Відгуки покупців про Текіла Olmeca Silver 0.5 л 35% (7503032994512)
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Улюблена текіла, завжди купляю тільки таку.
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Все быстро и отлично
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Гарна якість та ціна
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Вполне приятная текила. Разумеется, по такой цене 100% агаву сложно найти. Этот вариант вполне питкий как в чистом виде, так и тем более в коктейлях. Аромат агавы не выпирает, достаточно легкий и приятный. Не жалею о покупке.
- Переваги:
- Притный вкус
- Богдан Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Взагалі не сподобалась
- Яна Я***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Не перший раз купували і все влаштовувало , гарна текіла ! Але цього разу пляшка дивно відкрилась і на смак спирт ((( служба підтримки нічим не допомогла , прислали сертифікат якості і сказали , що у мене щось з рецепторами !
- Игорь Н***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Брав перший і останній раз. Віддає сивухою , як сільський самогон. Мої батьки такий робили.
- Переваги:
- П'ється м'яко.
- Недоліки:
- Сивуха.
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Як завжди ціна-якість
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Гарна текіла, насичені смак і аромат.
- Власенко А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Придбана в Розетці текіла виявилась відвертим «шмурдяком»хоча раніше все було ОК.Одразу здалась підозрілою дешева на вигляд пластикова пробка,але сподівались на авторитет продавця..Марно
- Недоліки:
- Смак,самопочуття
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Одна правая бутылка, странно протекает, а не продали ли мне плёнку часом и можно ли это пить?
- Переваги:
- Пока трудно сказать
- Недоліки:
- Ну Для начала протекает не откритая бутылка, что я наблюдаю первие в жизни....
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Чудова текіла для коктейлю «Маргарита».
- Переваги:
- Швидка доставка
- Игорь Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Супер текила!!! Отличная цена. Спасибо.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
На текілі відсутній дозатор, але смаковими якостями свого продукту володіє, для коктейлів саме те.
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дозатор отсутствует Что за продукт без дозатора?
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет дозатора не факт что оригинал
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Игорь
Вопрос: Что за продукт без дозатора?
Ответ: Это продукт без дозатора!
- Євген А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Відмінна текіла! Пробували додавати її у коктейль "Зелений мексиканець" – вийшло просто чудово. Смак насичений і збалансований, ідеально поєднується з іншими інгредієнтами коктейлю (поєднували з лікером зелений банан De cuper). Рекомендуємо спробувати.
- Переваги:
- Мʼякий смак, немає приторності, приємний після смак
- Недоліки:
- Немає. Тільки хіба, що швидко закінчується)
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Рекомендую
- ВолодимирПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Абсолютно не згоден з попереднім відгуком. Текіла дана супер. Шкода що ціна зависока. Але якість повинна коштувати дорожче ніж решта текіл...
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Ціна-обєм.
- Максим Д***
Просто я тац сої знайомі стикалися з підробним алкоголем на розетці. в мене наприклад десяти різних куплених пляшок, а замовляв віскі, коньяк, вино, дві пляшки були підробні, причому такої поганої якості, що навіть неможливо було пити, і прийшлося виливати.
Тому якщо не повезе з першого замовлення натрапити на підробку, то у людей і виникає негативне враження про бренд
- Михаил М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дружина подарувала мені на день народження текілу Ольмека, літрову пляшку. Дозатор якийсь підозрілий. Пробку ледве відкрив, ножем по контуру надрізав. Випив 100 грам. Гидота! Лежу, заснути не можу, в роті присмак огидний.
- Переваги:
- Недоліки:
- Отрута
- Лариса Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Ольмека - моя улюблена текіла. Але те, що мні продали цього разу - КЕРОСИН. Ганьба! Вода з ледь впізнаваємим ароматом текіли. Пляшку відкорковувала за допомогою ножа, таке враження, що розливали в гаражі.
- Переваги:
- Нема!
- Недоліки:
- Описала вище. Суцільні недоліки.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший напиток. Цена качество соответствует описанию.
- Переваги:
- Цена и качество
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
приємна
- Переваги:
- м'яка як для текіли
- Недоліки:
- можливо, насиченість?
- Михаил З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Так собі..
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Норм текила
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Норм текила
- Владислав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Пляшка на вид ціла, але протікає повернути не можна, зіпсували подарунок.
- Недоліки:
- Бракована пляшка
- Світлана С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Першого разу текіла була чудовою, але замовивши вдруге - чистий спирт!!! Фальсифікат
- Переваги:
- Спробувала вперше - сподобався. Подумала придбати ще одну, але виявився фальсифікатом( чистий спирт). Свято Дня Народження було зіпсовано.
- Недоліки:
- Очікування не підтвердилися вдруге. Фальсифікат!
Експерт RozetkaДоброго дня, Світлано Соловей.
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Василий М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Купил в точке розетки в Кривом Роге. Этикетка не такая, как на фото. После вскрытия пробка не закрывается герметично, дозатор отсутствует. Штрих-код 080 - Италия, хотя на этикетке написано, что производство Мексики. Но, главное, вкус. Точнее его отсутствие. Хуже текилы не пробовал. Ужасная спиртяга с агавовой эсенцией для запаха. Мне сейчас будет ответ "Обращаем Ваше внимание...". Так вот, подделка. Оченеь обратите внимание.
- Переваги:
- Недоліки:
- Спирт с ароматизатором
Експерт RozetkaДоброго дня, Василий Мельник.
- Джек М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Випили Текілу, чудово відсвяткували день народження, головного болю не було! Відмінний напій що підіймає настрій, додає енергії під час свядкування і не викликає сонливості!
- Переваги:
- Додає енергії, не викликає сонливості, не спричиняє дегідратацію амінокислот (похмілля)
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Звісно це не патрон. Але це трохи інший ціновий рівень, і особисто для мене інше призначення. Я би патрон не змішував в коктейлях, краще чистим. А от для коктейлів як на мене саме Ольмека одна з найкращих (хоча і чистою вона теж якісна).
Маргарита виходить прекрасною з Olmeca Blanco ;)- Переваги:
- Якісна бланко за хорошу ціну
- Name C***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Моя улюблена! Стабільно приємний смак. За свою ціну ідеальний варіант на святковий стіл
- Переваги:
- Смак, ціна, гарна бутилка
- Петр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Если на праздничный стол-лучше напитка не найдете.
- Переваги:
- очень красивая бутылка,под хрусталь,качество напитка на высоте,лучшего не пробовали
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Зашла)
- Переваги:
- Цена, качество
- Егор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Хороший напиток, отлично подходит и для коктейлей.
- Переваги:
- Качество
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Не 100% агава, о чем в принципе и не говорится нигде.
В целом напиток приятный.
Не KAH, и не Patron. Но ведь и цена соответствующая.- Переваги:
- Приятный вкус и аромат. Мягкая