Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Органайзер-косметичка барило ORGANIZE 24x14x15 см Синій (K008-blue)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий. Висота: 15. Ширина: 24

Ця річ виявилася набагато кращою, ніж я очікувала. По-перше, дуже подобається стильний дизайн та колір. Бордовий відтінок виглядає дуже елегантно та дорого, він не маркий і чудово вписався в мій інтер'єр. Розміри 24x14x15 см виявилися ідеальними – органайзер достатньо місткий, щоб вмістити все необхідне, але при цьому компактний і поміщається в гардеробі.

Можливо задум виробника був зробити косметичку, а я знайшла несподіване, але дуже практичне застосування органайзеру – для зберігання рукавичок! І мушу сказати, для цієї мети він підходить ідеально і по висоті, і по довжині. Мої рукавички тепер завжди акуратно складені, не мнуться і не губляться. І міль тепер їм не страшна. Використовую одне велике відділення, але є ще велика кишеня на блискавці та сітчата кишеня, що можуть знадобитись для інших речей. Наявність гачка для підвішування стане в нагоді якщо ви будете використовувати цей органайзер за прямим призначенням - як косметичку. Він дозволяє економити місце і мати легкий доступ до вмісту, чи то у шафі, чи у ванній кімнаті. Застібки-блискавки працюють плавно, без жодних нарікань, а матеріал виглядає дуже міцним та зносостійким, що обіцяє довгий термін служби.

Цей органайзер допоміг мені систематизувати зберігання рукавичок, і тепер я завжди знаю, де їх знайти. Однозначно рекомендую його всім, хто шукає якісне, містке та продумане рішення для організації простору, незалежно від того, що ви плануєте в ньому зберігати.

• Представник бренду

Добрий день! Дуже дякуємо за такий змістовний відгук та цікаве рішення використовування органайзера)))

• Лариса Я***

Якісно зроблена,невеличка,але вмістка.

Переваги:
    Невеличка,але достатньо вмістка
    Якість

• Антон В***

Дуже зручна в використанні

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Висота: 15. Ширина: 24

Ціна-якість, простий чоловічий оганайзер, нічого особливого. Як довго протиримається покаже час.

• Олександр С***

Доповню: ручка з тканини на зараз відірвалась з одної сторони, ремонту не підлягає, видалив повністю

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий. Висота: 15. Ширина: 24

Виглядає дешево, якість не дуже, прийшов без крючка.

Переваги:
    Форма і розміри.
    Недоліки:
    Виглядає дешево, якість не дуже, прийшов без крючка
  • Арсен
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Висота: 15. Ширина: 24

Не довезли

Недоліки:
    Не довезли
    • Олег

Статус замовлення в особистому кабінеті який?