Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Промонабор Упаковка вологого корму для кошенят Optimeal з куркою 4 x 85 г (B2720501)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 174 відгуки
  • Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Все круто

• Реньєр Л*** діас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Все ок, кошеня в захваті

• Христина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Котик вже пару місяців із задоволенням їсть корм для кошенят Opti meal, завжди купували в зоомагазині. На сей раз, спокусились і замовили на Розетці. Отримали суцільне розчарування: корм приїхав неякісний з неприємним запахом і видом. Кошеня навіть не спробувало. Довелось піти в магазин за новим таким же і кошеня з'їло із задоволенням. Відвовідно, корм з Розетки доведось викинути. Чат підтримки ігнорує прохання зробити повернення неякісного товару.

Переваги:
    Перевага - купувати в провірених магазинах.
    Недоліки:
    Розетка розчарувала.

Добрий день, Христина.
      Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

Ви також можете залишити ваш запит заповнивши форму на нашому сайті у розділі Контакти посилання

• Ольга К***

ціна була супер
    Строк придатності гарний , до 2027 року

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Дякую продавцю, все прийшло неушкоджене, гарно запаковано. Коте подобається.

• Олена Д***

Гарний збалансований корм

• Олег Д***

Дякую

Переваги:
    Даже дякую
  • Ирина Р***

Класс

• Володимир Г***

Чудовий корм

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Кошенятам подобається, й дорослі кішки теж ласують)

Переваги:
    Гарний корм за прийнятною ціною.
  • Євгеній П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Киця вирішила шо це їсти не можна, понюхала і почала робити рухи, як після туалету - закопувати....
    Думав роздати може смак не підійшов, але у трьох інших кошенят друзів та знайомих та сама реакція!

Термін придатності ще майже два роки ок, до 11,2026...
    Але аромат мені теж не сподобався, наче сире філе яке майже зіпсувалося(

Викинув, бо навіть вуличним котикам таке давати соромно/

сміття.

Переваги:
    Упаковка, доставка
    Недоліки:
    Якість
      Представник бренду

Вітання, Євгеній. Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Ймовірна причина псування продукту - мікротріщина на пакуванні, через яку повітря могло потрапити усередину. Нам необхідно перевірити партію цього продукту. Будь ласка, надішліть реєстраційні дані партії (зазначені на звороті упакування) та ваш контактний номер телефону на офісну скриньку компанії Kormotech [email protected] З вами сконтактує фахівець Відділу контролю якістю для подальшого спілкування.

• Перчеклий О***

Котику сподоболся:)

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Замість корму для кота вислали стиральний порошок

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Кошеня віддало перевагу саме цьому корму, значить, смачний.

• Виктория К***

Супер якість

• Віталій Г***

Все добре

• Альона Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

До корму питань у мене немає, а от до Rozetka є.
    Я замовила 5 упаковок корму для кошенят (271 грн/уп.). Отримала натомість 2 упаковки згідно замовлення і 3 упаковки корму для дорослих котів (240 грн/уп.)??? Різниця в ціні між упаковки в 31 грн.
    По-перше, це не той корм, що я замовляли, по друге переплата на рівному місці 93 грн. ні за що!!!
    Дуже розчарована доставкою
    Прошу повернути кошти на мій рахунок чи замінити корм!

Переваги:
    Хороший корм
    Недоліки:
    Жахлива робота служби доставки Rozetka

• Орлова Т***

У мене 2 питання до продавця цього
    товару! І я вимагаю негайної відповіді!
    1. Де і в яких умовах Ви зберігаєте цей
    корм??
    2. Яке Ви маєте право продавати неналежної якості товар??
    Я ніколи не вдавалася до таких відзивів !
    Але коли стосується здоровʼя членів сімʼї, і так мій кіт являється ним ! Я впевнена своїх
    тварин ви б не нагодували цим
    непотрібом !
    Я цей вологий корм змушувала їсти свого
    кининя , бо думала щось носом вертить , до моменту коли я сама його понюхала , а запах того корму не передати словами
    просто тухлими яйцями смердить, в киці діарея почалася після пару ложок цього корму! І пачка за пачкою один сморід і все в смітник! Я замовила у Вас 3 коробки на
    813 грн.!

• Олександр П***

Котяра задоволений

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Паштет чудово підійшов кошеняті, не містить залишків шматків кісток, це важливо! Немає хімічного запаху.
    В кошеняті пройшло вздуття животика з яким воно потрапило до нас і ми багато днів підбирали корм.

Переваги:
    Тільки плюси
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Корм не соответствует содержимому в коробке!!!

Переваги:
    Недоліки:
    На коробке написано С курицей а внутри рыба

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Це був улюблений корм нашої кішки, їла з задоволенням завжди купували у супермаркеті. Купили тут, не їсть зовсім, нюхає і все. Дата придатності до 2025 року. Думаю щось с якістю, тому що кішка не буде їсти поганий корм

Переваги:
    Недоліки:
    Не їсть
      Представник бренду

Вітання! Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем та креветками, і зовсім не подобатись з ягням та овочами, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

З 3-х замовлених наборів один надійшов для дорослих котів з кроликом у соусі, до того ж ця коробка перемотана чомусь скотчем. Кошеня ще не коштувало, доїдає попередні запаси)

Переваги:
    Корм гарний, кошеня їсть добре, суперпреміум з гарним складом, ціна по акції в плюс
    Недоліки:
    Один набір перемотан скотчем, для дорослих замість замовленого дитячого
  • Мерзаєв Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Хочу выразить недовольсто РОЗЕТКЕ! раньше вы были открытым и прозрачным магазином!!! где можно было позвонить и получить консультацию. А сейчас не позвонить РОЗЕТКЕ не написать в службу поддержки! вы их убрали чтобы ни кто не смог плохой отзыв написать? вы потеряли моё доверие!!!

Переваги:
    У РОЗЕТКИ НЕТ
    Недоліки:
    У РОЗЕТКИ 100%
  • Даинло Р***

Коту сподобалось

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Гарний склад, кішка смакує з задоволенням.

Дякую за швидку відправку

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Добре запакований, строк актуальний. Корм цієї фірми якісний, котик завжди біжить їсти, тільки пошамоти упаковкою. Рекомендую.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Кошеня ніби і не дуже зацікавилося цим кормом: тут або був не голодний коли ми його взяли, або в кормі немає інтенсивних приваблюючи з добавок або елементарно не смачно.
    Доповню відгук через пару днів.

Переваги:
    Ціна, зараз багато людей на форумах рекомендують, значить виробник робитеме добре, раз це новинка
    Недоліки:
    Поки не можу сказати за чи проти
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Улюблений корм нашої кішки. Купила упаковку на прозапас раніше, корм чекав свого часу. Сьогодні дала і кішка відмовилася їсти, підійшла, понюхала і не стала їсти. Для екперементу відкрила корм з іншої партії, то зїла до останього шматочка. От що тепер робити? На фото упаковка корму з датою придатності до 11.04.2024, який кішка не стала їсти і залишки в упаковці з терміном придатності до 03.01.2024 який кішка зїла із задоволенням.

Недоліки:
    Неякісна партія
      Представник бренду

Добрий день. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії за номером 0 800 50-36-03. У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.