Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Навушники OPPO Enco Buds Buds 2 White (ETE41)

Оцінка користувачів 4.53/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Почитал отзывы и решил приобрести данные наушники.
    Действительно они громкие. Даже очень громкие. Та, что на максималках больно слушать. Но , при этом никаких хрипов, скрипов нет. Поменял амбюшуры на самые большие со средних - стало ощутимо лучше и звучание и положение в ухе (ну, это все индивидуально). Сидят надёжно, при поворотах/качаниях головой не вываливаются. Звук существенно меняется с помощью приложения Hey melody. В нем же можно настроить регулировку сенсоров каждого наушника, включить игровой режим (не пробовал - оценить не могу). Из опций этого приложения - всё. Не много, но а чего вы хотели за такие деньги?!
    Кейс пластиковый (у меня белый) глянцевый, крышка с незначительным люфтом, но уши на хороших магнитах, так что не выпадают даже если приручить с открытой крышкой. Вес наушников действительно крайне малый, я прям по началу когда их взял, подумал, что звучать будут плохо. А нет. В целом звучание неплохое. Басы, средние, высокие - все плюс-минус сбалансированно и это главное для меня. Могу сравнить их с JBL Tune 230 NC TWS. JBL звучит явно поприятнее, сочнее, я бы сказал. Но и эти Oppo не на порядок хуже. А учитывая их стоимость, то я реально приятно удивлен. Они, кстати, выигрывают у JBL по размеру (Oppo более миниатюрные) и весу, и возможно даже по отклику сенсора. В JBL сенсор по моим ощущениям чуть туповатее/менее чувствительнее. По продолжительности заряда и удобстве прослушиванию пока ничего не скажу, пишу спустя 2 часа прослушивания - уши слегла подустали, но в целом норм. JBL в ушах сидят поприятнее, менее напрягают ухо, хоть они и габаритнее. По итогу, эти наушники в их акционной цене равных себе, наверное, не имеют. А вот если брать их за полную стоимость, то не знаю - я бы возможно доплатил и взял JBL.
    А ещё - шумодав тут есть, чувствуется, но принудительно включать/отключать его нет возможности. Разговаривать по ним тоже норм, собеседник не жаловался, а вот его мне было слышно тише, чем прослушивание музыки на той же громкости.

Переваги:
    Цена, вес, звук (за такую цену), дизайн.
    • Катерина Р***

Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи вдається записати голосові у додатках типу телеграму? Взяла такі самі і чомусь попри дозволи саме у додатках мікрофони не працюють, хоча при розмові все добре. Буду вдячна за відповідь!

• Александр М***

Вітаю.
      В мене теж не працює мікрофон навушників при запису голосових повідомлень в месенджерах. На жаль, не знаю в чому причина. Особисто для мене це не критично.

• Андрій С***

В мене є такі і рілмі т100 та є анкер р20і, а також рзтк прошки - всі звучать приблизно однаково і до середнього бюджету їм дуже далеко, а саме анкер ліберті 4 або ванплас бадс 3 незрівнянно краще звучать і мікрофони в рази кращі. Джибіель пур та ше якісь і ще сяомі Т3к в мене пропрацювали до сісяця тож на ці бренди більше не дивлюсь. Проблеми з мікрофонами лише на самсунгах - треба в блютуз заходити крім дозволів хоча на пікселі та мото такого нема.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Брала два, білий та чорний. Доставка швидка, менеджери гарні. Прийшли повністю заряджені. Що по вушках: Приєдналися самі одразу, навіть до тестового старого Xiaomi Redmi Note 5 (так, я дуже люблю цю модель). На телефоні блютуз 5.0, а на вушках 5.2 - ніяких проблем. Всі заявлені тапи працюють (гучніть, переключення туди/сюди, відповідь по телефону). Доречі, що по гучності, то там треба дивитися яка встановлена гучність на самому телефоні, бо вушки не зроблять (кров з вух) якщо на самому телефоні звук десь на 20%, вони зроблять максимум на ваші 20%, хочте гучність, тицяйте на кнопку телефону, а вушки підлаштуются. То вже за бажанням.
    Звук гарний, гучний, верхні таке собі, як на яблуках, але добре, баси відмінні (встановила додаток (можно підкорегувати звук), там зручно налаштувати Пауза/Плей на один тап (за замовчуванням ця функція відключена (один тап), тільки через додаток. Но то такє. Взагалі все добре, а там подивимося.
    Якщо для когось це важливо, то у комплекті немає дроту для заряджання ( але там роз'єм Type-C, а він мабуть зараз є у всіх))

Переваги:
    Батарея! Красиві, зручні, гучні, гарний звук, добрі баси.
    Недоліки:
    Поки нема. Подивимося з часом.
  • Даниїл Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купив на заміну Redmi buds 3 тому є з чим порівнювати. На відміну від Redmi ці набагато краще сидять. Батарея в порівнянні теж тримає довше. Можна без проблем почистити (з Redmi з цим проблеми). Сенсорне управління є зручним та чутливим (в Redmi доводилось "шукати" зони з сенсорним управлінням). В офіційному додатку від OPPO **HeyMelody** можна налаштувати дію за сенсорним керуванням , додати баси якщо не вистачає та відстежити рівень заряду кожного навушника окремо та кейсу. Рекомендую.

Переваги:
    Гучні, якісні, компактні , швидка зарядка ти хороша батарея
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Покупались для мужа, который часто слушает музыку в наушниках, плюс новостные каналы. Доволен качеством звука и временем автономной работы. Отличные наушники за свою цену

Переваги:
    Компактные, хорошо держат заряд, качество звука
    Недоліки:
    Не приносят пиво )
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сравнительно с теми что были у меня раньше - Xiaomi Redmi AirDots 2, брал ещё (на что я надеялся - не понятно) но AirPlus TWS S15 Mini. В первую очередь нужно для себя понимать подойдут ли они вам анатомически. Строение ушной раковины у каждого отличается. Мне подошли (хотя брал лишь по визуальной оценке фото, на угад. Угадал). Звучание хорошее, громкость тоже хорошее. У меня телефон Oppo A74, подключились быстро и без проблем. Нет необходимости в дополнительных приложениях типа HeyMelody. Все настройки доступны в самих настройках наушниках через блютус. Да и HeyMelody для подключения с телефоном Оппо - бессмысленно. Работает очень не корректно. Всё можно настроить просто через блютус настройки наушников (скрины прилагаются).Повторюсь, я тестил наушники Оппо на телефоне Оппо. В целом - наушники своих денег очень стоят (на основе личного опыта и того что сейчас на них скидка), остальное напишу если будут изменения в процессе эксплуатации. Пока доволен и звучанием и громкостью и тем как держит заряд (сколько держит заряд - пока не могу сказать, проверяю, первый день ведь). Немного непривычно что время отклика на сенсорное нажатие 1,5-2 секунды. Но это не критично. Дело привычки.

Переваги:
    Лично для меня, это в первую очередь громкость и качество звука. Наушники сидят хорошо, не болтаются и не выпадают, всё чётко. Почти не ощущаются в ушах ни весом ни габаритами. Управление сенсором переключения песен, стоп/пауза и что лично меня удивило - управление громкостью. Через настройку - увеличение басов и прочие настройки.
    Недоліки:
    Пока в процессе теста. Первый день как забрал доставку. Если что найду - напишу отдельно, после определённого времени эксплуатации.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви обираєте нас! Додаток Hey Melody призначений для персоналізованого налаштування навушників при підключенні навушників до пристроїв інших брендів. Користувачам смартфонів ОРРО немає необхідності завантажувати додаток, адже весь функціонал доступний в налаштуванні меню Bluetooth на смартфоні.

• Екатерина М***

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як із шумопоглинанням та яи гарно працює мікрофон при режимі дзвінків?

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Зірок з неба не хапають, з вух не випадають, звук за свої гроші нормальний

Переваги:
    За свої гроші те, шо треба, однозначно рекомендую розглядати як варіант
    Недоліки:
    Не готують піцу з морепродуктами
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Влітку купував собі білі та писав розгорнутий відгук про те, що сподобалось в цих навушниках. Користувався ними місяці 2. В підсумку...їх тихесенько "прихватизувала" старша донька. Зараз придбав собі такі ж самі. Вже нікому не віддам.
    Звучання не для вибагливих меломанів (мабуть), яким я не є, але все збалансоване і навіть на максимальній гучності якість залишається такою ж. В Hey Melody можна налаштувати басисте звучання (або ж навпаки, з акцентом на високі частоти) та запрограмувати сенсори кожного навушника на 1/2/3 дотики.

Переваги:
    Ціна/якість. Легкі, зручний кейс. Не випадають з вух (якщо підібрати амбушюри під свої вуха), тривалість, чутливість сенсорів.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Класні навушники,якщо не подобаються баси, завантажте додаток Hey Melody та вкл пункт баси і буде вам щастя.

Переваги:
    Гучність, баси
  • Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Це мої перші навушники такого класу. Так що порівняти можу лише з дротовими. Дуже надлегкі, якісне звучання. А ще дуже легко реагують на дотик,що іноді приводить до зайвих натискань, до цього треба налаштуватись) Коробочка настільки маленька та надлегка, що на разі необачності їі можна легко викинути чі загубити. Це не недоліки, це скоріш мої здивування до того як таке мале та надлегке може так якістно і довго працювати.

• Даша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Мені навушники сподобались, хоч до них мала Oppo W51, які були більш функціональні. Але в нових звук хороший, гучність шикарна, мікрофон гідний. Але маю зауважити, що купувала їх собі і батьку, тож маю різний досвід їх поводження з різними брендами телефонів. До смартфону OnePlus вони підключились без проблем, в моїх настройках можна корегувати звук як заманеться, а ось до телефону POCO X3 були деякі проблеми в підключенні- висвітилось віконце, що є певна несумісність, що якість звуку в конекті з POCO буде занижена, настроїти звук особливо не вдалось, але при бажанні можна скачати музичний плеєр і вже там гратись зі звучанням, але батько все одно в захваті)))

Переваги:
    Гучність, звук, мікрофони, гарна синхронізація навушників між собою, автономність. І що дуже важливо- не випадають з вух
    Недоліки:
    Немає автопаузи, але навушниками можна керувати і поставити звук на паузу постукуванням по їх сенсору. За цю ціну- кращий варіант, серйозно
      Представник бренду

Доброго дня! Раді, що Вам сподобалась якість даних навушників. З приводу налаштувань навушників, Ви можете спробувати налаштувати дані навушники завантаживши додаток HeyMelody. Дякуємо, що обираєте Орро. Гарного Вам дня!

• андрей п***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Если брать по aкции то это лучший вариант по цена/качество
    Есть приложение Heymelody в котором можно выбрать усиление басов или высокие

• Дедик Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Гарний та якісний звук, візуально навушники дуже сподобались. Сервіс розетка як завжди чудовий, дякую.

Переваги:
    За свої гроші відмінний товар
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Очень удивлен качеством звучания, играют очень достойно, басы хорошие, есть возможность регулировки звучания через приложение.

Переваги:
    Достойное звучание, в ушах сидят хорошо, не напрягают
    Недоліки:
    Доставать из кейса не очень удобно, выскальзывают. Больше пока ничего не заметил.
      Представник бренду

Доброго дня! Раді, що виправдали Ваші сподівання. Дякуємо, що обираєте Орро. Гарного дня!

• Лохвінська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Найкрутіші навушники за останній час, які я купувала, в даній ціновій категорії.
    Я просто закохалась в них.
    До цього мала xiomi, motоrola.
    Найкрутіше, що мене вразило в навушниках:
    - підʼєднуються просто секундно, ще не донесла до вуха навушник, а він вже підʼєднався і не треба чекати - це дуже круто і , як виявилось, дуже практично;
    - дуже має крутий мікрофон - співрозмовник чує прекрасно, без жодних проблем чутно добре і якісно;
    - найвражаюче - можу записувати голосові для телеграму через навушники і не відʼєднуватись, коли треба щось надиктувати;
    - дуже комфортні у вусі, майже не відчуваю їх і при цьому не випадають;
    - гарні та стильові, мені як дівчинці дуже подобається.

Звісно і сам звук чудовий, але раніше у мене були навушники тієї ж цінової категорії, у яких був гарний звук і все. У цих ще й дуже крутий мікрофон - для мене це прям ВАУ. За такі гроші мати навушники з такою високою якістю - круто. Дуже радію, що придбала їх.

Переваги:
    Гарний мікрофон, чудовий звук
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Відповім на нижче коментар про замовленні відгуки. Купи собі самсунг чи апл від 100$ тай тішся. Сьогодні забрав по знижці і довольний як слон. Стороніх звуків ззовні не почуєте точно. Звук пісень є об'ємний, басистий можна поставити 10/10. На рахунок мікрофона, він потягне на 8/10.

Переваги:
    Ціна якщо по акції. Звук. Шумопоглинання.
    Недоліки:
    Невиявив
  • Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудовий вибір за свою ціну

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук.Ми раді, що Виобираєте нас!

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Мега топ за эти деньги! Просто разнос, слушал уши по 3500-4к тоже самое по звуку! Спасибо Розетке

Переваги:
    Звук хороший, Очень громкие, Не шипят, держит заряд очень долго, удобные, микрофон рабочий, цена нереально крутая спасибо Розетке
    Недоліки:
    Нету
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників!

• Виталий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За свои деньги наушники просто отличные. Прекрасно работают (не отваливаются) и быстро коннектятся , что с телефоном что с ноутбуком. В пределах квартиры дальности соединения хватает. Для тех кто не против вакуумок наверно лучшее решение

Переваги:
    Хороший микрофон, быстро коннектятся , работают часами без перебоев, долго держат заряд
    Недоліки:
    Качество звучания 4 из 5
      Представник бренду

Доброго дня! Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників. Радимо також увімкнути в додатку Hey Melody звукові ефекти Enco Live Stereo.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не ожидал ,честно говоря , особенно с приложением Hey melody , при включенном режиме "усиление басов" очень неплохо )

Переваги:
    отличные наушники
    Недоліки:
    почему то после паузы или переключении трека (по крайней мере в You tube) громкость возвращается в исходное положение и нужно каждый раз увеличивать .но может пока не разобрался .
  • Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудові навушники, якість звуку на високому рівні, зручні, не випадають з вуха, покупкою задоволений, сподобався дизайн.

Переваги:
    Звук, дизайн, додаток, швидкий коннект
    Недоліки:
    Не виявив
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Тримають заряд,гучність гарна,баси теж не погані.

Переваги:
    Гарна ціна
    Недоліки:
    Якщо розмовляєш в дорозі по мобілу,то на іншій стороні,чують тебе не дуже гарно.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за і відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас! Радимо також перевірити, щоб під час використання мікрофону не було сторонніх перешкод між ним та джерелом звуку.

• Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Коасні! Буду брати ще одні такі самі!

• Олексій Є***

Я вже )

• Милёхин Э***

Згоден, ці навушники повинні коштувати явно дорожче за своє звучання та інше

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якщо брати по акції то навушники супер. За ці гроші звук дуже крутий, він дійсно з басами. В кімнаті мікрофон норм, можна проводити онлайн зустрічі. І головне, вони швидко підключаються і один навушник може спокійно працювати поки інший на зарядці і навпаки.
    За повну ціну, вже є достойні конкуренти.
    Але я не звик з ними довго сидіти, стомлюються вуха, великі накладні повнорозмірні набагато приємніші і зручніші мені. Вакуумні ще мають недолік що ти чуєш свої внутрішні звуки набагато сильніше.

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Надзвичайно зручні і гучні навушники. Найкращий звук з усіх навушників, які в мене були. Не випадають з вух, на вулиці не чути абсолютно ніякого шуму, реально шумоподавлювач у них є, хоч і не бачила в описі цієї характеристики. Баси теж дуже круто чути. Користуюся вже тиждень і ні разу не заряджала ще.

Переваги:
    Надзвичайно зручні і гучні навушники. Найкращий звук з усіх навушників, які в мене були. Не випадають з вух, на вулиці не чути абсолютно ніякого шуму. Довго тримають заряд.
  • Анатолій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Замовлення отримав 15 червня, вибір був в основному зорієнтований на відгуки покупців. Ні однієї миті не пожалів за покупку, все на належному рівні,а доставка взагалі - на вищому.

Переваги:
    ціна - якість
    Недоліки:
    не виявилося
  • Ростислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Круті навушники за свої гроші, дуже зручно лежать у вусі, не випадають навіть коли займаєшся спортом. Якщо звук включати не на максимум або ставити музику на паузу то чути все навколо

Переваги:
    Звук, ціна, дизайн, зручність
  • Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники гарні,звук чистий,сидять гарно!

Переваги:
    Супер на свої гроші!
    Недоліки:
    В комплекті нема шнура для зарядки
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Просто чудові) Заряд тримають 6 годин поспіль безперервної роботи в режимі розмови (робота в зумі). Заряджаються швидко в боксі, Дуже зручне керування дотиком. Гарно сидять у вухах. Щоби не губити та не бруднити, купила чохол.

Переваги:
    Все
  • Михаил Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хороший звук за свои деньги. Коннектятся моментально. Со скидкой обязательны к приобретению )

Переваги:
    Быстро коннектятся, хороший звук за свои деньги, приятный материал.
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хорошие уши, даже отличные за такие деньги.

Переваги:
    Дешевые (брал по акции), не выпадают, хороший звук
    Недоліки:
    Нету зарядки
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Зручні в управлінні, швидко підключаються, для налаштування є мобільний додаток, хороший мікрофон

Переваги:
    Зручні, довго тримають заряд
    Недоліки:
    Дуже чутливі
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками.

• Назар С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прийшов без дефектів та швидко.Звук гарний,в ушах сидять добре

Переваги:
    Звук,якість
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!

• Даша П***

Чудові навушники

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

За свої гроші може бути, але краще добавте ще пару гривень і купіть щось краще.

Представник бренду

Доброго дня! Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб забезпечити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.

• Юрій А***

Наприклад ?

• Дмитро

Що запропонуэш?

• Євген І***

Ціна якість

Переваги:
    Звучання, батарея
    Недоліки:
    Не підключаються до ноутбука acer
  • Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Обрала навушники за відгуками на Розетці. І не пожалкувала. Звучання чисте, потужне, баси додають глибини звучання. У вусі сидять добре, комфортно. Вогонь просто. Дуже-дуже задоволена. Сподіваюся, прослужать довго. Дякую!)