Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Фломастери Pelikan Colorella Star Pastel 6 кольорів (822282)

Код :  191696282
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Вікторія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Кількість кольорів: 6

Клас

• Анастасия

Хорошие фломастеры. В упаковке 6 штук, нежных пастельных оттенков. Подойдут для записей в блокноте. У одного фломастера был поврежден стержень.

Переваги:
    палитра оттенков
    Недоліки:
    на упаковке не был указан срок годности

Анастасия, срок годности фломастеров 3 года.

• Володимир Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Кількість кольорів: 6

хороший набір, брав для донечки, вони не токсичні, легко змити з будь якої поверхні, корпус має зручну круглу форму і міцний стрижень.

• Олег
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Кількість кольорів: 6

Я шукав недорогий набір фломастерів для будь-яких завдань. Побачивши цей варіант, одразу їх придбав, бо вони ідеально підходять для мене. Фломастери коштують дешево, але при цьому їх якість не підводить, виготовлені надійно, міцні та довговічні. Вони дуже яскраві та мають приємний колір. Фломастери легко наносяться на будь-яку поверхню, зручні та компактні. Я радий, що взяв саме їх. Раджу!

Переваги:
    Ціяна, якість, яскраві, колір, довговічні
    Недоліки: