Відгуки покупців про Мило для обличчя і тіла Olivella Для чутливої шкіри на основі оливкової олії неароматизоване 100 г (764412310002)
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо подходит для проблемной кожи склонной к высыпаниям. Не вызывает никакой аллергии. Удобная форма бруска, мылится средне как и вся органика, в мыльнице не раскисает, хватает на долго. Можно мыть голову, волосы хорошо держат форму. Имеет специфический не сильно выраженный запах.
- Ксения Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мило дуже приємне, економне. Піниться добре. Шкіра після нього пахне приємно глиною (люблю цей запах). Раджу.
- Переваги:
- Гарне мило
- Лілія К***Продавець: Rozetka
Натуральність мила відчувається у всьому:милиться погано,аромату практично немає,але це і дуже ніжна шкіра після його використання
- Переваги:
- Натуральне
- Квитко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мыло понравилось.Мыла голову,на ночь умываюсь.Волосы становятся шелковые.
- Переваги:
- Качество
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мило сподобалось. Гарна якість. Без запаху. Гіпоалергенне. Пом'якшує, не сушить шкіру обличчя.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классное ,дорогое
- Переваги:
- Настоящее
- Сметана М***Продавець: Rozetka
Класне мило , гарно піниться , задоволена
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Аромат досить специфічний, навіть для натурального мила, але найдивніше - реакція кішки. Довелося заховати подалі, бо реакція наче на валер'янку чи що вони там люблять
- Недоліки:
- Аромат
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для проблемной кожи -бомба!!!
- Переваги:
- Гипоалергенное
- Недоліки:
- Аромат
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одне з хужих, якими раніше користувалася. Мою жирну шкіру не вимиває, швидко розкисає. А розкиснувши відчуття, наче с..лі по тілу розтираєш. І безплатно не візьму. І запах натуральності не сподобався в цьому варіанті.
- Переваги:
- дешеве.
- Юлія
для жирної шкіри обрали мило з оливковою олією????