 2 варіанти кріплення, які виглядають надійно.
    Збирається він просто та зручно.
    Має більше багато регулювань і вони гнучкі. Його треба один раз зафіксувати і всі інші положення міняються без проблем.
    Хіба вертикальний кут нахилу монітору виставити проблематично, не вийшло виставити ідеально перпендикулярно.

Я до цього замовляв кронштейни іншого типу "Brateck LDT66-C012", ці жахливі в порівннянні з цим. Я їх обидва зняв, один ще і зламався.

Саму покупку робив не я, але товар такий маю. (це ж наче відображається)

Переваги:
    Регулювання

Добрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Здається, знайшов найкраще рішення для відмови від стандартної постави монітора - перехід на цей кронштейн.

Переваги:
    Надійно, жорстко, якісно. Не люфтує, кронштейн встановлен на стіл з електроприводом - 30% часу працюю стоячи, при піднятті / опусканні нічого не змінює своє положення.
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

через 1.5 неділі буде пів року користування все справно і зручно, але читаю коментарії що у людей в цей час ломається кріплення, мені лячно, під телевізором лежить пс4) телевізор 40" вага по паспорту 7.4кг

Переваги:
    міцне кріплення
    Недоліки:
    не виявлено

• Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мені сподобалося. Можна користуватися.

Переваги:
    Працює. Зручно.

Доброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA712B та ви отримали зручність у користуванні. Користуйтесь з легкістю й задоволенням.

• Шафрай И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн, монитор на 34 дюйма держит легко, минусов не нашёл)

Доброго дня, Ілля! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що кріплення OfficePro MA712B підійшло для вашого монітора. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купував як перший етап під заміну монітора на більшу дігональ, поки що стоїть 24" самсунг, для такої малютки довелося добряче послабити всі кріплення, щоб він не задирався вгору, але це і на краще. Монтаж зручний, але іноді страшно шось перезатагнути, так в мене було з кріпленням біля монітору, яке крутиться на гайку, його можна і треба закручувати на всю катушку. Фарба з болтів злазить легко при монтажі шестигранником, але цього не видно, пластикові кріплення добре тримають всі кабелі, але є невеличкі завусенниці на пластику кріплень, та це нічого. VESA шикарна, монітор кріпиться 1 людиною і так само зручно знімається, тут безперечний лайк. Загалом задоволений, виглядає круто,на столі більше місця.

Переваги:
    Зручність в використанні
    Недоліки:
    Треба купувати довший кабель для підключення монітора, але це скоріш ремарка ніж недолік.

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні кріплення OfficePro MA712B. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Богдан С***

upd. Після восьми місцяців використання лопнула різьба на другому плечі, монітор грохнувся на стіл, пошкодив корпус, декілька подряпин, але неприємно. Сьогодні віддав у відділення розетки, чекаю на відшкодування коштів. В кріпленні, де заявлена вага до 20 кг, не витримати монітор в 3 кг... Сумнівна якість. Зараз інша лапа від цього ж бренду тримає менший монітор. Сподіваюсь з ним такого не станеться. Оновлю відгуку після вирішення ситуації.

Доброго дня, Богдан! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень удобная классная штука, даже не ожидал что настолько можно крутить на любой вкус, можно смотреть с дивана и с рабочего места, очень гибкая настройка крепежа

Переваги:
    Гибкость, удобство
    Недоліки:

Доброго дня, Євген! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні кріпленням OfficePro MA712B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Кирило П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний тримач. Не люфтить, не хитається

Переваги:
    Не люфтить, не хитається, плавні оберти
    Недоліки:

Доброго дня, Кирило! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA712B та його якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Виталий З***

Писаю кипятком.
    Лучший крепёж который я встречал.
    Видел очень много.
    Повесил монитор 34 дюйма
    У друга висит монитор 27 дюймов

Переваги:
    Все и вся !!
    Недоліки:
    У этого товара нет !!

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA712B. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Едуард А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Поставив цей кронштейн з монітором Philips 322Е на 32 дюйми.

Рекомендую.

Переваги:
    Конструкція досить крепка.
    Досить добре тримає.
    Недоліки:
    Не знайшов.

Доброго дня, Едуард! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що кріплення OfficePro MA712B підійшло для вашого монітора та вам сподобалась його конструкція. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Роман Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороше кріплення для монітора. Перші 5 місяців не було жодних проблем.
    Але в якийсь момент пружина (або механізм всередині) просто не витримав. Монітор (6 кг) впав з фіксованої висоти 20 см в найнижче положення. Пощастило що під ним не було ніяких предметів, тому сам монітор не постраждав. Також втішило, що саме кріплення витримало таке навантаження від падіння.

Прохання до представників компанії звязатись зі мною, щоб оформити гарантійний випадок.

Переваги:
    Гарний і якісний товар, добре упакований.
    Недоліки:
    Не достатньо витривалий.

Доброго дня, Роман! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Бракує фіксації від нахилу вліво/вправо бо будь яке регулювання зміщує цей кут дуже легко, 20 заявлених кг виглядають занадто оптимістично, бо мій 11 кг вже ніби як на максимумі тримається.Також кріплення власне яке чіпляється до основної ноги від монітора не сильно викликає довіру, там лише два невеликі гачка і один шуруп

Переваги:
    Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Дещо нестабільний

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні кріпленням OfficePro MA712B. Чудово, що функціонал кріплення повністю відповідає вашим очікуванням. Рекомендуємо сильніше затягнути елементи жорсткості для стабільності користування. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Odu W***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мій 49" Samsung Odyssey G9 (9.2кг) тримає на межі можливостей, довелось затягнути пружину тримача на максимум. Думаю, що буде із часом, коли пружина почне втрачати, перепрошую за тавтологію, свою пружність.

Переваги:
    гарна, конструкція, пофарбування та рішення з VESA, коли спочатку монтується пластина до монітора, а потім легко можна посадити/знати на саме кріплення. Можливість додати USB-A та USB-C подовжувачі у п'ятку стійки.
    Недоліки:
    В описі зазначено від 2 до 22кг, але монітор вагою 9.2кг, тримає вже на межі

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA712B та його конструкція. У випадку критичної ситуації з пружиною, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Олександр О***

Як там ваше кріплення? Теж дивлюсь для G9

• Виталий В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

пришел домой, а монитор лежит на столе( хорошо что целый), внутри верхней части механизма что-то отломалось( посторонний звук). использовался без движений - поставил и забыл, но всё равно через 1.5 года использования можно выбрасывать

Переваги:
    очень функциональное
    Недоліки:
    поломалось после 1.5 года использования

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Міцне, важке , туге на вигляд якісне, але в нижній частині руки була ржавчина що дивно і відсутня інструкція

Переваги:
    Потужне найдійне добре тримається стола і на вигляд якісне
    Недоліки:
    В середину одної части виявилася ржавчина та відсутність інструкції

Добрий день, Володимир!
      Дякуємо вам за відгук щодо нашого настільного кріплення для монітора OfficePro MA712B. Ми вдячні вам за високу оцінку міцності та якості нашого виробу.
      Щодо відсутності інструкцій, ми приносимо вибачення за незручності. Будь ласка, зверніться на офіційну пошту бренда OfficePro - [email protected]. Ми з радістю у найкоротші терміни надішлемо вам інструкцію в електронному вигляді. Згідно з законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки.
      З повагою, OfficePro!

Добрий день! Дякуємо за допомогу. З повагою, OfficePro!

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив у березні, монітор висить в одному положенні. Кріпиться в столі надійно і міцно, але одного разу пролунала бавовна і монітор приземлився на мотлох на столі. Підійшовши до кронштейна, побачив, що верхня планка перестала триматися і весь час падає вниз. Розбирати не став, чутно якийсь шелест усередині. Не знаю, що робити далі.

Переваги:
    Достатньо надійне кріплення, матеріал міцний
    Недоліки:
    Існують дефекти. Швидше за все лопнула пружинка у верхній планці

Доброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Александр А***

На что мне поменяют если ее в наличии нет?

Доброго дня, Олександр! Вдячні за ваше питання. В даному випадку буде проведена компенсація коштів. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!

• Владислав Б***

Купив 9 лютого 2024
    Сьогодні зламався, так само як і у інших відгуках.

Переваги:
    Зруний у користуванні
    Недоліки:
    але тільки на +-рік-півтора, далі ламається

Добрий день, Владислав! Дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що товар служив вам добре протягом тривалого часу. Шкода, що після закінчення гарантійного терміну виникли проблеми. Ми цінуємо ваш досвід і передамо ваші зауваження виробнику для покращення надійності майбутніх моделей.
      Бажаємо подальшого комфорту у користуванні. З повагою, OfficePro!

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав 17 березня 2024, використовував із монітором Dell S3222DGM, 7.5кг. Уже через півроку він почав провісати, через рік і два тижні кронштейн зламався, як і у багатьох покупців, судячи з останніх коментарів.

Переваги:
    Перші півроку хороший кронштейн.
    Недоліки:
    Не надійний.

Доброго дня, Дмитро! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Евгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Друзі, знайшов такий вихід! Підкладаємо шестигранника і буде тримати плече 90 градусів. Здавати товар не буду, що не морочили мені місяць голову і бути без тримача. Використовую в ліжку, тому підйом лиш треба коли дивлюсь фільми що ногами не торкатися до монітору

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доброго дня, дана проблема бачу не поодинока. Аналогічна ситуація, монітор через пів року приземлився, не тримає.
    Фіксовано використовувався в одному положенні. Якась частина всередині калатає. Маленька частина зсередини вилетіла.

Переваги:
    Хороший механізм з коробом для проводів
    Недоліки:
    Витримав експлуатацію 6 місяців
    • Світлана В***

Самостійно створено заявку на гарантійне обслуговування. (додати фото сюди, немає такої функції). Повернути товар через створену гарантію не вдалось. Менеджер в точці Розетка створила акт прийому товару на діагностику та забрала товар. Статус залишається не зрозумілим.

Доброго дня, Світлана! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.

• Світлана В***

Можна якось корегувати форму на гарантійне обслуговування?
      Служба підтримки з чат-ботами - це чудово, але не всі питання можна вирішити через них. Гарячої лінії немає.....

• Артур Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через 14 місяців монітор рухнув...ледве не довівши мене до інфаркту.

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На 15 місяць після покупки зламавсь. Не тримає монітор. Питання до компанії - чи можна купити більш дорогу модель - и вставити в кріплення від цього тримача, наприклад цю OfficePro MA801B 17-49" Black (MA801B)

Переваги:
    Коли тримав - був топ
    Недоліки:
    Зламавсь і не підлягає ремонту

Доброго дня, Володимир! Вдячні за ваше питання. Нажаль такої можливості немає. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монитор просто упал, через год использования((

Переваги:
    Работает но недолго
    Недоліки:
    Ненадежный

Доброго дня, Євгеній! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монік 9кг впав через 11 місяців просто в статиці стояв, поломав стаф на столі на який впав

Переваги:
    виглядає надійно
    Недоліки:
    по факту ні

Доброго дня, Максим! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Олександр К***

що саме зломилося?
      де фото самї події?
      чи фото зломаного кріплення?
      чи це тільки слова,
      і хтось, не читаючи інструкції,
      став крутити то,
      що непотрібно було крутити?
      p.s. "так багато питань, і так мало відповідей..." (с)

• Андрій Г***

Купив в лютому 2024
    Вчора зламвся, в тому самому місці як у інших, бачу по відгуках.
    Добряче гепнув 32 монітором за 25К

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    зламався

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Роман Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нажаль на 14 місяць роботи перестав тримати, монітор впав. Не рекомендую.

Недоліки:
    Ненадійний

Доброго дня, Роман! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Аналогічна історія як у інших, в якийсь момент монітор тупо впав,цікаво почути від продавця реакцію.

Переваги:
    12 місяців роботи
    Недоліки:
    На 13й місяць кронштейн перетворюється в тикву.

Доброго дня, Сергій! Вдячні за ваше питання. Нажаль ми не можемо Вам нічим допомогти. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

• Едуард А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовляв цей кронштейн в березні 2024-го. 1 березня 2025 просто лопла пружина в кронштейні. Монітор просто впав....модель 32 дюйми Philips 322E1.

Недоліки:
    Не рекомендую. Не надійний.

Доброго дня, Едуард! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Схоже що лопнула пружина. Монітор впав, добре що висота була не велика.

Переваги:
    На вид нормальний
    Недоліки:
    Просто зламався, зі звуком як щось зірвалось.

Доброго дня, Віталій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Віталій С***

Відніс на розетку, днів за 10-15 повернули повністю кошти.

• Бондаренко С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купили у квітні 2024. Сьогодні вранці побачили, що кріплення зламалося. Не тримає монітор і він просто лежав на столі. Брали з запасом по вазі, хоча монітор 31 дюйм. Монітор на той час коштував 32К, зараз він коштує під 50К. Дуже неприємне враження про це кріплення.

Вітаємо! Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Модель розрахована на значний діапазон діагоналей і ваги та зазвичай забезпечує надійну фіксацію монітора, особливо якщо він встановлений із запасом по навантаженню. Подібні випадки не є типовими для даного кріплення.
      Рекомендуємо якнайшвидше звернутися до служби підтримки або сервісного центру для детальної перевірки та вирішення питання. Ми обов’язково передамо інформацію виробнику для додаткового контролю якості.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!

Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Лопнуло і монітор впав, але я не здивований, хоча брав з великим запасом для свого 27дюмового монітора. Видно, що кріплення дешеве, як я все інше від цього бренду.

Переваги:
    Недоліки:
    Тяжке і не надійне кріплення

Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Протримався лише 14 місяців і вийшов з ладу на жаль, типова історія для всіх, хто купував цей товар.

Недоліки:
    Розрахований на +- рік користування