Відгуки покупців про Пральний порошок Persil Sensitive Алое Вера для чутливої шкіри 5.4 кг (9000101522112)
- Акопян О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший вкусный порошок, коту нравится.
Представник постачальникаОлег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший порошок.Стираем и взрослые и детские вещи. Пятен не оставляет. Идеальный.
- Переваги:
- Очень хорошо с ним стирать. Пятен нет.
- Недоліки:
- НЕТ
Представник постачальникаOлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальные порошки и вечно снимают с производства(
Представник постачальникаЛіліє, вітаємо! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію. На жаль, цей формат порошку дійсно знято з виробництва, але ви можете переглянути актуальний асортимент Persil за посиланням: посиланняЗокрема, можна звернути увагу на Пральний порошок Persil Expert Deep Clean Автомат Sensitive, який є оновленою формулою порошку Persil Sensitive Алое Вера для чутливої шкіри.
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший порошок
Хорошо отстирывает- Переваги:
- Недоліки:
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В сім'ї всі алергіки , цей порошок гарно підійшов.Не викликає подразнення шкіри, свербіж та сльозотечу, має приємний не різкий аромат.
- Недоліки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раніше користувалась дитячим тайдом, але він зник з ринку, тому обираю альтернативу. Персіл пере трохи гірше, запах більш виражений
- Переваги:
- Не викликав аллергії
- Недоліки:
- Запах, залишаються плями
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Шевченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нет резкого химического запаха, что радует . Ароматно- нежный запах . Стирает очень хорошо.
- Переваги:
- Цена по АКЦИИ .
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний порошок.
- Переваги:
- Не пахне від речей за кілометр
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Волковская Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляли для людини - алергика. Порошок практично не пахне, не викликає свербіж шкіри.
- Переваги:
- Ледь помітний запах, добре пере. Приємна ціна зі знижкою!
Представник постачальникаOлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Один из фаворитов стиральных средств. А когда попадаешь под скидку - вне конкуренции!!!
- Переваги:
- Отличный порошок, хорошо отстирывает, а не застирывает белье
- Недоліки:
- Не обнаружтла за долгие годы использования
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром задоволений пере дитячі речі чудово і алергії не викликає у дитини.
- Переваги:
- Товар чудовий
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаСергій, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порошком задоволені! Хороша заміна Tide дитячий!
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- usernameВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
завжди користуємось Persil Sensitive
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- ціна без акцій
Представник постачальникаДякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Засіб має ніжний приємний запах, пере добре
- Недоліки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це не спробували, доповню пізніше
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість сподобалася, купилв вже вдруге.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарный порошок. Использую для стирки вещей всей семьи. Имеет классный запах. Цена по скидке вообще классная)
- Переваги:
- Качество. Запах.Цена
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний порошок, мені підійшов.
Зі стійкими плямами сам не дуже спрявляється, але разом із плямовивідником - все супер.
Білих слідів не залишає, запах приємний, об'єм зручний і надовго вистачає. Буду брати ще)
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не оставляет запах после стирки на вещах
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порошок куплен здесь, на Розетке.
Это порошок, который проверен уже годами. Отлично все отстирывает, и оптимален по ароматизаторам. Запах как раз - в меру.
Для правильного результата стирки, рекомендую придерживаться правил дозировки порошка, и не перегружать машинку.
Сервисом Розетки довольны на 100%.- Переваги:
- Рабочее средство, проверенное годами. Акционная цена. Качество.
- Недоліки:
- Для меня, их нет. Покупал и буду покупать.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень нравится данный порошок. Покупаем не первый год. Стираем и детское белье и всё остальное. Хорошо отстирывает и выполаскивается.
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Persil Сенситів розроблений спеціально для людей з чутливою шкірою і підходить для прання дитячих речей. Засіб для прання Persil Сенситів схвалений дерматологами та перевірений на антиалергенні якості Європейським центром дослідження проблем алергії (ECARF). Користуйтеся із задоволенням!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нейтральный запах после стирки, отлично отстирывает пятна при 30°.
- Переваги:
- Нет резкого запаха, подходит для детского белья, хороший состав
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом користуємося багато років.
Зараз оновився вигляд, наче ок.- Переваги:
- Порошок хороший
- Недоліки:
- Зменшили вагу, щоб не піднімати ціну
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порошок на висоті!Чудово отстірує запах гарний.
- Переваги:
- Все чудово, всім довольна.
- Недоліки:
Представник постачальникаIрина, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нравится, приятный, хорошо отстирывает
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оскільки маю чутливість до різких запахів, то перейшла зі звичайного Persil на цей. Він трошки сильно пахне лише при відкритті упаковки, але з часом запах слабшає і не викликає алергії.
- Переваги:
- Легкий запах, добре видаляє бруд
- Недоліки:
Представник постачальникаКаріна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Бакуменко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже второй раз заказываем этот порошок, нравится, не оставляет белых пятен и хорошо отстирывает вещи .
Представник постачальникаIрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- МаЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь тільки цим порошком вже років 8, незамінний, майже немає запаху і добре все відбирається, нажаль не підходить для темних речей, бо залишає сліди
- Переваги:
- Гарно відстірує, мінімальний запах
- Недоліки:
- На темних речах залишаються сліди порошку
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задово
- Переваги:
- Рекомендую, стирає добре
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший порошок.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дважды заказывал... доволен... хорошее качество стирки
- Переваги:
- всё норм. хорошее качество стирки
- Недоліки:
- не отметил
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший товар, вигідга ціна
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий порошок
- Переваги:
- Гарно усуває забруднення, алергічних реакцій не викликав
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаАнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порошок имеет приятный запах, не резкий.
А главное, что гипоаллегенный.
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!