Відгуки покупців про Дитячі гумові чоботи для хлопчика Perletti Cool Kids 15604 28-29 Блакитні (8015831156043)
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блікитний з сірим. Розмір: 29
Класні, не протікають, розмір відповідає
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-блакитний з білим. Розмір: 29
Дуже гарна якість і ціна приємна,швидко відправили
Дякуємо Вам за замовлення! Носіть з задоволенням!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з червоним. Розмір: 27
Довжина устілки не відповідає опису
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Ми вже передали ваше зауваження для перевірки розмірної сітки цієї моделі. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посиланняВибачте за незручності, ми цінуємо вашу довіру та зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію.
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блікитний з сірим. Розмір: 29
Хорошие сапожки, на ногу 17.5 как раз с небольшим запасом. На высокий подъем хорошо подошли. Не промокают, проверили лужами и под краном. Немного влажные внутри, но нога просто вспотела (всё-таки лето). Не скользят. Но ногах смотрятся симпатично)
- Переваги:
- Выполняют свою функцию, не промокают.
- Недоліки:
- Пока не увидела)
Дякуємо Вам за замовлення! Носіть з задоволенням!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з сірим. Розмір: 27
Чобітки супер, єдиний мінус прислали не 26/27, як замовляли, а 28/29. Чобітки залишаємо бо дитина росте все одно прийдеться купляти пізніше більший
- Переваги:
- Якість, сподобалося дитині, світовідбівач
- Недоліки:
- Не той розмір прислали
Дякуємо Вам за замовлення! Носіть з задоволенням!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 29
З переваг: мають гарний вигляд, акуратна форма, легко вдягаються, широка світловідбивна кайма, повноцінна устілка, відсутність дефектів гуми. Єдиний нюанс - підошва не з еластичного матеріалу, а з твердого пластику, який потроху зтирається об асфальт в районі каблука. Проте загальне враження - добре, дитина їх обожнює та чекає на дощ, щоб побігати по калюжах в чоботах )
Середній
Комфортне для температури до
+15°C
- Адріана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-блакитний з білим. Розмір: 27
Зручні чоботи, але дуже смердять резиною
Дякуємо за інформацію.
Ваш відгук є дуже важливим і цінним для нас.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з блакитним. Розмір: 31
Отличные сапожки, мне очень понравились. Вживую красивее ,чем на фото. Ребенок доволен
- Переваги:
- Не протекают, яркие, есть светоотражатель
- Недоліки:
- Не нашла
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
Дякуємо Вам за замовлення! Носіть з задоволенням!
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з сірим. Розмір: 25
Дуже гарні! Сподобалося що є світловідбивна стрічка навкруги халяви. Устілка виймається.
Дякуємо за позитивний відгук.
Раді, що обрали наш бренд.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний зі сріблястим. Розмір: 31
Класні чобітки! на високий підйом було важко підібрати дитині, а ці просто чудові
- Переваги:
- Чобітки якісні, яскраві, дитині легко взувати. Підходять для високого підйому, що дуже важливо. Мають світловідбивний елемент зверху.
Високий
Відповідність розміру
Відповідає
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з блакитним. Розмір: 27
Чудові чоботи, розмір точно співпадає. Яскравий колір, без запаху.