Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Навушники Panasonic RB-M600B Black (RB-M600BG-K)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Завтра буде рівно 2 місяці як купив дані наушники. Кріплення зламалось в місці розширення навушників. Звук через місяць користування навушником став глухим. Мікрофон в даній моделі не ідеальний але непоганий в даном ціновом сегменті. Навушники невеликі, при довгій роботі надавлють. Вушны раковини повністю не влязять в навушники.

Переваги:
    Перший місяць користування
    Недоліки:
    Кріплення, звучання, мікрофон, розмір
      Представник бренду

Доброго дня, Вадиме! Рекомендуємо звернутися в один з наших Авторизованих Сервісних Центрів (АСЦ) для проведення безкоштовної діагностики та усунення можливих проблем. Ознайомитися зі списком АСЦ можна в Інформаційному Центрі Panasonic за тел. 0 800 30-98-80, +38 050 239-42-41, +38 095 239-42-41 (Viber, Telegram та ін.).

• Станіслав

в мене сьогодні також лопнуло кріплення в цьому ж місці - трохи більше 4 місяців обережного користування.

Представник бренду

Доброго дня, Станіславе! Рекомендуємо звернутися в один з наших Авторизованих Сервісних Центрів (АСЦ) для проведення безкоштовної діагностики та усунення проблем. Ознайомитися зі списком АСЦ можна в Інформаційному Центрі Panasonic за тел. 0 800 30-98-80, +38 050 239-42-41, +38 095 239-42-41 (Viber, Telegram та ін.).

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не дивлячись на всі переваги, що виражено у відносно якісному звучанні, після 6 місяців користування стверджено НЕ РЕКОМЕНДУЮ купувати!!!
    По фото точно видно, щ кріплення спеціально зроблено так, аби вони не слугували довго. В точці найбільшого навантаження зробити лише два маленьких пластикових захвати? Не очікував такого відношення виробника до споживача... Прикро це все.
    Це останнє моє придбання від Panasonic.

Переваги:
    На жаль вже відсутні
    Недоліки:
    Спеціально закладено конструктивно слабкі елементи кріплення
    • Станіслав

мої зламалися точно так само. плюс з'явилися тріщини в області порту USB, хоча користувався ними дуже обережно і ніколи не те що не роняв, а навіть на гак для навушників вішав обережно.
      пластик і загальне виконання цих навушників дуже погані, нажаль.

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

загальне враження від навушників в мене дуже добре. звучання класне, як на мене, зручні, голову і вуха не давять. трошки active noise cancelation напружує, але мабуть то питання звички. в принципі прикольна штука.
    не сподобалося те, шо в іграх на windows є затримка приблизно в 1 секунду. трошки вдалося її знизити у налаштуваннях bluetooth. як крайній варіант, є підключення дротом - тоді затримки немає. на телевізорі затримки не помітив. прослуховування музики на смартфоні приносить задоволення. користуватися переключаючись між пристроями просто - достатньо лише для кожного створити пару.

не дуже задоволений якістю: у правому навушнику щось бовтається (помітив одразу як отримав навушники і почав користування) при нахилах голови. такого бути не повинно, тож доведеться їх міняти, або здавати назад

Переваги:
    ціна, зручність користування
    Недоліки:
    можна трохи гучніше, затримка звуку на ПК, брак

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся вже 2 тижні. Проблем ніяких не має. Батарея досі не розрядилася. Рекомендую

Переваги:
    Довговічність батареї, шумодав
      Представник бренду

Доброго дня, Андрію! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В користуванні майже 2 місяці. Конструкція доволі гарно збита, не скриплять, нормально сидять на голові. Звук достатньо щільний, є баси, середині та в міру гарно відтворюють верха. Використовую на комп'ютері та телефоні.
    Реально довго тримають заряд, в середньому при активному користувані ~6...8 годин на добу вистачає майже на тиждень.
    Оцінювати аудіофільське не варто, вони не для цього. Для музики маю звичайні провідні закриті Beyerdynamic 770 та закриті Audio-Technica tad400

Переваги:
    Співвідношення ціна/якість.
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію! Дякуємо Вам за вибір та довіру до нашої продукції! Бажаємо приємного користування!

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В своём ценовом сегменте, топчик.

Представник бренду

Доброго дня, Богдане! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скажу одразу , це правда про 65 годин .
    Отримали навушники 12 липня , заряд акумулятора був 70% , от тільки сьогодні 24 липня розрядилися до 10% .

Якість звуку , супер , особливо баси .
    Та варто зазначити що для якісного звуку , особливо якщо у вас телефон Motorola , ЗАЛІЗТИ ДО ЕКВАЛАЙЗЕРА , в даному випадку з Motorola це додаток Dolby Atmos .

Переваги:
    Скромність виробника , стосовно 65 годин , можуть більше .
    Недоліки:
    За 13 днів щоденного активного використання , недоліків не помітили .
      Представник бренду

Доброго дня, Надіє! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Визнаю - я лояльно відношуся до техніки Sony та Panasonic і від цих наушників я очікував рівень та якість відтворення на рівні Топ виробників. Мав досвід користування провідними навушниками Panasonic ще з 90-х років (модель не пригадаю), які довго радували мій слух... Але ці мене трішки розчарували, якщо їх підключити проводом до програвача - відтворення більш-менш нормальне, але якщо аналогічно їх підключити до смартфону - то тут Біда. Якщо по блутуз - то потрібно гратися з налаштуванням еквалайзера, щоб налаштувати звук під свої потреби. З недоліків по звуку - занадто сильні низькі частоти, високі та середні - геть не чіткі (щоб їх виділити, зновж таки, потрібно гратися з еквалайзером). Стосовно автономності роботи - тут все відмінно. Функція шумоподавлення не дуже справляється зі своєю задачею, а режим Прозорості мене, насправді, здивував - його я використовую по замовчуванню!

Переваги:
    Хороша автономність, якість виконання
    Недоліки:
    Не чіткі високі та середні частоти
  • Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені ці навушники дуже сподобались. Звук гарний, якість теж. М'які, зручні. За тиждень не дуже інтенсивного користування - ще не заряджав.

Переваги:
    Якість, звук
    Недоліки:
    Немаж
      Представник бренду

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пропрацювали 5 днів, потім перестали вмикатись заряджатись.

Переваги:
    Шикарне звучання, чудовий бас, зручні, легкі
    Недоліки:
    Пропрацювали 5 днів :(
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію! Нам шкода, що Вам довелося зіштовхнутися з такою ситуацією. В даному разі радимо Вам звернутися до одного з наших Авторизованих Сервісних Центрів (АСЦ) для проведення безкоштовної діагностики техніки. Ознайомитися зі списком АСЦ можна на нашому сайті у розділі "Підтримка". посилання