Відгуки покупців про Пральний порошок Persil Sensitive Алое Вера для чутливої шкіри 5.4 кг (9000101522112)
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальные порошки и вечно снимают с производства(
Представник постачальникаЛіліє, вітаємо! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію. На жаль, цей формат порошку дійсно знято з виробництва, але ви можете переглянути актуальний асортимент Persil за посиланням: посиланняЗокрема, можна звернути увагу на Пральний порошок Persil Expert Deep Clean Автомат Sensitive, який є оновленою формулою порошку Persil Sensitive Алое Вера для чутливої шкіри.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задово
- Переваги:
- Рекомендую, стирає добре
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший порошок.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дважды заказывал... доволен... хорошее качество стирки
- Переваги:
- всё норм. хорошее качество стирки
- Недоліки:
- не отметил
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший товар, вигідга ціна
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий порошок
- Переваги:
- Гарно усуває забруднення, алергічних реакцій не викликав
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаАнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порошок имеет приятный запах, не резкий.
А главное, что гипоаллегенный.
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Надіяа Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляю постійно,виводить шикарно плями середнього забруднення, дуже важкі не пробувала,а такі що забруднилися недавно від їжі та іншого без плямлвивідника відпирпються шикарно) сама не очікувала)
- Переваги:
- Все відпирає з дитячої одежі
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаНадія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую все чудово .
Представник постачальникаIнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово прає.
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Галай Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна ціна загарний засіб прагнення.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Нуль
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный порошок. Заказываю не первый раз. Нравится что нет резкого запаха порошка после стирки)))
- Переваги:
- Хорошо отстирывает вещи. Приятный аромат, который почти не слышно. Подходит для стирки детских вещей.
- Недоліки:
- Цена сильно выросла(((
Представник постачальникаВладислава, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найалергічніший порошок який тільки був. Кожного ранку течу соплями поки не вип'ю таблетку від алергії( Куди його тепер діти
Представник постачальникаОлександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Наталия Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все соответствует описанию
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
я та дитина алергіки, цим порошком користуємося вже не перший рік, дуже задоволені , немає подразнення шкіри , приємний аромат та якість прання на висоті.
Представник постачальникаIрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Єлизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний порошок! Люблю Persil, довіряю тільки йому, запах приємний й головне пере дуже добре! Алергічних реакцій не спостерігала!
Представник постачальникаЄлизавета, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Олійник В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємося більше 10 років
Представник постачальникаВалерій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
берём повторно... всё отлично!
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нравится что он без запаха (но все равно стираю всегда с двойным полосканием)
- Переваги:
- нет аллергии у детей
- Недоліки:
- не нашла пока
Представник постачальникаМарiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Клименко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порошок як порошок. Запах під час шукання білизни зникає
- Переваги:
- Не викликає алергії у дітей
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний порошок.
- Переваги:
- Не пахне від речей за кілометр
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний пральний порошок, пятна відпирає, але сильно насичений запах. Навіть при додатковому полосканні залишається запах. Брала для дитини - алергії не було.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний порошок.
- Переваги:
- Без запаху
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм порошок за свою ціну
Представник постачальникаРоман, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний порошок. Замовляю другий раз на розетці. Перу ним не тільки дитячі речі. Но і звичайні. Плями від фруктів і ягід попередньо перу милом дитячим. Плями виводить. Зі своєю задачею справляється. Приблизно на 4 місяці вистачає. Дивлячись як використовувати. В літку прання більше.
- Переваги:
- Не нав'язливий аромат. Гарна ціна з акцією.
- Недоліки:
- Не має.
Представник постачальникаOлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Віддаю перевагу засобам персіл багато чим користуюся, але це якесь розчарування. Він точно не дитячий, навіть подвійне полоскання не прибирає запах, який є досить насиченим.
- Переваги:
- Гарно відперає
- Недоліки:
- алергенний
Представник постачальникаАліна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пральний засіб. Після висихання запах повністю зникає. Це стало приорітетом під час оцінки. Раджу.
- Переваги:
- Чудовий пральний засіб.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний пральний порошок
- Переваги:
- Не викликає алергію у дітей
- Недоліки:
- Відсутні, не вистачає лише більшої економічної упаковки
- Тарас Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний,добре відпирає навіть дуже забруднені речі,приємний аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаТарас, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раньше был самый лучший порошок и по качеству и запах приятный и ненавязчивый.. закончились запасы порошка который покупались до войны, купила сейчас.. и могу с уверенностью сказать, это не тот порошок! Не по качеству, не по запаху! В старом порошке были синие вкрапления, в новом его нет.. и ничего толком не отстирывает, подойдёт только для того, чтоб освежить бельё..
- Переваги:
- Уже нет
- Недоліки:
- Испортился... старый вариант прекрасно справляется со всеми видами загрязнения - новый, подойдёт для того, чтобы освежить бельё. Своих денег не стоит!
Представник постачальникаЮлiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляю постійно сину з атопічним дерматитом. Жодних алергій
Гарно пере, майже не відчувається запах
Перемо весь одяг як дитячий, так і дорослий тільки цим порошком!- Переваги:
- Якість, гіпоалергенний, можна застосовувати для прання одягу немовлятам
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобається,рекомендую.
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороший порошок
Представник постачальникаIнна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приятный порошок. Со своей задачей справляется на 100%. Как для белого, так и для цветного белья.
- Переваги:
- Приятный запах. Стирает хорошо.
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже подобається, як випрає білизну
- Переваги:
- дуже подобається. Купую не перший раз
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!