Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Об'єктив Panasonic Lumix S 50 mm f/1.8 (S-S50ME)

Оцінка користувачів 5/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нажаль, після відповіді представника бренду на мій попередній комент мушу доповнити попередній відгук.

Те що прислали мені це промо зразок, такі випускає Панасонік під час промо кампаній по типу Lumix camera + 50mm. Періодично, після завершень промо кампаній, такі зразки зпродують і окремо, але обовʼязково з зазначенням того що це промо в білій коробці (тобто без пломб, неможливо дізнатись чи розпакований він чи ні, ітд) і по нижчій ціні.
    Подібних кампаній в Україні не було взагалі, вони просто закупили десь і намагаються продавати як повноцінний товар.
    Я дуже і дуже розчарований в позиції бренду.

Переваги:
    Теоретично хороша лінза.
    Недоліки:
    Намагаються впарити промо зразок як повноцінний.
      Представник бренду

Доброго дня, Андрію! Це повноцінний товар, а не промо зразок. Наявність літери M в артикулі означає виключно відмінність у пакуванні, так званий Simple Box. Пломби на коробках не передбачені заводом-виробником. Для детальної консультації Ви можете звернутися до Інформаційного центру Panasonic за тел. 0 800 30-98-80, +38 050 239-42-41, +38 095 239-42-41 (Viber, Telegram та ін.).

До Представника бренду

1. На офіційному сайті немає ЖОДНОЇ згадки про модель ME, звідки я маю знати такі деталі як покупець? Це може бути просто код регіону.
      2. Лінзи з кітової розпаковки офіційно не продаються в ЖОДНОМУ регіоні. Скрізь продається товар в повноційнній фірмовій коробці.
      3. В описі немає ЖОДНОГО слова про те що там літера М і вона йде з розпаковки кіта. (Принаймні не було на момент покупки, як і на момент написання цього слова досі немає жодної згадки про бомж комплектацію).
      4. Ви хочете сказати що в Україну не завезли жодного екземпляру повноцінного продукту, тільки перепаковки?

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дозвольте запевнити Вас, об’єктив під цим артикулом офіційно постачається як самостійна одиниця в повній комплектації і жодним чином не являє собою частину якогось кітового комплекту або перепакування. Зазначимо, що офіційна гарантія в Україні на нього становить 5 років.
      Версія об’єктиву в такому ж спрощеному пакуванні продається у багатьох країнах світу.
      Нам дуже шкода, що цей випадок викликав сумніви, і ми вже звернулися до Розетки з проханням доповнити опис щодо особливостей коробки.
      Закликаємо Вас зв’язатися з нами, будемо раді знайомству.
      Дякуємо!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовив на Розетка, клацнув доставка Новою Поштою а не на відділення. Приїхала явно не офіційна лінза, в сірій коробці (не стандартна чорна Lumix) з гордим написом "Тільки для Франції". Нажаль, брав по передплаті і не через відділення Розетки, так би просто не забирав, тепер доведеться чекати "експертизи" до повернення грошей :(

Переваги:
    Напевне хороші лінза, якби не контрабас.
    Недоліки:
    Приїхав лівак, сіра коробка з написом "тільки для Франції"
      Представник бренду

Доброго дня, Андрію! Дякуємо Вам за вибір та довіру до нашої продукції! Модель офіційна, присутній знак української сертифікації (трилисник). Для Франції зазначено застереження шодо утилізації пакування (згідно внутрішніх норм країни).

До представника бренду.

Якби це відповіли з розетки я б ще зрозумів, але таке читати від офіційного представника це тупо дичина.
      Ви ж прекрасно знаєте що в білих коробках ідуть промо зразки які мали б іти в нагрузку до покупки камери. Вони, теоретично, і можуть продаватись окремо після закінчення промо кампанії але з зазначенням того що це промо зразок і значно дешевше. А не за фулл прайс офіційного виробу.
      Там ж навіть пломби немає щоб зрозуміти чи воно нове чи хтось повернув вже.

До того ж в Україні не було промо акцій на 50мм, ви їх бозна де набрали за дешево і намагаєтетесь ошукати покупців.

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обʼєктив хороший, виконує гарно свою функцію

• Павел Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже класне скло! Хотілось б ще таке, але 35)

Представник бренду

Доброго дня, Павле! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто шикарне скло! Як бритва на відкритій! Моментальний і точний автофокус у фото а у відео прекрасно тримає об'єкт в режимі AFC відслідковування по обличчю. Для власників системи L-mount це просто знахідка. Використовую на S5 і горя не знаю.

Переваги:
    Точний автофокус, різкість, вага,ціна.
    Недоліки:
    Немає!
      Представник бренду

Доброго дня, Олександре! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!