Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Коригувальні трусики жіночі високої посадки Orhideja 922-000 42/L Бежеві (0009221091262)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний

Размеры - евро. По таблице размеров мой 48 украинский - соответственно 44 евро. Покупкой довольна.

Переваги:
    Качество отличное. Приятная ткань, под одеждой не выделяется.
    Недоліки:
    Утяжка - средняя, а не как в описание товара Высокая.
  • Мария
    Продавець: Rozetka. Розмір: 42. Колір: Чорний

Утягивают хорошо, комфортные, не приходится постоянно поправлять, не спадают. Качество хорошее, думаю долго прослужат

• Анна Г***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий

Розмір брала 46 , на бедра 104 підійшов ідеально , хороша і якісна білизна , буду замовляти ще , дякую Розетка за акції

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    шкодую що не замовила більше
  • Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

На украинский L 46 размер подходит, но можно брать на размер меньше.
    Талия у меня 76 см, бедра 104 см. В целом довольна, но работает не как утяжка, а больше корректирует. Нравится силиконовая вставка, хорошо фиксирует трусики под грудью.

Продавець: Rozetka. Розмір: 40. Колір: Чорний

Не нужно присылать отписки. На странице этого товара НЕТ таблицы размеров. и это ВАШ промах а не мой.
    Как бы внимательно я не смотрела, а на странице данного товара нет таблицы размеров производителя и таблицы размеров вообще как таковой.
    Могу Вам скинуть скрин этой страницы, на случай, если быстро добавите то, чего там нет.

• Костюк Я***

Под описанием товара есть ссылка - посилання

Продавець: Rozetka. Розмір: 40. Колір: Чорний

Почему не написано, что указанные размеры евро???
    Из-за не корректно указанного на сайте размера, купила на свой укр 46 трусы в три раза больше.
    Вопрос к Розетке. Трусы возврату не подлежат, а обменять на меньшее можно?
    Полное разочарование от покупки. Больше не приду.

Переваги:
    не обнаружила
    Недоліки:
    полное несоответствие размеру указанному на сайте
    • Відповідність розмірній сітці

Завелике

• Олеся Д***

Вы просто невнимательно посмотрели в таблицу, именно европейский размер указан и в характеристиках, и в размерной сетке бренда посилання
      Причем, указаны обхват талии и бедер, можно всегда сравнить со своими параметрами.
      Подробнее: посилання

• Виктория М***

На странице этого товара НЕТ таблицы размеров. Если бы она была, я бы по ней сверилась. Посмотрите еще раз внимательно, и увидите, что на этой странице нет ссылки на таблицу размеров.

• Yulia L***

С мобильного приложения, например, таблицы не видно. Я всегда ищу размерную сетку в интернете.

• Елена Д***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 42. Колір: Тілесний бежевий

Кто покупал, размер у них соответствует тому, что в таблице? Поскольку очень часто бывает, что не соответствует, а вернуть уже нельзя...

• Елена Д***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 38. Колір: Чорний

Если размер на границе 38, то брать 38 или 40?

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Колір: Бежевий

Якість дуже гарна. Тканина приємна, тоненька.
    Підтягує живіт добре.

Переваги:
    Гарно тримає живіт, влітку не парить
    Недоліки:
    Важко внадати розмір. На мою думку, великомірить. Брала згідно таблиці розмірів по своїх замірах, виявились великими і коригуючого ефекту не було. Замовила ще одні, на розмір меньші - підійши
    • Продавець  Miss Koko

Дякуємо, Ольга за ваш відгук.
      Таблиця розмірів є узагальненою для ТМ Orhidejа, тому при замовленні, як Ви не впевнені в своєму розмірі, ми завжди готові допомогти та обрати Ваш ідеальний розмір, саме в тій моделі, яку Ви обираєте.
      Носіть з задоволенням та повертайтесь до нас знову. Завжди Вам раді!

• Ольга С***

Я писала менеджеру з приводу розмірів. Мені відповіли, що розміри білизни відповідають розміру. Не великомірять , а йдуть розмір в розмір